Bra film på bio i Ystad

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Ystad.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film 1917 på bio i Ystad.
1917 8.5
Drama  Krig  15 år, 1:58
Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.
i dag 20:00 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 20:00 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 20:00 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 20:00 - Cinema 3 i Ystad
Film Unga kvinnor på bio i Ystad.
Unga kvinnor 8.1
Drama  Romantik  Barntillåten, 2:15
En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (”Lady Bird”) har gjort en "Unga kvinnor" baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott. 22 januari förhandsvisades ”Unga kvinnor” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Så här tyckte de om filmen!](http://bit.ly/2RwbJZe)
i dag 18:00 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 18:00 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 18:00 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 18:00 - Cinema 3 i Ystad
Film En vit, vit dag på bio i Ystad.
En vit, vit dag 7.1
Drama  15 år, 1:49

Två år har gått sedan Ingimundurs högt älskade hustru omkom i en tragisk olycka men han är fortfarande uppslukad av sorg och entledigad från sitt arbete som polischef.
När han samlar sig för att gå igenom sin frus saker väcks en misstanke. Ingimundur blir alltmer besatt av att finna sanningen och utsätter ofrånkomligen sig själv och sina närmaste för fara. En berättelse om sorg, hämnd och villkorslös kärlek.

 

söndag 19:00 - Teaterbiografen Scala
Film Sonic the Hedgehog på bio i Ystad.
Sonic the Hedgehog 7.0
Action  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:39
Sonics försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktiga Dr Robotnik från att fånga Sonic och använda sina enorma krafter för att ta över världen. Sonic the Hedgehog är en live-action äventyrskomedi baserad på de klassiska och älskade videospelen från Sega som fokuserar på den berömda, kaxiga ljusblå igelkotten.
onsdag 15:00 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 13:30 - Cinema 3 i Ystad
15:00 - Cinema 3 i Ystad
fredag 13:30 - Cinema 3 i Ystad
15:30 - Cinema 3 i Ystad
lördag 13:30 - Cinema 3 i Ystad
15:30 - Cinema 3 i Ystad
söndag 13:30 - Cinema 3 i Ystad
Film Spies in disguise på bio i Ystad.
Spies in disguise 6.8
Animerat  Action  Äventyr  Familj  7 år, 1:42
Superspionen Lance Sterling och vetenskapsmannen Walter Beckett är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är… det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att Walter och Lance tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt. Om det udda paret inte kan lära sig att samarbeta är hela världen i fara.
i dag 13:30 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 13:30 - Cinema 3 i Ystad
Film Emma på bio i Ystad.
Emma 6.7
Komedi  Drama  7 år, 2:05
Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik - men rastlös - alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken… som varit där hela tiden. Jane Austens älskade komedi om att hitta sin jämlike och att förtjäna ett lyckligt slut återskapas i denna nya, läckra filmatisering av "Emma".
i dag 17:15 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 17:15 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 17:15 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 17:15 - Cinema 3 i Ystad
Film Pelle Svanslös på bio i Ystad.
Pelle Svanslös 6.7
Familj  Barntillåten, 1:07
Kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom mest av allt i hela världen. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, men staden är också full av inte alls så trevliga typer. Hur ska Pelle fortsätta våga tro på att man ska vara snäll mot alla? Räcker hans mod till för att bli en hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen? *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 16:00 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 16:00 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 16:00 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 16:00 - Cinema 3 i Ystad
Film Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn på bio i Ystad.
Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn 6.6
Action  Äventyr  15 år, 1:49
Efter att det har tagit slut med Jokern slår sig Harley Quinn samman med Black Canary, Huntress och Renee Montoya för att rädda en ung flicka från ledaren i ond organisation.
i dag 21:00 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 21:00 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 21:00 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 21:00 - Cinema 3 i Ystad
Film LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet på bio i Ystad.
LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet 6.4
Familj  Barntillåten, 1:22
Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 13:00 - Cinema 3 i Ystad
14:30 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 13:00 - Cinema 3 i Ystad
14:30 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 13:00 - Cinema 3 i Ystad
Film Breaking Surface på bio i Ystad.
Breaking Surface 6.2
Action  Drama  15 år, 1:22
De svensk/norska halvsystrarna Tuva och Ida ger sig ut för att göra sitt traditionsenliga vinterdyk i Nordnorge, men då händer det som inte får hända. Ett stenras får Tuva att fastna 30 meter under vattenytan och begraver all deras utrustning. Allt är borta och systrarna är avskurna från omvärlden. I en kamp för att rädda sin syster pressas Ida till det yttersta och när allt tycks förlorat är det mer som står på spel än bara överlevnad.
i dag 20:30 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 20:30 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 20:30 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 20:30 - Cinema 3 i Ystad
Film Dolittle på bio i Ystad.
Dolittle 5.5
Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:42
Efter att ha förlorat sin fru sju år tidigare, håller sig den excentriska Dr. John Dolittle, den berömda läkaren och veterinären i drottning Victorias England, bakom de höga murarna på Dolittle Manor med endast sina exotiska djur som sällskap. Men när den unga drottningen blir allvarligt sjuk tvingas Dolittle motvilligt att bege sig ut på ett episkt äventyr till en mystisk ö på jakt efter ett botemedel. Under resan återfår han sitt mod när han möter gamla motståndare och upptäcker underbara varelser. Läkaren får sällskap av en ung, självutnämnd lärling och en märklig grupp av djur, inklusive en orolig gorilla, en entusiastisk men korkad anka, en cynisk struts, en lättsam isbjörn och en envis papegoja som fungerar som Dolittles mest pålitliga rådgivare.
i dag 17:30 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 17:30 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 17:30 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 17:30 - Cinema 3 i Ystad
Film Min pappa Marianne på bio i Ystad.
Min pappa Marianne
Drama  Barntillåten, 1:35
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.
fredag 18:00 - Cinema 3 i Ystad
20:30 - Cinema 3 i Ystad
lördag 18:00 - Cinema 3 i Ystad
20:30 - Cinema 3 i Ystad
söndag 18:00 - Cinema 3 i Ystad
20:30 - Cinema 3 i Ystad
Film Paw Patrol: Redo, rejsa, rädda! på bio i Ystad.
Paw Patrol: Redo, rejsa, rädda!
Animerat  Barn  Familj  Barntillåten, 1:06
Paw Patrol är tillbaka på bioduken med nya äventyr, perfekt för de minsta biobesökarna! **Avsnitt 1** Chase och Chickaletta måste lära sig att jobba tillsammans för att återlämna Cap’n Turbots båt till viken. Borgmästare Humdinger skapar ett par robotbyxor för att fuska vid en idrottstävling. När byxorna slutar fungera får valparna rycka ut och försöka fånga in borgmästaren i ett par galna robotbyxor. **Avsnitt 2** Det kommer en biltävling till Äventyrsbukten och valparna hjälper deras idol, den snabbe Swosh, att förbereda sig inför tävlingen. När Swosh inte kan köra uppmanar han Marshall att ta hans plats i tävlingen. "Paw Patrol: Redo, rejsa, rädda!" innehåller avsnitt som inte tidigare har visats.
i dag 12:45 - Cinema 3 i Ystad
15:30 - Cinema 3 i Ystad
i morgon 12:45 - Cinema 3 i Ystad
15:30 - Cinema 3 i Ystad
onsdag 15:30 - Cinema 3 i Ystad
torsdag 12:45 - Cinema 3 i Ystad
15:30 - Cinema 3 i Ystad