Bra film på bio i Västerås

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Västerås.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film The Dark Knight - Klassiker på bio i Västerås.
The Dark Knight - Klassiker 9.0
Action  Drama  15 år, 2:32
Nu har den mörke riddaren bestämt sig: han ska en gång för alla få ett slut på den organiserade brottsligheten i Gotham City. Till sin hjälp har han polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent - och de visar sig vara en sällsynt bra brottsbekämpartrio. Men snart stöter de på patrull, då den genialiske mästerskurken Jokern träder in på spelplanen. Han skapar snabbt total anarki i staden och tvingar Batman farligt nära fel sida av lagen.
fredag 19:30 - Filmstaden Västerås
lördag 16:30 - Filmstaden Västerås
måndag 20:15 - Filmstaden Västerås
Film Inception - Klassiker på bio i Västerås.
Inception - Klassiker 8.8
Action  Thriller  11 år, 2:29
Dom Cobb är den absolut bästa tjuven i den farliga konsten i att extrahera: stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet. Detta har gjort honom till en åtråvärd spelare i en ny värld av industrispionage, men också till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat. Nu erbjuds Cobb en chans till försoning. Ett sista jobb kan ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga – att plantera en idé.
i morgon 18:30 - Filmstaden Västerås
fredag 17:15 - Filmstaden Västerås
lördag 20:45 - Filmstaden Västerås
söndag 17:00 - Filmstaden Västerås
måndag 20:45 - Filmstaden Västerås
Film Rymdimperiet slår tillbaka - Klassiker på bio i Västerås.
Rymdimperiet slår tillbaka - Klassiker 8.7
Action  Äventyr  Sci-Fi  15 år, 2:04
Tre år efter Dödsstjärnans förintelse har Imperiets makt åter stigit. Efter att rebellerna brutalt övermannas av imperiet på isplaneten Hoth börjar Luke Skywalker sin jedi-träning med den uråldrige jedimästaren Yoda, medan hans vänner förföljs av Darth Vader.
i dag 19:45 - Filmstaden Västerås
söndag 20:00 - Filmstaden Västerås
måndag 17:15 - Filmstaden Västerås
Film Parasit på bio i Västerås.
Parasit 8.6
Komedi  Drama  15 år, 2:12
Ki-taeks familj är en färgstark skara som hankar sig fram genom livet med hjälp av påhittighet och list. Men några pengar har de inte. Så när sonen, Ki-Woo, erbjuds jobbet som privatlärare till dottern i en rik familj så tvekar han inte en sekund. Väl på plats börjar han smida planer för resten av sin familj som en efter en får jobb i det nya huset. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge innan situationen är helt utom kontroll ... Bong Joon-hos familjeskröna är en skarp komedi fylld av smart humor och oväntade vändningar.
torsdag 20:00 - Filmstaden Västerås
Film The Dark Knight Rises - Klassiker på bio i Västerås.
The Dark Knight Rises - Klassiker 8.4
Action  Äventyr  15 år, 2:44
Nu återvänder Christopher Nolan med den episka avslutande delen i Dark Knight-trilogin.
torsdag 18:30 - Filmstaden Västerås
lördag 20:00 - Filmstaden Västerås
söndag 16:30 - Filmstaden Västerås
Film 1917 på bio i Västerås.
1917 8.3
Drama  Krig  15 år, 1:58
Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.
i dag 19:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 19:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 19:15 - Filmstaden Västerås
fredag 18:45 - Filmstaden Västerås
lördag 19:00 - Filmstaden Västerås
söndag 19:00 - Filmstaden Västerås
måndag 18:30 - Filmstaden Västerås
Film Batman Begins - Klassiker på bio i Västerås.
Batman Begins - Klassiker 8.2
Action  Äventyr  11 år, 2:21
Den ursprungliga berättelsen om hur Bruce Wayne bestämmer sig för det goda och sitt alter ego Batman. Bruce Wayne ser sina föräldrar mördas och vill hämnas på förövaren. Men - han inser att hämnd inte löser något, utan blir i stället Batman.
fredag 16:45 - Filmstaden Västerås
Film The Gentlemen på bio i Västerås.
