Bra film på bio i Västerås

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Västerås.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Västerås.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 17:30 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 17:30 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 17:30 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 17:30 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
fredag 18:30 - Filmstaden Västerås
21:30 - Filmstaden Västerås
22:45 - Filmstaden Västerås
lördag 18:30 - Filmstaden Västerås
21:30 - Filmstaden Västerås
22:45 - Filmstaden Västerås
söndag 18:00 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
Film Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker på bio i Västerås.
Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker 8.4
Krig  Drama  15 år, 3:03
Det är nu 40 år sedan krigsfilmen som många anser att är historiens främsta hade urpremiär. Ändå har filmen aldrig visats exakt så som Francis Ford Coppola vill ha den – tills nu. Omklippt av regissören själv och nyrestaurerad med knivskarp bild och ett fantastiskt ljud utarbetat med banbrytande ljudteknik är "Apocalypse Now: Final Cut" en fulländad bioupplevelse! Det Oscar- och Guldpalm-belönade mästerverket utspelas mitt under Vietnamkriget och följer kapten Willard på hans vådliga uppdrag längs den krigshärjade floden för att finna överste Kurtz, en man som blivit galen av kriget och satt sitt storhetsvansinne i verket. Willards uppdrag: eliminera Kurtz, till varje pris!
i morgon 18:45 - Filmstaden Västerås
Film Le Mans '66 på bio i Västerås.
Le Mans '66 8.3
Action  Drama  11 år, 2:33
Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i "Le Mans '66" som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby och den orädde föraren Ken Miles. Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt – att utmana Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966.
i dag 18:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 18:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 18:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 18:00 - Filmstaden Västerås
fredag 18:45 - Filmstaden Västerås
lördag 18:45 - Filmstaden Västerås
söndag 17:30 - Filmstaden Västerås
Film Porträtt av en kvinna i brand på bio i Västerås.
Porträtt av en kvinna i brand 8.3
Drama  7 år, 1:59
Bretagne, Frankrike, 1760. Konstnären Marianne har fått i uppdrag att göra ett porträtt av Héloïse, en ung kvinna som just lämnat klostret. Héloïse ska giftas bort och den presumtiva brudgummen vill se hur hon ser ut. Men hon vill inte gifta sig och Marianne måste måla henne i smyg. Hon iakttar Héloïse om dagen och målar henne i hemlighet på natten. Mellan de två kvinnorna växer en intimitet och attraktion fram. De delar Héloïses första och sista ögonblick av frihet, allt medan Marianne målar det porträtt som ska avsluta allt.
fredag 18:00 - Elektra
lördag 18:00 - Elektra
söndag 18:00 - Elektra
Film The Lighthouse på bio i Västerås.
The Lighthouse 8.3
Drama  Skräck  15 år, 1:50
En hypnotisk och hallucinatorisk berättelse om två isolerade fyrvaktare på en avlägsen mystisk öde ö i New England under 1890-talet.
i dag 21:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 21:00 - Filmstaden Västerås
Film Knives Out på bio i Västerås.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i dag 17:45 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
i morgon 17:45 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
onsdag 17:45 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
torsdag 17:45 - Filmstaden Västerås
fredag 17:30 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
lördag 17:30 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
söndag 17:30 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
Film Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton på bio i Västerås.
Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton 7.9
Musikal  Barntillåten, 2:00
Förra årets scensuccé på Scalateatern i Stockholm, den älskade sagan om Karl-Bertils givmilda julafton visas i stundande juletider på bio den 15/12. Anna Vnuk regisserade den tokhyllade och fantasifulla musikalversionen av Tage Danielssons och Per Åhlins älskade julklassiker. Finurliga nyskrivna sångtexter av Henrik Dorsin, som också är uppsättningens mycket aktive berättare på scen, samt musik av Carl Bagge.
söndag 12:30 - Filmstaden Västerås
Film Western Stars på bio i Västerås.
Western Stars 7.7
Musik  Konsert  Barntillåten, 1:23
"Western Stars" är den storslagna filmversionen av Bruce Springsteens globalt framgångsrika album med samma namn. Springsteens mångåriga medarbetare Thom Zimny har regisserat filmen tillsammans med Springsteen själv, vilket gör detta till ”Bossens” regidebut. Filmen "Western Stars" erbjuder fans över världen en möjlighet att se och höra Bruce Springsteen framföra albumets samtliga 13 låtar, uppbackad av ett band och en orkester, under det katedrallika taket i Springsteens nästan 100 år gamla lada i Colts Neck, New Jersey. "Western Stars" är skrivet och framfört av Bruce Springsteen med Patti Scialfa som speciell gäst. Filmen visas exklusivt under en kväll, den 4 december.
onsdag 18:30 - Filmstaden Västerås
Film Downton Abbey på bio i Västerås.
Downton Abbey 7.6
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
i dag 15:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 15:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 15:00 - Filmstaden Västerås
fredag 13:45 - Filmstaden Västerås
lördag 13:45 - Filmstaden Västerås
Film Stephen King´s Doctor Sleep på bio i Västerås.
Stephen King´s Doctor Sleep 7.6
Skräck  15 år, 2:32
Efter skräckupplevelserna på Overlook hotel har Danny Torrance nu blivit vuxen. När han träffar en ung flicka som precis som han verkar ha magiska krafter bestämmer han sig för att skydda henne från Rose the Hat, ledaren för kulten The True Knots, som jagar personer som Danny och den unga flickan i sin strävan efter odödlighet. 39 år efter klassikern "The Shining" gick upp på biograferna kommer nu uppföljaren på Stanley Kubricks kultrulle. Precis som sin föregångare är ”Doctor Sleep” baserad på en roman av den sjukligt produktiva författaren Stephen King.
i morgon 20:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 20:00 - Filmstaden Västerås
Film Bortom det synliga – filmen om Hilma af Klint på bio i Västerås.
Bortom det synliga – filmen om Hilma af Klint 7.5
Dokumentär  Barntillåten, 1:33

Det abstrakta måleriet som revolutionerade konstvärlden i början av 1900-talet har tillskrivits Kandinsky, Malevich och Mondrian. Idag vet vi bättre. Det var en svensk konstnär som var först och hon var kvinna.

Redan 1906 målade Hilma af Klint storslagna abstrakta verk, långt före det ryska och franska avantgardet. Flera av deras verk har stora likheter med de tavlor som af Klint målade flera år tidigare. Skulle Kandinsky kunna ha sett af Klints målningar och tagit intryck? Tanken är svindlande.

Af Klints målningar återfanns i ett vindsförråd på Strandvägen i Stockholm i slutet av 1960-talet, bara för att ignoreras av de stora institutionerna för modern konst. Idag är tonen en annan. Moderna Museet, Lousiana och Guggenheim i New York har alla haft hyllade af Klint-utställningar.

Utöver att ge Hilma af Klint en rättmätig plats i konsthistorien lyckas den tyska regissören Halina Dyrschka i denna dokumentär kongenialt förmedla den tidlösa, andliga och storslagna känsla som finns i Hilma af Klints verk.

i morgon 13:15 - Elektra
torsdag 17:45 - Elektra
söndag 19:30 - Elektra
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Västerås.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.1
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 16:00 - Filmstaden Västerås
fredag 15:45 - Filmstaden Västerås
lördag 15:45 - Filmstaden Västerås
söndag 14:15 - Filmstaden Västerås
Film Jumanji: The Next Level på bio i Västerås.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 16:15 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:30 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
onsdag 14:30 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:30 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
19:45 - Filmstaden Västerås
fredag 15:00 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
20:00 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
23:00 - Filmstaden Västerås
lördag 12:00 - Filmstaden Västerås
15:00 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
20:00 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
23:00 - Filmstaden Västerås
söndag 12:00 - Filmstaden Västerås
14:30 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
20:00 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
Film Om det oändliga på bio i Västerås.
