Bra film på bio i Västerås

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Västerås.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Poster för Once Upon A Time In Hollywood som går på bio i Västerås.
Once Upon A Time In Hollywood 8.2
Komedi  Drama  15 år, 2:42

Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

i dag 14:30 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:30 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 14:30 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:30 - Filmstaden Västerås
17:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
Poster för Hajen - Klassiker som går på bio i Västerås.
Hajen - Klassiker 8.0
Skräck  Thriller  Äventyr  15 år, 2:04

Semesterorten Amity Island förbereder sig för den stora turistankomsten. Men när en ung kvinna hittas död på stranden, delvis uppäten, misstänker polischef Brody en hajattack. Han vill genast stänga stränderna men stoppas av borgmästaren. Fler attacker sker dock, och då har Brody inget val än att ge sig ut på havet med en hajforskare och en råbarkad hajjägare för att en gång för alla döda besten ...

i morgon 18:00 - Filmstaden Västerås
Poster för Spider-Man: Far From Home som går på bio i Västerås.
Spider-Man: Far From Home 7.9
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:10

Efter händelserna i "Avengers: Endgame" måste Spider-Man ta ett större ansvar när han ställs inför nya hot i en värld som förändrats för evigt.

i dag 15:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 18:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 15:15 - Filmstaden Västerås
18:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 18:15 - Filmstaden Västerås
Poster för Flykten från DDR som går på bio i Västerås.
Flykten från DDR 7.6
Drama  11 år, 2:05

Detta är den sanna historien om de östtyska familjerna Strelzyk och Wetzel som i september 1979 skapade stora rubriker över hela världen. I största hemlighet ägnade de två år åt att själva sy och snickra ihop en luftballong för att försöka fly från diktaturens DDR till friheten i väst. Jagade av den största styrka Stasi kunnat mobilisera blev både förberedelserna och själva flykten en kamp mot klockan där varje sekund var viktig… ”Flykten från DDR” är en av årets största europeiska biosuccéer och lockade miljonpublik i Tyskland.

i dag 20:45 - Filmstaden Västerås
i morgon 20:45 - Filmstaden Västerås
onsdag 20:45 - Filmstaden Västerås
torsdag 20:45 - Filmstaden Västerås
Poster för Rocketman som går på bio i Västerås.
Rocketman 7.5
Biografi  Drama  Musik  7 år, 2:01

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

i dag 21:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 21:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 21:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 21:00 - Filmstaden Västerås
Poster för Lejonkungen som går på bio i Västerås.
Lejonkungen 7.1
Äventyr  Drama  Familj  11 år, 1:58

**Filmen är [tillåten från 11 år](https://bit.ly/2W4QDF7). I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 år.** Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans. Donald Glover gör rösten till Simba, som Nala hör vi Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones är Mufasa och som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor. Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon. Svenska röster: John Lundvik, Molly Hammar, Björn Gustafsson, Linus Eklund Adolphson, Svante Thuresson upprepar, Johan Schinkler, Fred Johanson, Sharon Dyall, Livia Millhagen och Anis don Demina. Den nya versionen av ”En värld full av liv” sjungs av Laila Adele.

i dag 14:00 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
18:30 - Filmstaden Västerås
19:45 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:00 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
18:30 - Filmstaden Västerås
19:45 - Filmstaden Västerås
onsdag 14:00 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
18:30 - Filmstaden Västerås
19:45 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:00 - Filmstaden Västerås
14:45 - Filmstaden Västerås
17:00 - Filmstaden Västerås
18:30 - Filmstaden Västerås
19:45 - Filmstaden Västerås
Poster för Tel Aviv on Fire som går på bio i Västerås.
Tel Aviv on Fire 7.0
Komedi  Drama  Romantik  11 år, 1:40

Salam, en charmig 30-årig Palestinier jobbar som praktikant på en populär palestinsk såpopera: ”Tel Aviv on Fire”. Varje dag måste Salam passera den Israeliska gränskontrollen för att komma till TV-studiorna. En dag möter han checkpoint-kommandern, Assi, vars hustru är ett stort fan av tv-programmet. För att imponera henne börjar Assi involveras i manusarbetet. Salam inser snabbt att Assi’s ideer ger honom chans att snabbt avancera i sin karriär som manusförfattare. Men han möter mostånd när Assis idéer är stick i stäv med såpoperans producenters idéer om hur serien ska sluta. Endast Salams mästerliga idéer kan lösa det. Tel Aviv on Fire hade världspremiär på Venedigs filmfestival där den vann Interimpriset och Bästa skådespelare i sektionen Orizzonti. Den hyllade Tel Aviv on Fire är en djärv och varmhjärtad komedi om Israel och Palestina-konflikten genom en manusförfattares ögon.

i dag 21:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 21:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 21:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 21:15 - Filmstaden Västerås
Poster för Yesterday som går på bio i Västerås.
Yesterday 7.0
Komedi  Musik  Barntillåten, 1:57

