Bra film på bio i Stockholm

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Stockholm.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Till min dotter på bio i Stockholm.
Till min dotter 8.5
Dokumentär  15 år, 1:40
Den Oscarnominerade, Cannes-belönade och 50-faldigt festivalvinnande ”Till min dotter” är en dokumentärfilm olik det mesta. När de flesta dokumentärer om krig är filmade under begränsad tid av ditresta män som är vana vid krigszoner, är denna film gjord av en kvinna som själv bor mitt i krigshärden och som spenderat fem år åt att låta sin kamera gå. Kvinnan heter Waad Al-Khateab och platsen är Aleppo i Syrien, där hon försöker leva sitt liv så gott det går, blir förälskad, gifter sig, föder en dotter och tillsammans med sin man (en doktor) gör allt för att rädda livet på så många medmänniskor som de kan. Det är en betraktelse av krig genom ögonen på en vanlig människa, och därför har filmen blivit en långt mer känslosam, gripande och äkta upplevelse än många andra alster
i morgon 14:45 - Grand Stockholm
17:30 - Victoria Stockholm
lördag 14:45 - Grand Stockholm
17:30 - Victoria Stockholm
söndag 14:45 - Grand Stockholm
17:30 - Victoria Stockholm
måndag 15:40 - Grand Stockholm
17:30 - Victoria Stockholm
18:10 - Grand Stockholm
tisdag 15:40 - Grand Stockholm
17:30 - Victoria Stockholm
18:10 - Grand Stockholm
onsdag 17:30 - Victoria Stockholm
Film Chaplins pojke - Klassiker på bio i Stockholm.
Chaplins pojke - Klassiker 8.3
Komedi  Barntillåten, 1:08
Charlie Chaplins första långfilm. En hjärteknipande historia som fortfarande är en av de mest rörande skildringarna av en förälder-barn-relation på film. Förvirrad Chaplin blir av en slump fosterfar åt en bebis, som uppfostras vid livets hårda skola och sedermera blir hans oskiljaktiga hjälpreda.
i dag 13:20 - Victoria Stockholm
Film Harry Potter och dödsrelikerna - del 2 - Klassiker på bio i Stockholm.
Harry Potter och dödsrelikerna - del 2 - Klassiker 8.1
Äventyr  Fantasy  Familj  11 år, 2:11
Samtidigt som Harry, Hermione och Ron desperat kämpar för att förstöra horrokruxerna har Snape tagit över Hogwarts, och Lord Voldemort är dem i hälarna. Det drar ihop sig till ett slutgiltigt slag mellan gott och ont, där Harry måste offra allt i ett försök att besegra Mörkrets herre en gång för alla. "Harry Potter och dödsrelikerna - del 2" är den åttonde och sista filmen i serien.
söndag 15:00 - Grand Stockholm
onsdag 15:40 - Victoria Stockholm
Film Wolfwalkers på bio i Stockholm.
Wolfwalkers 8.1
Animerat  Familj  7 år, 1:42
Vi befinner oss i det av engelsmännen brutalt ockuperade Irland. Robyn kommer dit med sin pappa Bill som där han är på uppdrag att utrota vargarna som härjar i skogen och hotar staden. Mebh lever i skogen, uppfostrad av vargarna. Robyn trotsar pappas stränga order att hålla sig hemma och tillbringar mer och mer tid i skogen. En helt ny värld öppnar sig och får henne att förstå att det är inte vargarna som är de hotfulla. Långsamt förvandlas Robyn till just det som hennes egen pappa är satt att utrota. En saga om den magiska och fantastiska vänskapen mellan två flickor som möts i 1600-talets Irland. Av skaparna till Oscarsnominerade Havets sång och The Breadwinner.
i dag 16:00 - Zita
i morgon 13:20 - Victoria Stockholm
lördag 13:20 - Victoria Stockholm
söndag 13:20 - Victoria Stockholm
Film Harry Potter och Fången från Azkaban - Klassiker på bio i Stockholm.
Harry Potter och Fången från Azkaban - Klassiker 7.9
Äventyr  Fantasy  Familj  11 år, 2:22
Harry Potter går sitt tredje år på Hogwarts skolan. Ingenting är sig likt. Sirius Black, den ökände massmördaren som suttit i fängelse i tolv år, är på rymmen. Det sägs att han är på väg mot Hogwarts. De grymma fångvaktarna från Azkaban, Dementorerna, har kallats in för att vakta skolan. Harry Potter går inte säker, inte ens bland sina vänner. Men han är fast besluten att lösa mysteriet kring Sirius Black.
i morgon 12:45 - Victoria Stockholm
måndag 15:40 - Victoria Stockholm
tisdag 15:40 - Victoria Stockholm
Film Den Osynliga Flickan på bio i Stockholm.
Den Osynliga Flickan 7.7
Animerat  Familj  7 år, 1:34
11-åriga Parvana bor med sin familj i den talibanstyrda staden Kabul i Afghanistan. Hennes pappa lever på att hjälpa människor att skriva brev och Parvana är ofta med honom på marknadsplatsen. När pappan fänglas förändras allt. Kvinnor får inte vistas utomhus utan manligt sällskap och varken Parvana, hennes mamma eller syster kan gå ut och handla mat. Fast besluten att rädda familjen och befria sin pappa klär sig Parvana till pojke och ger sig ut på ett livsfarligt uppdrag. En film av Oscarnominerade animationsstudion Cartoon Saloon som gett oss titlar som Havets sång och Wolfwalkers.
i morgon 14:45 - Victoria Stockholm
lördag 14:45 - Victoria Stockholm
söndag 14:45 - Victoria Stockholm
måndag 12:30 - Victoria Stockholm
tisdag 12:30 - Victoria Stockholm
onsdag 12:30 - Victoria Stockholm
Film Harry Potter och den flammande bägaren - Klassiker på bio i Stockholm.
Harry Potter och den flammande bägaren - Klassiker 7.7
Äventyr  Fantasy  Familj  11 år, 2:37
En natt vaknar Harry Potter av att ärret i pannan brinner som eld. Ett säkert tecken på att Lord Voldemort befinner sig i närheten! Harry får dock snart annat att tänka på när världsmästerskapen i quidditch går av stapeln. Bara en elev från varje trollkarlsskola får delta. Alla på Hogwarts är lika spända på vems namn, som kommer att dras ur den flammande bägaren.
lördag 12:45 - Victoria Stockholm
Film Harry Potter och dödsrelikerna - del 1 - Klassiker på bio i Stockholm.
Harry Potter och dödsrelikerna - del 1 - Klassiker 7.7
Äventyr  Fantasy  Familj  11 år, 2:15
Harry, Ron och Hermione tar sig an uppdraget att leta reda på och förgöra hemligheten bakom Voldemorts odödlighet: horrokruxerna. De tre vännerna är på flykt och har bara varandra att lita på. Men mörka krafter mitt ibland dem hotar att slita sönder vänskapsbanden.
lördag 15:40 - Victoria Stockholm
söndag 15:40 - Victoria Stockholm
Film Helgon i Neon på bio i Stockholm.
Helgon i Neon 7.7
Kriminal  Drama  15 år, 1:39
Ming är en kallblodig mördare. Men det är hans jobb. Han har börjat oroa sig för riskerna som jobbet innebär, och vill egentligen sluta. Hans agent, hon som både bokar hans jobb och som när ett kärleksintresse för honom, övertalar honom dock att utföra ett sista jobb - med dödliga konsekvenser… Fallen Angels är en romantisk thriller i Hongkongs farliga undre värld av auteuren Wong Kar-Wai.
i morgon 17:50 - Grand Stockholm
19:00 - Victoria Stockholm
lördag 17:50 - Grand Stockholm
19:00 - Victoria Stockholm
söndag 19:00 - Victoria Stockholm
måndag 15:00 - Grand Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
19:00 - Victoria Stockholm
tisdag 15:00 - Grand Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
17:50 - Grand Stockholm
onsdag 15:00 - Grand Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
17:50 - Grand Stockholm
Film Harry Potter och Halvblodsprinsen - Klassiker på bio i Stockholm.
Harry Potter och Halvblodsprinsen - Klassiker 7.6
Äventyr  Fantasy  Familj  11 år, 2:34
Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Trots detta lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig "halvblodsprinsen". Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.
i dag 15:40 - Victoria Stockholm
i morgon 15:40 - Victoria Stockholm
söndag 12:45 - Victoria Stockholm
Film Rocks på bio i Stockholm.
Rocks 7.6
Drama  11 år (7 år i vuxens sällskap), 1:33