Om det oändliga 7.1
Drama  11 år, 1:16
Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdoskop över existensen och oändligheten.
i morgon 15:45 - Filmstaden Västerås
torsdag 15:45 - Filmstaden Västerås
Film Förfärliga snömannen på bio i Västerås.
Förfärliga snömannen 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
i dag 15:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:45 - Filmstaden Västerås
fredag 13:00 - Filmstaden Västerås
16:30 - Filmstaden Västerås
lördag 13:00 - Filmstaden Västerås
16:30 - Filmstaden Västerås
söndag 12:45 - Filmstaden Västerås
16:30 - Filmstaden Västerås
Film Familjen Addams på bio i Västerås.
Familjen Addams 6.9
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
fredag 15:15 - Filmstaden Västerås
lördag 12:15 - Filmstaden Västerås
15:15 - Filmstaden Västerås
söndag 12:15 - Filmstaden Västerås
15:15 - Filmstaden Västerås
Film Midway på bio i Västerås.
Midway 6.9
Action  Drama  15 år, 2:18
Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget. **Så tyckte medlemmarna om Midway** 5 november förhandsvisades ”Midway” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](http://bit.ly/36QSOxY)
fredag 14:15 - Filmstaden Västerås
lördag 14:15 - Filmstaden Västerås
söndag 14:15 - Filmstaden Västerås
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Västerås.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 14:45 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:45 - Filmstaden Västerås
onsdag 17:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:45 - Filmstaden Västerås
fredag 13:00 - Filmstaden Västerås
15:45 - Filmstaden Västerås
18:15 - Filmstaden Västerås
lördag 13:00 - Filmstaden Västerås
15:45 - Filmstaden Västerås
18:15 - Filmstaden Västerås
söndag 15:15 - Filmstaden Västerås
16:45 - Filmstaden Västerås
Film 21 Bridges på bio i Västerås.
21 Bridges 6.6
Action  Thriller  15 år, 1:43
Redan som barn lärde sig Andre Davis polisens tuffa villkor, när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet i kampen för New York-bornas trygghet. För att hindra de maskerade mördarna från att lämna Manhattan spärrar han snabbt av öns alla broar och ser till att den svämmar över av snutar. Men under sin intensiva jakt inser Davis att polisen har kopplingar till ett brottssyndikat - nu går det inte att skilja på vän och fiende. Producenterna bakom "Avengers: Infinity War" ligger bakom actionthrillern "21 Bridges", med Chadwick “Black Panther” Boseman som Andre Davis och Sienna Miller samt J.K. Simmons "Whiplash" som hans poliskollegor.
i dag 21:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 21:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 21:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 21:15 - Filmstaden Västerås
fredag 22:00 - Filmstaden Västerås
23:20 - Filmstaden Västerås
lördag 22:00 - Filmstaden Västerås
23:20 - Filmstaden Västerås
söndag 20:45 - Filmstaden Västerås
Film Bamse och dunderklockan på bio i Västerås.
Bamse och dunderklockan 6.6
Animerat  Barn  Familj  Barntillåten, 1:03
Att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Det är något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå. Följ med Bamse och hans vänner på ett nytt äventyr både på land och till havs. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
lördag 11:50 - Filmstaden Västerås
Film Last Christmas på bio i Västerås.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 16:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
onsdag 14:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
torsdag 20:45 - Filmstaden Västerås
fredag 17:45 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
lördag 17:45 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
söndag 17:45 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
Film Husdjurens hemliga liv 2 på bio i Västerås.
Husdjurens hemliga liv 2 6.5
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:26
Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän, Chloe, som har upptäckt glädjen med kattmynta. Kan Max, Gidget och resten av gänget hitta modet att möta deras största rädslor? **Svenska röster:** Max: Erik Haag, Duke: Fredde Granberg, Snowball: Kodjo Akolor, Gidget: Mikaela Ardai Jennefors, Chloe: Maria Möller, Mel: Gustaf Hammarsten, Pops: Bengt Järnblad, Buddy: Özz Nujén, Norman: Kim Sulocki, Katie: Sofia Ledarp, Sergei: Erik Johansson, Rooster: Frej Lindqvist, Daisy: Gladys Del Pilar.
onsdag 14:20 - Filmstaden Västerås
16:30 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:20 - Filmstaden Västerås
16:30 - Filmstaden Västerås
Film Ring mamma! på bio i Västerås.
Ring mamma! 6.5
Komedi  11 år, 1:42
Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på ett ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i komedin Ring mamma! Niki är 35 men lever sitt liv som en 25 åring. Plötsligt tvingas hon att ta tag i alla livsval och relationer på en gång.
i dag 18:30 - Filmstaden Västerås
i morgon 16:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 16:00 - Filmstaden Västerås
lördag 16:15 - Filmstaden Västerås
söndag 14:45 - Filmstaden Västerås
Film Terminator: Dark Fate på bio i Västerås.
Terminator: Dark Fate 6.5
Action  Äventyr  Sci-Fi  15 år, 2:10
Människans motståndskraft har tvingat Skynet att skicka alltmer utvecklade Terminators för att utrota hotet från mänskligheten en gång för alla. För 27 år sedan försökte de eliminera den framtida rebelledaren John Connor, men en ohelig allians av vänner och fiender ändrade framtiden innan den inträffat och hindrade Skynet från att bli till. Frågan är om det räckte att ändra tidens gång för att rädda människorna från sitt öde?
torsdag 21:00 - Filmstaden Västerås
söndag 19:30 - Filmstaden Västerås
Film Lilla Spöket Laban - Spökdags på bio i Västerås.
Lilla Spöket Laban - Spökdags 6.2
Barn  Familj  Barntillåten, 0:43
Att som Lilla spöket Laban vara mörkrädd och fasa för eventuella monster är inte lätt. Inte när man har en pappa som gärna vill att man ska vara lika skrämmande som han. Som tur är har Laban både sin bäste kompis Bus och sin lillasyster Labolina, som inte tillhör de ängsligas skara. Tillsammans hjälper de Mamma Spöke med hennes besvärande hicka, tältar i den mörka slottsskogen och rycker in som vikarier för Pappa Spöke när han är sjuk. De sex fristående berättelserna pendlar mellan det vardagligt trygga och detmer spännande, med ett tilltal och tempo anpassat för den yngsta publiken. De sex avsnitten i Lilla spöket Laban - spökdags är Mamma hickar, Stor och duktig, Vilse i skogen, Pappa är sjuk, Laban tältar och Dumma dumma spöke. Filmen hade premiär 2007.
fredag 13:30 - Filmstaden Västerås
lördag 12:00 - Filmstaden Västerås
13:30 - Filmstaden Västerås
Film Tills Frank skiljer oss åt på bio i Västerås.
Tills Frank skiljer oss åt 5.5
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:43
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. **Så tyckte medlemmarna om Tills Frank skiljer oss åt** 12 oktober förhandsvisades den svenska storfilmen ”Tills Frank skiljer oss åt” för Filmstadens medlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG27042/sa-tyckte-medlemmarna-om-till-frank-skiljer-oss-at?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Till%20Frank%20skiljer%20oss%20%C3%A5t) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 15:30 - Filmstaden Västerås
onsdag 15:30 - Filmstaden Västerås
lördag 13:45 - Filmstaden Västerås
söndag 12:15 - Filmstaden Västerås
Film Countdown på bio i Västerås.
Countdown 5.4
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden – innan det är för sent.
fredag 21:00 - Filmstaden Västerås
23:15 - Filmstaden Västerås
lördag 21:00 - Filmstaden Västerås
23:15 - Filmstaden Västerås
Film Panipat på bio i Västerås.