Igår kände alla till vilka The Beatles var. Idag är det bara Jack som känner till deras låtar. Han är på väg att bli något riktigt stort. Jack Malik är en kämpande låtskrivare i en liten engelsk kuststad vars drömmar om berömmelse snabbt försvinner, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat ... och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem. Jacks berömmelse exploderar med hjälp av låtar från det största bandet i historien i en värld som aldrig hört talats om dem med hjälp från hans amerikanska agent Debra. Men när hans stjärna stiger riskerar han att förlora Ellie - den enda personen som alltid trodde på honom.

i dag 18:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 18:15 - Filmstaden Västerås
Poster för Fast & Furious: Hobbs & Shaw som går på bio i Västerås.
Fast & Furious: Hobbs & Shaw 6.9
Action  Äventyr  11 år, 2:16

Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i Fast & Furious 7, har duon konstant slagits, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt. Men när en cybergenetiskt förstärkt anarkist, Brixton, får kontroll över ett förödande biovapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid – och får övertaget över en briljant och orädd, avhoppad MI6-agent, som råkar vara Shaws syster – tvingas dessa två svurna fiender samarbeta för att stoppa den enda som kanske är ännu tuffare än vad de är.

i dag 17:45 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 17:45 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 17:45 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 17:45 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
Poster för Fisherman's Friends som går på bio i Västerås.
Fisherman's Friends 6.9
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:52

När skivbolagskillen Danny hänger med på svensexa till den pittoreska kustbyn Port Isaac anar han inte att det ska vända upp och ner på hela tillvaron. Plötsligt får han i uppdrag att fixa kontrakt med byns sånggrupp, bestående av tio högst motsträviga fiskare. Nu ska Fisherman’s Friends traditionella sjömanssånger upp på brittiska topplistan! Byborna skrattar gott åt idén, men snart är hjulen i rullning. På vägen förälskar sig Danny i charmiga Alwyn, dotter till en av de råbarkade sångarna. Han förstår snart att sammanhållning och ärlighet är viktigare i Port Isaac än i London, och plötsligt blir hans galna projekt viktigt på riktigt. Kan han vinna Alwyns och bybornas förtroende - och förtjäna det? "Fisherman’s Friends" är inspirerad av den verkliga historien om gruppen som gick från pubuppträdanden till miljonkontrakt och utsålda arenor.

i dag 14:00 - Filmstaden Västerås
16:30 - Filmstaden Västerås
i morgon 15:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 15:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 15:15 - Filmstaden Västerås
Poster för Good Boys som går på bio i Västerås.
Good Boys 6.6
Komedi  11 år, 1:35

Efter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon. Ivriga att få några tips bestämmer sig Max och hans bästa vänner Thor och Lucas för att använda Max pappas drönare - vilket Max är förbjuden att röra - för att spionera på ett tonårspar. Men när saker går löjligt fel blir drönaren förstörd. Desperat att ersätta den innan Max pappa kommer hem, skippar pojkarna skolan och begår en rad episkt dåliga beslut som involverar oavsiktligt stulna droger, paintball, poliser och skrämmande tonårsflickor.

i dag 14:30 - Filmstaden Västerås
16:45 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:30 - Filmstaden Västerås
16:45 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 14:30 - Filmstaden Västerås
16:45 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:30 - Filmstaden Västerås
16:45 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
Poster för Diego Maradona som går på bio i Västerås.
Diego Maradona 6.5
Dokumentär  7 år, 2:10

Den 5 juli 1984 anländer Diego Armando Maradona till Napoli för en rekordhög övergångssumma och under de kommande sju åren så bröt helvetet löst. Världens mest hyllade fotbollsgeni och den mest dysfunktionella staden i Europa blev det perfekta paret. Maradona var välsignad på fotbollsplanen men fördömd utanför även om den karismatiske Argentinaren tog Napoli till deras absolut första ligatitel. Allt var som en dröm med ett mycket högt pris, Diego fick göra vad han ville så länge han levererade under matcherna, men när magin försvann blev han mot sin vilja fånge i staden. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*

i dag 19:00 - Filmstaden Västerås
Poster för Scary Stories to Tell in the Dark som går på bio i Västerås.
Scary Stories to Tell in the Dark 6.5
Skräck  15 år, 1:48

Året är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt. Dess mörka hemlighet är familjen Bellows ödehus i samhällets utkant, där den plågade, inlåsta unga Sarah många år tidigare nedtecknat kusliga berättelser om fruktansvärda människoöden. På Halloween tar sig ett gäng tonåringar in i det spöklika huset och hittar Sarah Bellows bok. De inser att deras egna namn finns i den, och att den som nämns i boken kommer att gå en plågsam död till mötes. Kan de rädda sina egna liv genom att lösa den gåtfulla Sarahs mysterium? 'Scary Stories to Tell in the Dark' är ännu en stark filmupplevelse från Guillermo Del Toro, mannen som gett oss allt från Oscarvinnaren The Shape of Water till fantasieggande Pans labyrint och Hellboy-filmerna.