The Gentlemen 7.9
Action  Komedi  15 år, 1:53
Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning. Guy Ritchie, mannen bakom succéerna Snatch, Sherlock Holmes och Lock, Stock and Two Smoking Barrels, har regisserat denna stjärnspäckade, sofistikerade actionkomedi. 24 februari förhandsvisades ”The Gentlemen” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Så här tyckte de om filmen!](http://bit.ly/32wVzT7)
i dag 20:30 - Filmstaden Västerås
i morgon 20:30 - Filmstaden Västerås
torsdag 20:30 - Filmstaden Västerås
fredag 18:00 - Filmstaden Västerås
20:00 - Filmstaden Västerås
lördag 18:00 - Filmstaden Västerås
20:15 - Filmstaden Västerås
söndag 18:00 - Filmstaden Västerås
20:45 - Filmstaden Västerås
måndag 20:00 - Filmstaden Västerås
Film Corpus Christi på bio i Västerås.
Corpus Christi 7.6
Drama  15 år, 1:55
Daniel genomgår ett andligt uppvaknande under tiden som han avtjänar ett straff på en ungdomsanstalt, men hans kriminella bakgrund hindrar honom från att bli präst. Efter frigivningen flyttar han till en liten by där han strax efter ankomsten drar en vit lögn om att han är präst, vilket leder till att han snabbt blir bygdens spirituella auktoritet. Byn bär på ett kollektivt sår och Daniel tar på sig uppgiften att läka det. Plötsligt får hans liv mening! Men hans förflutna, och det överhängande hotet om att sanningen snart ska uppdagas, gör att han samtidigt utkämpar en gastkramande inre kamp mellan det sakrala och profana. Baserad på verkliga händelser och Oscarsnominerad.
torsdag 19:45 - Filmstaden Västerås
fredag 21:15 - Filmstaden Västerås
måndag 21:00 - Filmstaden Västerås
Film The Peanut Butter Falcon på bio i Västerås.
The Peanut Butter Falcon 7.6
Äventyr  Komedi  11 år, 1:37
Zak är en ung man med Downs syndrom. Han rymmer från ett sjukhem för att följa sin dröm och träna på den professionella wrestling-skolan med sin stora idol, The Salt Water Redneck. Efter ett udda händelseförlopp träffar han Tyler, en småkriminell på flykt, som blir Zaks osannolika tränare och allierade. Tillsammans upplever de livet, dricker whisky, fångar fisk och Zak lär sig både att simma och skjuta gevär. När Eleanor, en snäll sköterska som anklagas för Zaks rymning, hittar dem övertygar de henne att följa med på deras resa. The Peanut Butter Falcon vann publikpriset på South by Southwest Film Festival. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 20:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 17:30 - Filmstaden Västerås
torsdag 17:30 - Filmstaden Västerås
lördag 21:00 - Filmstaden Västerås
Film Weathering with You på bio i Västerås.
Weathering with You 7.6
Animerat  Drama  Fantasy  11 år, 1:54
16-åriga studenten Hodaka har rymt från sitt hem på en isolerad ö och flyttat till Tokyo. Utan pengar hamnar han snabbt på gatan och dagarna flyter på i ensamhet tills Hodaka äntligen får jobb som skribent för ett ockult magasin. I Tokyo är vädret ovanligt dystert och regnet tycks aldrig sluta. Men plötsligt en dag möter han Hina, en ung och orädd föräldralös tjej med en alldeles särskild förmåga, kraften att stoppa regnet och göra himlen klar. Makoto Shinkai ger liv åt Tokyo på ett hisnande sätt och mötet mellan Hina, Hodaka och vädrets makter lämnar ingen oberörd.
i dag 18:30 - Filmstaden Västerås
lördag 15:00 - Filmstaden Västerås
söndag 15:00 - Filmstaden Västerås
Film Framåt på bio i Västerås.
Framåt 7.5
Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:42
Disney/Pixar tar dig med till en fantasivärld fylld med alver där vi möter två tonårsbröder som ger sig ut på ett extraordinärt äventyr - de vill undersöka om det fortfarande finns magi i världen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 17:30 - Filmstaden Västerås
18:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 18:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 18:00 - Filmstaden Västerås
fredag 14:50 - Filmstaden Västerås
16:30 - Filmstaden Västerås
lördag 13:15 - Filmstaden Västerås
13:45 - Filmstaden Västerås
17:15 - Filmstaden Västerås
söndag 13:15 - Filmstaden Västerås
13:45 - Filmstaden Västerås
17:15 - Filmstaden Västerås
måndag 17:30 - Filmstaden Västerås
Film Min pappa Marianne på bio i Västerås.
Min pappa Marianne 7.3
Drama  Barntillåten, 1:50
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är. 17 februari förhandsvisades ”Min pappa Marianne” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Så här tyckte de om filmen!](http://bit.ly/minpappamarianne) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
fredag 15:45 - Filmstaden Västerås
söndag 15:45 - Filmstaden Västerås
måndag 18:15 - Filmstaden Västerås
Film En officer och spion på bio i Västerås.
En officer och spion 7.2
Drama  11 år, 2:12
1894 skakas Frankrike av en av historiens största rättsskandaler då den judiske kaptenen Alfred Dreyfus döms mot sitt nekande för spioneri och landsförräderi. Efter att Dreyfus deporterats till den ökända Djävulsön börjar officeren Georges Picquart nysta i fallet och kommer en fruktansvärd komplott på spåren. Om detta omstörtande fall, vida berömd som ”Dreyfusaffären”, har det skrivits spaltmil under 125 år och nu har Oscarbelönade Roman Polanski gjort film om skandalen med likaledes Oscarbelönade Juan Dujardin (”The Artist”) i huvudrollen. Vid senaste Venedigfestivalen hyllades filmen enhälligt och erövrade Juryns Stora Pris.
lördag 15:45 - Filmstaden Västerås
Film Bad Boys for Life på bio i Västerås.
Bad Boys for Life 6.7
Action  Komedi  15 år, 2:04
Poliserna Mike Lowrey och Marcus Burnett är tillbaka en sista gång i "Bad Boys for Life".
i morgon 20:00 - Filmstaden Västerås
fredag 15:30 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
lördag 15:30 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
söndag 15:30 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
måndag 18:00 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
Film Samsam på bio i Västerås.
Samsam 6.4
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:18
Samsam är en orädd kille som har nästan allt en hjälte drömmer om. Kärleksfulla superhjälte-föräldrar, många superkompisar och sitt eget flygande tefat för att utforska rymden... Bortsätt från att hans första superkraft inte har kickat in ännu! När Mega, den nya coola tjejen i stan berättar att hon kan lära honom att få superkrafter, ser Samsam äntligen en chans att uppfylla sin dröm. Tillsammans ger de sig ut på ett rymdäventyr och han lär sig under resans gång att vänskap och mod är det enda superkrafterna han egentligen önskar sig.
lördag 13:00 - Filmstaden Västerås
söndag 13:00 - Filmstaden Västerås
Film Ella Bella Bingo på bio i Västerås.
Ella Bella Bingo 6.2
Barn  Familj  Animerat  Barntillåten, 1:20
Nu har den populära tecknade serien blivit biofilm! Fantasifulla, påhittiga Ella Bella, som alltid har något kul på gång, bor i Soltoppen-höghusen med sin pappa. Bland vännerna finns bästisen Henrik, farbror Johansson och hans nyfikna höns, äventyrliga tant Gunhild, tvillingarna Lisa och Lotta och den fjärtande hunden Daisy. Ella Bella och Henrik leker alltid ihop, och när han berättar att han aldrig varit på cirkus bestämmer hon sig för att sätta ihop en tillsammans med honom och alla vännerna. Men så flyttar den coole storstadskillen Johnny in i grannhuset. Han har världens häftigaste cykel och Henrik blir imponerad. Ella Bella blir rädd att förlora sin bästa vän och försöker få honom att välja mellan henne och Johnny. När Henrik förstår det rymmer han hemifrån. För att hitta honom tar Ella Bella hjälp av sin uppfinningsrikedom, och sina vänner bland människor och djur! Johnny vill också hjälpa till, och kanske är han inte alls så cool som han verkar? På vägen lär sig barnen att vänskap blir ännu större när den delas.
i dag 17:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 17:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 17:00 - Filmstaden Västerås
fredag 15:15 - Filmstaden Västerås
lördag 15:15 - Filmstaden Västerås
söndag 15:15 - Filmstaden Västerås
Film Kapten Sabeltand och den magiska diamanten på bio i Västerås.
Kapten Sabeltand och den magiska diamanten 6.1
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:22
En solbränd vampyr. En manipulerande drottning. En brutal aparmé. Och världens yngsta pirat på jakt efter sin bror. Kapten Sabeltand har tillräckligt att tampas med när han ska hitta en magisk diamant som kan uppfylla alla önskningar.
i dag 17:15 - Filmstaden Västerås
i morgon 17:15 - Filmstaden Västerås
torsdag 17:15 - Filmstaden Västerås
fredag 16:00 - Filmstaden Västerås
lördag 14:15 - Filmstaden Västerås
16:00 - Filmstaden Västerås
söndag 14:15 - Filmstaden Västerås
16:00 - Filmstaden Västerås
Film LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet på bio i Västerås.
LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet 6.1
Familj  Barntillåten, 1:22
Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
lördag 14:30 - Filmstaden Västerås
söndag 14:30 - Filmstaden Västerås
Film Marie Curie Pionjär. Geni. Rebell på bio i Västerås.
Marie Curie Pionjär. Geni. Rebell 6.0
Drama  Romantik  11 år, 1:50
Från 1870-talet till modern tid, "Marie Curie: Pionjär. Geni. Rebell" är en resa genom Marie Curies liv – hennes passionerade förhållanden, vetenskapliga genombrott och konsekvenserna som följde för henne och världen. Efter att hon träffat och gift sig med forskaren Pierre Curie förändrar de tillsammans vetenskapen genom upptäckten av radioaktivitet. Genialiteten bakom paret Curies upptäckter och det påföljande Nobelpriset gör också att de hamnar i omvärldens strålkastarljus.
i dag 19:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 19:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 19:00 - Filmstaden Västerås
fredag 17:30 - Filmstaden Västerås
lördag 17:30 - Filmstaden Västerås
söndag 17:30 - Filmstaden Västerås
måndag 17:45 - Filmstaden Västerås
Film Brahms: The Boy 2 på bio i Västerås.
Brahms: The Boy 2 4.6
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
Helt omedvetna om familjen Heelshires mardrömslika historia flyttar en ung familj in i gästhuset på deras gård, väldigt snart lär deras son känna en ny vän, som visar sig vara en mystisk och extremt människolik docka som kallas för Brahms.
i dag 19:30 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
i morgon 19:30 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
torsdag 19:30 - Filmstaden Västerås
21:00 - Filmstaden Västerås
fredag 18:30 - Filmstaden Västerås
19:00 - Filmstaden Västerås
21:30 - Filmstaden Västerås
lördag 18:30 - Filmstaden Västerås
19:30 - Filmstaden Västerås
21:30 - Filmstaden Västerås
söndag 18:30 - Filmstaden Västerås
19:30 - Filmstaden Västerås
20:30 - Filmstaden Västerås
21:30 - Filmstaden Västerås
måndag 19:30 - Filmstaden Västerås
21:15 - Filmstaden Västerås
Film Interstellar - Klassiker på bio i Västerås.
Interstellar - Klassiker
Äventyr  Drama  Sci-Fi  11 år, 2:49
En grupp forskare får ett avgörande uppdrag - att resa till andra stjärnsystem och utforska om vi har en framtid i rymden.
i morgon 19:45 - Filmstaden Västerås
fredag 20:30 - Filmstaden Västerås
lördag 17:00 - Filmstaden Västerås
söndag 20:15 - Filmstaden Västerås
måndag 17:00 - Filmstaden Västerås
Film Paw Patrol: Taggade och fullt utrustade på bio i Västerås.
Paw Patrol: Taggade och fullt utrustade
Animerat  Barn  Familj  Barntillåten, 1:08
Paw Patrol: Taggade och fullt utrustade innehåller tre helt nya avsnitt som inte visats tidigare, perfekt för de minsta biobesökarna. **Avsnitt 1** Valparna är på språng för att ta sig an en superskurk, Copykatten. Nu måste de använda alla sina krafter och all utrustning för att besegra deras största fiende hittills. **Avsnitt 2** Borgmästare Rospigg försöker hjälpa Paw Patrol att rädda Danny men till slut måste valparna också rädda räddaren. Valparna löser mysteriet med spöket från Groddammen och hjälper grodorna hem när de har skrämts iväg av ett läskigt ljud. **Avsnitt 3** Borgmästare Överdängare får problem med sin buss när han kör turister till Lömskedalen! En rolig övernattning på museet avbryts när Alex och Minipatrullen försvinner och Borgmästare Rospigg fastnar på en T-Rex!
i dag 17:45 - Filmstaden Västerås
i morgon 17:45 - Filmstaden Västerås
torsdag 17:45 - Filmstaden Västerås
lördag 13:30 - Filmstaden Västerås
14:00 - Filmstaden Västerås
söndag 13:30 - Filmstaden Västerås
14:00 - Filmstaden Västerås