Panipat 5.4
Drama  15 år, 2:50
Filmen är baserad på det tredje slaget vid Panipat som ägde rum 1761 mellan Marathas och kungen av Afghanistan, Ahmad Shah Abdali.
i dag 19:00 - Filmstaden Västerås
Film Drottningens corgi på bio i Västerås.
Drottningens corgi 4.7
Animerat  Familj  7 år, 1:25
Rex är en nöjd corgi, han lever ett liv i lyx i sitt hem på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande och under en middag med USA:s president råkar han orsaka en ytterst olämplig diplomatisk situation som får honom att skämmas. När en av de andra hundarna avslöjar att det var Rex fel, så hamnar han på Londons gator och möter stadens alla faror. Men hur kan han lösa problemet och få komma tillbaka till sitt älskade hem? Med hjälp av kärlek från nya vänner så finner han styrkan att kämpa och se farorna i vitögat…
fredag 12:30 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
lördag 12:30 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
söndag 12:30 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
Film Black Christmas på bio i Västerås.
Black Christmas
Skräck  Thriller  15 år, 1:32
Det börjar lugna ner sig på Hawthorne College inför semestern. Riley Stone och hennes Mu Kappa Epsilon-systrar - atleten Marty, rebellen Kris och foodien Jesse förbereder sig för att ta över lokalerna med en rad julfester… och samtidigt börjar en maskerad stalker att döda tjejerna på campus, en efter en. Allt eftersom antalet döda stiger, börjar Riley och hennes gäng tvivla på om de kan lita på någon man överhuvudtaget, inklusive Martys pojkvän, Nate, Rileys nya förälskelse Landon och kanske inte ens den högaktade läraren professor Gelson. Vem mördaren än är, kommer han upptäcka att den här generationen unga kvinnor inte är villiga att bli offer utan ge allt och att kämpa ända till slutet.
fredag 19:00 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
23:30 - Filmstaden Västerås
lördag 19:00 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
23:30 - Filmstaden Västerås
söndag 19:00 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
Film Lussevaka på bio i Västerås.
Lussevaka
Hemlig  15 år, 0:00
Den 12 december är det Lussevaka på Filmstaden! Då kan du passa på att ha en riktig härligt lång filmkväll för då visar vi två filmer till priset av en. Filmerna är hemliga och du får se dem före alla andra då filmerna inte haft premiär. Visar du dessutom upp din Lussebiljett i kiosken får du 30 procent på allt du handlar. Företagsbiljetter och rabatter gäller inte på Lussevakan. Filmerna beräknas vara klara till strax innan midnatt.
torsdag 18:30 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
Film Uppe på vallmokullen - Klassiker på bio i Västerås.
Uppe på vallmokullen - Klassiker
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:31
Umi lever utan sina föräldrar tillsammans med sin farmor och sina syskon. Varje morgon hedrar hon sin pappas minne genom att hissa en flagga utanför deras hus. Ritualen fascinerar pojken Shun som skriver en dikt om det hela i skoltidningen. Umi läser den och bestämmer sig för att söka upp honom. En förälskelse tar form, men saker som de inte känner till om varandra får stor betydelse för deras framtid.
i morgon 17:15 - Filmstaden Västerås
Film Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna på bio i Västerås.
Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna
Barnfilm  Barntillåten, 0:31

Ett färgsprakande filmäventyr för de minsta! I en fantasivärld bor de busiga kompisarna Snipp, Snapp och Snut. De lever ett härligt liv bland träd fulla med bullar och ballonger. Men där bor även de fyrkantiga Tråkmånsarna, som vill förbjuda allt som är kul. Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna är en interaktiv filmupplevelse för de minsta där biopubliken hjälper till.

lördag 14:00 - Elektra
söndag 14:00 - Elektra