Bra film på bio i Visby

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Visby.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Visby.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 21:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Le Mans '66 på bio i Visby.
Le Mans '66 8.3
Action  Drama  11 år, 2:33
Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i "Le Mans '66" som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby och den orädde föraren Ken Miles. Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt – att utmana Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966.
i dag 20:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 20:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 20:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 20:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Porträtt av en kvinna i brand på bio i Visby.
Porträtt av en kvinna i brand 8.3
Drama  Från 7 år, 1:59

Bretagne, Frankrike, 1760. Konstnären Marianne har fått i uppdrag att göra ett porträtt av Héloïse, en ung kvinna som just lämnat klostret. Héloïse ska giftas bort och den presumtiva brudgummen vill se hur hon ser ut. Men hon vill inte gifta sig och Marianne måste måla henne i smyg. Hon iakttar Héloïse om dagen och målar henne i hemlighet på natten. Mellan de två kvinnorna växer en intimitet och attraktion fram. De delar Héloïses första och sista ögonblick av frihet, allt medan Marianne målar det porträtt som ska avsluta allt.

Céline Sciamma (Water Lilies, Un Certain Regard Cannes 2007; Tomboy, Jurypriset Berlin 2011; Girlhood, öppningsfilm Directors’ fortnight Cannes 2014; Mitt liv som zucchini, Directors’ fortnight Cannes 2016, Cesar Award för bästa manus) återförenas med den prisbelönta skådespelerskan Adèle Haenel i ett intimt och djuplodande kostymdrama som tävlade om Guldpalmen i Cannes 2019.

söndag 19:00 - Folkets Bio Visby (Biograf Roxy)
Film And Then We Danced på bio i Visby.
And Then We Danced 8.2
Drama  7 år, 1:52
Merab dansar i det georgiska nationalkompaniet med sin partner Mary och drömmer om en plats i huvudkompaniet. Hans tillvaro vänds upp och ner när den karismatiske Irakli en dag ansluter till kompaniet och blir hans största rival, men även hans största åtrå. Nu står Merab inför valet om han ska följa sitt hjärta och bryta sig loss från den konservativa miljö han befinner sig i och därmed riskera att förlora allt han har kämpat för.
onsdag 14:45 - Biostaden Borgen Visby
17:15 - Biostaden Borgen Visby
Film Knives Out på bio i Visby.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i dag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 18:15 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 15:30 - Biostaden Borgen Visby
18:15 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
Film Jumanji: The Next Level på bio i Visby.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 17:45 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 15:10 - Biostaden Borgen Visby
17:45 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
Film Om det oändliga på bio i Visby.
Om det oändliga 7.1
Drama  11 år, 1:16
Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdoskop över existensen och oändligheten.
i morgon 17:15 - Biostaden Borgen Visby
Film Midway på bio i Visby.
Midway 6.9
Action  Drama  15 år, 2:18
Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget. **Så tyckte medlemmarna om Midway** 5 november förhandsvisades ”Midway” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](http://bit.ly/36QSOxY)
i dag 20:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 20:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 20:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 20:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Visby.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 18:15 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 15:30 - Biostaden Borgen Visby
18:15 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
Film 21 Bridges på bio i Visby.
21 Bridges 6.6
Action  Thriller  15 år, 1:43
Redan som barn lärde sig Andre Davis polisens tuffa villkor, när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet i kampen för New York-bornas trygghet. För att hindra de maskerade mördarna från att lämna Manhattan spärrar han snabbt av öns alla broar och ser till att den svämmar över av snutar. Men under sin intensiva jakt inser Davis att polisen har kopplingar till ett brottssyndikat - nu går det inte att skilja på vän och fiende. Producenterna bakom "Avengers: Infinity War" ligger bakom actionthrillern "21 Bridges", med Chadwick “Black Panther” Boseman som Andre Davis och Sienna Miller samt J.K. Simmons "Whiplash" som hans poliskollegor.
i dag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 21:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Last Christmas på bio i Visby.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 18:15 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 15:30 - Biostaden Borgen Visby
18:15 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
Film Ring mamma! på bio i Visby.
Ring mamma! 6.5
Komedi  11 år, 1:42
Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på ett ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i komedin Ring mamma! Niki är 35 men lever sitt liv som en 25 åring. Plötsligt tvingas hon att ta tag i alla livsval och relationer på en gång.
i dag 17:15 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 17:15 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 14:45 - Biostaden Borgen Visby
17:15 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 17:15 - Biostaden Borgen Visby
Film After the Wedding på bio i Visby.
After the Wedding 6.1
Drama  11 år, 1:52
En föreståndare för ett barnhem i Kolkata reser till New York för att ett möte med en välgörare. Ett möte som får oanade konsekvenser. En amerikansk remake av Susanne Biers danska film "Efter bröllopet".
i dag 17:15 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 17:15 - Biostaden Borgen Visby
Film Countdown på bio i Visby.
Countdown 5.4
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden – innan det är för sent.
i dag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 21:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby