Bra film på bio i Västervik

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Västervik.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Dune på bio i Västervik.
Dune 8.4
Äventyr  Drama  Sci-Fi  11 år, 2:37
Paul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara – ett ämne med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla potential – kommer bara de som övervinner sina rädslor att överleva.
måndag 20:00 - Biostaden Västervik
Film CODA på bio i Västervik.
CODA 8.1
Drama  Barntillåten, 1:51
Sjuttonåriga Ruby är den enda hörande medlemmen i en döv familj - en CODA, ett barn till döva vuxna (Children of Deaf Adults). Hennes liv kretsar kring att fungera som tolk för sina föräldrar och arbeta på familjens fiskebåt varje dag före skolan med sin far och storebror. Men när Ruby går med i gymnasiets körklubb upptäcker hon att hon älskar att sjunga och snart har hon en duettpartner i skolkamraten Miles. Uppmuntrad av hennes entusiastiska och kärleksfulla körledare ansöker hon till en prestigefylld musikskola. Men Ruby känner sig sliten mellan de skyldigheter hon känner för sin familj och strävan efter sina egna drömmar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
tisdag 12:30 - Biostaden Västervik
Film No Time to Die på bio i Västervik.
No Time to Die 7.6
Action  Äventyr  Thriller  15 år, 2:43
James Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 17:30 - Biostaden Västervik
lördag 17:30 - Biostaden Västervik
söndag 17:30 - Biostaden Västervik
måndag 17:30 - Biostaden Västervik
tisdag 17:30 - Biostaden Västervik
onsdag 17:30 - Biostaden Västervik
Film Lena på bio i Västervik.
Lena 7.5
Dokumentär  7 år, 1:43
Till min dotter om jag hade någon. Filmen om Lena Nyman är ett ömsint porträtt av en av Sveriges mest genuina konstnärer. När Lena Nyman blir antagen till Dramatens elevskola är hon redan en kändis i Sverige. Från scenskolan och 60-talets sprakande kulturliv blir hon plötsligt världsberömd med de kontroversiella Nyfiken-filmerna. När Lena dör 2011 lämnar hon efter sig 17 papperskassar fulla av hemligheter... Genom ett unikt och delvis aldrig tidigare exponerat material målas ett levande porträtt fram. Via dagböcker, brev och fotografier kommer vi henne nära inpå livet med allt vad det innebär av kärlek, arbete, teaterliv, skrivande, alkohol och kroppshets. Där finns också den skärpta och fyndiga politiska blick som gör henne så brinnande aktuell än i dag. Och trots tvivel och svårigheter - i Lenas värld känner du dig aldrig ensam.
tisdag 12:30 - Biostaden Västervik
Film A Quiet Place: Part II på bio i Västervik.
A Quiet Place: Part II 7.3
Skräck  Thriller  15 år, 1:37
Efter de dödliga händelserna i hemmet, måste nu familjen Abbott möta farorna i omvärlden när de fortsätter sin kamp för överlevnad i tysthet. När de blir tvingade att våga sig ut i det okända inser de snabbt att varelserna som reagerar på ljud inte är de enda hot som lurar bortom sandstigen.
lördag 20:30 - Biostaden Västervik
Film Ron rör om på bio i Västervik.
Ron rör om 6.9
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:47
Det här är berättelsen om den lite blyga skolkillen Barney och Ron, hans nya digitala robotkompis som är tänkt att bli hans bästa vän. Men det finns ett litet problem, Ron fungerar inte riktigt som han ska. Rons alla tokiga, tekniska fel leder till att han och Barney tillsammans ger sig ut på ett actionfyllt äventyr och de får uppleva hur underbart rörigt det är att vara bästa vänner.
i morgon 14:45 - Biostaden Västervik
lördag 14:45 - Biostaden Västervik
söndag 14:45 - Biostaden Västervik
måndag 14:45 - Biostaden Västervik
tisdag 15:00 - Biostaden Västervik
onsdag 14:45 - Biostaden Västervik
Film Venom: Let There Be Carnage på bio i Västervik.
Venom: Let There Be Carnage 6.4
Action  Skräck  Sci-Fi  15 år, 1:37
Eddie Brock försöker återupprätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som istället blir värd för symbioten Carnage och som i sin tur flyr från fängelset efter en misslyckad avrättning.
i morgon 21:00 - Biostaden Västervik
lördag 21:00 - Biostaden Västervik
söndag 21:00 - Biostaden Västervik
måndag 21:00 - Biostaden Västervik
tisdag 21:00 - Biostaden Västervik
onsdag 21:00 - Biostaden Västervik
Film Antlers på bio i Västervik.
Antlers 6.3
Skräck  15 år, 1:39
En småstadslärare och hennes bror upptäcker att en ung elev bär på en farlig hemlighet med skrämmande konsekvenser.
i morgon 20:15 - Biostaden Västervik
lördag 20:15 - Biostaden Västervik
söndag 20:15 - Biostaden Västervik
måndag 20:15 - Biostaden Västervik
tisdag 20:15 - Biostaden Västervik
onsdag 20:15 - Biostaden Västervik
Film The Conjuring: The Devil Made Me Do It på bio i Västervik.
The Conjuring: The Devil Made Me Do It 6.3
Skräck  15 år, 1:52
Ett av Ed och Lorraine Warrens, verkliga utredare av övernaturliga händelser, mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men tar dem därifrån till helt oanade platser och slutar med att en misstänkt mördare för första gången i USA:s historia hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar.
söndag 17:30 - Biostaden Västervik
Film Paw Patrol: Filmen på bio i Västervik.
Paw Patrol: Filmen 6.2
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  Barntillåten, 1:26
PAW Patrol är på gång! När deras största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och allas favorithjältevalpar in högsta växeln för att ta sig an utmaningen. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp från en ny allierad hund, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar PAW Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden! *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 15:15 - Biostaden Västervik
lördag 15:15 - Biostaden Västervik
söndag 15:15 - Biostaden Västervik
onsdag 15:15 - Biostaden Västervik
Film Halloween Kills på bio i Västervik.
Halloween Kills 6.0
Skräck  Thriller  15 år, 1:46
Några minuter efter att Laurie Strode, hennes dotter Karen och barnbarnet Allyson, lämnade det maskerade monstret Michael Myers inlåst och brinnande i Lauries källare, förs Laurie brådskande till sjukhuset med livshotande skador, i tron att hon äntligen lyckats döda sin livslånga plågoande. Men när Michael lyckas befria sig från Lauries fälla fortsätter hans rituella blodbad. När Laurie kämpar mot smärtan och förbereder sig för att försvara sig mot honom, inspirerar hon hela Haddonfield till att resa sig mot det ohejdbara monstret.
söndag 20:15 - Biostaden Västervik
tisdag 20:00 - Biostaden Västervik
Film Baby-bossen 2: Familjeföretaget på bio i Västervik.
Baby-bossen 2: Familjeföretaget 5.9
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:47
Bröderna Templeton - Tim och hans Babyboss-lillebror har blivit vuxna och glidit isär. Tim är gift och hemma-pappa. Ted är hedgefond-VD. Men en ny babyboss med ett banbrytande tillvägagångssätt och inställningen att ”allt är möjligt” kommer att föra dem samman igen... och inspirera till ett nytt familjeföretag. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 14:45 - Biostaden Västervik
lördag 14:45 - Biostaden Västervik
söndag 14:45 - Biostaden Västervik
måndag 15:00 - Biostaden Västervik
tisdag 15:00 - Biostaden Västervik
onsdag 15:00 - Biostaden Västervik
Film Escape Room 2: No Way Out på bio i Västervik.
Escape Room 2: No Way Out 5.8
Action  Äventyr  Skräck  15 år, 1:28
Sex personer finner sig inlåsta i en ny uppsättning ”escape rooms”. Sakta avslöjas vad de har gemensamt och de upptäcker att dom alla spelat spelet tidigare. Nu kommer uppföljaren till thrillersuccén som skrämde slag på biobesökare världen över.
i morgon 20:30 - Biostaden Västervik
Film Familjen Addams 2 på bio i Västervik.
Familjen Addams 2 5.3
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:32
Morticia och Gomez är upprörda över att deras barn växer upp, hoppar över familjemiddagar och är totalt konsumerade av ”skrämtid”. För att stärka sina familjeband bestämmer de sig för att trycka in Wednesday, Pugsley, Onkel Fester och resten av gänget in i deras hemsökta husbil och ge sig ut på vägarna i en sista eländig familjesemester. Deras resa rycker dem ur sitt rätta element och familjen hamnar i roliga och oplanerade möten med deras ikoniska kusin Det, och flera nya knasiga karaktärer. Vad kan möjligtvis gå fel?
i morgon 17:45 - Biostaden Västervik
lördag 17:45 - Biostaden Västervik
söndag 17:45 - Biostaden Västervik
måndag 17:45 - Biostaden Västervik
tisdag 17:45 - Biostaden Västervik
onsdag 17:45 - Biostaden Västervik
Film Bröllop, begravning och dop - Filmen på bio i Västervik.
Bröllop, begravning och dop - Filmen 4.4
Drama  7 år, 1:48
Vi följer familjerna Öhrn och Seger som tar oss genom höst och vinter, på väg mot julfirande och mot en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt ... En film om kärleken och döden och allt däremellan. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 17:45 - Biostaden Västervik
lördag 17:45 - Biostaden Västervik
måndag 17:30 - Biostaden Västervik
tisdag 12:30 - Biostaden Västervik
17:30 - Biostaden Västervik
Film Blaze och monstermaskinerna på bio i Västervik.
Blaze och monstermaskinerna
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:00
Nu kommer Blaze och monstermaskinerna till stora duken. Se tre avsnitt av Blaze som inte tidigare har visats. Perfekt för de minsta besökarna. Blaze och monstermaskinerna: Valpjakten När en stor bubbla svävar iväg med Gabbys nya valp, måste hon samarbeta med Blaze och AJ för att få tillbaka honom. Blaze och monstermaskinerna: Det stora pizza-racet Blaze och Crusher möter varandra i... Det stora pizza-racet! Vem hinner köra ut alla sina pizzor först och vinna den eftertraktade gulpizzapokalen? Blaze och monstermaskinerna: Starlas födelsedagskalas Starlas vilda västern-födelsedagskalas är i fara när hennes tårta försvinner på ett skenande tåg. Kommer hon, Blaze och AJ att hinna ikapp tåget och rädda tårtan innan det är för sent?
måndag 15:15 - Biostaden Västervik
tisdag 15:15 - Biostaden Västervik
Film Eternals på bio i Västervik.
Eternals
Action  Äventyr  Drama  11 år, 2:35
I Marvel Studios “Eternals” får vi följa en grupp utomjordiska hjältar som har skyddat Jorden sedan tidernas begynnelse. När Deviants, monstruösa varelser sedan länge bortglömda i historien, mystiskt återvänder, tvingas Eternals återförenas för att ännu en gång försvara mänskligheten.
onsdag 17:30 - Biostaden Västervik
20:45 - Biostaden Västervik