Bra film på bio i Visby

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Visby.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Visby.
Joker 8.9
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 15:00 - Biostaden Borgen Visby
17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
Film Bortom det synliga – filmen om Hilma af Klint på bio i Visby.
Bortom det synliga – filmen om Hilma af Klint 8.0
Dokumentär  Barntillåten, 1:33

Det abstrakta måleriet som revolutionerade konstvärlden i början av 1900-talet har tillskrivits Kandinsky, Malevich och Mondrian. Idag vet vi bättre. Det var en svensk konstnär som var först och hon var kvinna.

Redan 1906 målade Hilma af Klint storslagna abstrakta verk, långt före det ryska och franska avantgardet. Flera av deras verk har stora likheter med de tavlor som af Klint målade flera år tidigare. Skulle Kandinsky kunna ha sett af Klints målningar och tagit intryck? Tanken är svindlande.

Af Klints målningar återfanns i ett vindsförråd på Strandvägen i Stockholm i slutet av 1960-talet, bara för att ignoreras av de stora institutionerna för modern konst. Idag är tonen en annan. Moderna Museet, Lousiana och Guggenheim i New York har alla haft hyllade af Klint-utställningar.

Utöver att ge Hilma af Klint en rättmätig plats i konsthistorien lyckas den tyska regissören Halina Dyrschka i denna dokumentär kongenialt förmedla den tidlösa, andliga och storslagna känsla som finns i Hilma af Klints verk.

onsdag 19:00 - Folkets Bio Visby (Biograf Roxy)
Film Downton Abbey på bio i Visby.
Downton Abbey 7.8
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
i dag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 17:45 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 15:30 - Biostaden Borgen Visby
17:45 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Visby.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.4
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
onsdag 15:30 - Biostaden Borgen Visby
Film Quick på bio i Visby.
Quick 7.4
Drama  Thriller  15 år, 2:12
Två journalister bestämmer sig för att ta sig an lögnerna som fällde Thomas Quick - rättsväsendets, psykiatrins och framför allt hans egna. I början av 2008 kunde ingen tänkas sig att kannibalen och seriemördaren Thomas Quick inte gjort sig skyldig till de åtta fruktansvärda mord han erkänt. Ingen förutom journalisterna Hannes Råstam och Jenny Küttim. Besatta av att hitta sanningen bestämmer de sig för att gå till botten med det komplicerade rättsfallet, och ju mer de grävde desto större visade sig lögnen vara. Från Hannes närgångna intervjuer med Quick på Säters kriminalvårdsanstalt, till Jennys nästan maniska faktagranskning, får publiken följa den hissnande bergochdalbanan som ska visa sig vara Sveriges största rättsskandal. Quick är en nervkittlande historia om två journalister som ger allt i sökandet efter sanningen, ett rättssystem i förfall, och en lögnare som slutar ljuga. **Så tyckte medlemmarna om Quick** 2 september förhandsvisades den svenska storfilmen ”Quick” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG82536/sa-tyckte-medlemmarna-om-quick?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Quick) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
onsdag 15:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Zombieland: Double Tap på bio i Visby.
Zombieland: Double Tap 7.3
Action  Komedi  Skräck  15 år, 1:39
I uppföljaren följer vi våra fyra zombieslaktare på en tumultartad trip som sträcker sig från Vita huset till landets mitt. De ställs inför zombies som har utvecklats sedan sist och nya överlevare. Men först och främst måste de hantera problemen som uppstår inom deras egna så kallade familj.
i dag 20:30 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 20:30 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 20:30 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 20:30 - Biostaden Borgen Visby
Film Förfärliga snömannen på bio i Visby.
Förfärliga snömannen 7.1
Animerat  Äventyr  Komedi  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
fredag 15:45 - Biostaden Borgen Visby
lördag 13:15 - Biostaden Borgen Visby
15:45 - Biostaden Borgen Visby
söndag 13:15 - Biostaden Borgen Visby
15:45 - Biostaden Borgen Visby
Film Maleficent 2: Ondskans härskarinna på bio i Visby.
Maleficent 2: Ondskans härskarinna 7.0
Äventyr  Fantasy  11 år, 1:59
Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där. Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.
i dag 17:15 - Biostaden Borgen Visby
20:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 17:15 - Biostaden Borgen Visby
20:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 14:30 - Biostaden Borgen Visby
17:15 - Biostaden Borgen Visby
20:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 17:15 - Biostaden Borgen Visby
20:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Rambo: Last Blood på bio i Visby.
Rambo: Last Blood 6.7
Action  Äventyr  15 år, 1:41
Nästan fyra årtionden efter att han för första gången drog ut i strid måste John Rambo konfrontera sitt förflutna och hämnas i ett sista uppdrag. "Rambo: Last Blood" markerar det sista kapitlet i denna legendariska serie.
i dag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 21:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 21:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Tre sekunder på bio i Visby.
Tre sekunder 6.6
Drama  Thriller  15 år, 1:53
Pete Koslow arbetar som informatör åt polisen. Efter att ett uppdrag slutat med att en polis dödats tvingas han fortsätta infiltrera maffian inifrån fängelset. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt och vad händer om han avslöja...
i dag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 18:15 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
Film Familjen Addams på bio i Visby.
Familjen Addams 5.8
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
fredag 15:15 - Biostaden Borgen Visby
lördag 12:45 - Biostaden Borgen Visby
15:15 - Biostaden Borgen Visby
söndag 12:45 - Biostaden Borgen Visby
15:15 - Biostaden Borgen Visby
Film Gemini Man på bio i Visby.
Gemini Man 5.7
Action  Thriller  15 år, 1:57
Vem räddar dig från dig själv? En extremt skicklig lönnmördare blir plötsligt förföljd av en mystisk ung man som till synes kan förutsäga alla hans drag.
i dag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
21:00 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 18:15 - Biostaden Borgen Visby
21:00 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
21:00 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 18:15 - Biostaden Borgen Visby
21:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Terminator: Dark Fate på bio i Visby.
Terminator: Dark Fate
Action  Äventyr  Sci-Fi  15 år, 2:10
Människans motståndskraft har tvingat Skynet att skicka alltmer utvecklade Terminators för att utrota hotet från mänskligheten en gång för alla. För 27 år sedan försökte de eliminera den framtida rebelledaren John Connor, men en ohelig allians av vänner och fiender ändrade framtiden innan den inträffat och hindrade Skynet från att bli till. Frågan är om det räckte att ändra tidens gång för att rädda människorna från sitt öde?
fredag 18:00 - Biostaden Borgen Visby
21:00 - Biostaden Borgen Visby
lördag 18:00 - Biostaden Borgen Visby
21:00 - Biostaden Borgen Visby
söndag 18:00 - Biostaden Borgen Visby
21:00 - Biostaden Borgen Visby
Film Tills Frank skiljer oss åt på bio i Visby.
Tills Frank skiljer oss åt
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:43
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. **Så tyckte medlemmarna om Tills Frank skiljer oss åt** 12 oktober förhandsvisades den svenska storfilmen ”Tills Frank skiljer oss åt” för Filmstadens medlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG27042/sa-tyckte-medlemmarna-om-till-frank-skiljer-oss-at?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Till%20Frank%20skiljer%20oss%20%C3%A5t) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
i morgon 17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
onsdag 15:00 - Biostaden Borgen Visby
17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby
torsdag 17:45 - Biostaden Borgen Visby
20:30 - Biostaden Borgen Visby