i morgon 21:30 - Filmstaden Västerås
onsdag 21:30 - Filmstaden Västerås
torsdag 21:30 - Filmstaden Västerås
Poster för The Angry Birds Movie 2 som går på bio i Västerås.
The Angry Birds Movie 2 6.4
Animerat  Familj  7 år, 1:36

Dom arga fåglarna och de gröna grisarna tar sin konflikt till en helt ny nivå. Ett nytt hot dyker upp och försätter både Fågelön och Grisön i fara. Red, Chuck, Bomb och Mäktiga Örnen rekryterar Chucks syster Silver och förenar sig med sina värsta ovänner, grisarna, för att tillsammans rädda sina hem.

i dag 14:15 - Filmstaden Västerås
16:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:15 - Filmstaden Västerås
16:00 - Filmstaden Västerås
onsdag 14:15 - Filmstaden Västerås
16:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:15 - Filmstaden Västerås
16:00 - Filmstaden Västerås
Poster för Stockholm som går på bio i Västerås.
Stockholm 6.2
Drama  Komedi  Thriller  11 år, 1:33

Alla känner till bankrånet som gav upphov till begreppet Stockholmssyndromet – att gisslan litade mer på rånarna än på myndigheter och polis. Den svarta dramakomedin Stockholm är inspirerad av gisslanhistorien som skakade världen. Lars Nyström stegar in på Kreditbanken i yvig peruk och cowboyhatt, drar vapen och skickar ut alla utom kassörskorna Bianca och Klara. Hans plan är att få loss en miljon dollar, begära ut sin kumpan Gunnar Sörensson ur fängelset och dra iväg i en flyktbil av samma märke som Steve McQueen körde i Bullitt. För ingen kan väl neka en något när man erbjuder gisslan i utbyte? Men snart sitter en allt mer hysterisk Lars i telefon med den motsträvige Olof Palme, en till gisslan dyker upp att hålla reda på och allehanda bisarra lögner sprids i medierna. Bianca börjar inse att Lars är mer pålitlig än deras förmodade räddare. Frågan är hur de alla säkert ska kunna lämna banken… Den spattige men underligt älskvärde rånaren Lars spelas av Ethan Hawke, och Noomi Rapace ses som coola Bianca. Gunnar Sörensson, vars verkliga motsvarighet förstås heter Clark Olofsson, spelas av Mark Strong från Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Som Palme ser vi Shanti Roney.

torsdag 18:45 - Filmstaden Västerås
Poster för Annabelle Comes Home som går på bio i Västerås.
Annabelle Comes Home 6.1
Skräck  Thriller  15 år, 1:50

Fast beslutna att hålla Annabelle borta från att skapa mer förödelse, placerar demonologerna Ed och Lorraine Warren henne i ett låst rum i sitt hem. En skräckfylld natt väntar dock när Annabelle väcker liv i de onda andarna i rummet som alla har ett mål i sikte - familjen Warrens tioåriga dotter Judy och hennes vänner.

i dag 21:30 - Filmstaden Västerås
i morgon 21:30 - Filmstaden Västerås
onsdag 21:30 - Filmstaden Västerås
torsdag 21:30 - Filmstaden Västerås
Poster för Poms - Dansa för livet som går på bio i Västerås.
Poms - Dansa för livet 5.6
Komedi  Barntillåten, 1:31

45 minuter utanför Phoenix ligger ett bostadsområde för pensionärer. En plats där palmerna sträcker sig över gatorna, skyarna alltid är klara och "taxi" (ambulansen) kör förbi två eller tre gånger om dagen – en slutdestination för pensionärer. Här bor Martha och Sheryl som startar USA:s första cheerleading-grupp för kvinnor 60+. Poms är baserad på en sann historia.

i morgon 15:45 - Filmstaden Västerås
torsdag 15:45 - Filmstaden Västerås
Poster för Alfons leker Einstein som går på bio i Västerås.
Alfons leker Einstein
Animerat  Barn  Familj  Barntillåten, 0:40

Alfons är nu en skolpojke och funderar på det mesta. Var börjar och slutar allt? Hur mycket av Alfons är egentligen verkligen Alfons? Om man spottar på gatan, är det en bit av en själv som ligger där i spottet? Alfons har en ny kompis, Hamdi och de leker ofta krigslekar. Hamdis pappa har varit med i kriget, ett riktigt krig. Alfons och Hamdi vill gärna att pappan ska berätta om kriget. Men den här soldatpappan vill inte så gärna berätta… Alfons funderar över uppfinningar och uppfinnare. Tillsammans med Hamidi och Milla gör han en uppfinningsbok och testar en del av dem i praktiken.

i dag 14:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 14:15 - Filmstaden Västerås
onsdag 14:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 14:15 - Filmstaden Västerås