En dag efter skolan finns bara en lapp kvar efter mamman och 15-åriga Rocks blir ensam med sin lillebror. Nu börjar kampen att överleva och undvika myndigheter till varje pris. Men Rocks är envis och har hela sitt rebelliska tjejgäng med sig. En passionerad, rå och rolig film om systerskap av Sarah Gavron som gjorde Suffragette.

i dag 20:30 - Zita
Film Harry Potter och Fenixorden - Klassiker på bio i Stockholm.
Harry Potter och Fenixorden - Klassiker 7.5
Äventyr  Fantasy  Familj  11 år, 2:19
"Harry Potter och Fenixorden" följer Harrys femte år på Hogwarts, där han ställs inför sin största utmaning hittills. Trolldomsministeriet vägrar tro på att Voldemort är tillbaka, och har anställt en märklig och sträng ny lärare, Dolores Umbridge, i försvar mot svartkonst. Harry och hans vänner måste ta saken i egna händer och startar gruppen Dumbledores armé för att träna försvar på egen hand.
i morgon 15:00 - Grand Stockholm
lördag 15:00 - Grand Stockholm
Film Tenet på bio i Stockholm.
Tenet 7.5
Action  Drama  Thriller  15 år, 2:30
Christopher Nolans "Tenet" är en episk actionfilm som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden. John David Washington spelar huvudrollen som "protagonisten" i Christopher Nolans nya actionfilm ”Tenet.” I en skuggvärld av spionage på hög internationell nivå är ordet Tenet det enda redskap han har för att rädda mänskligheten. Hans mål utvecklas under det att uppdraget utförs. Bortom tiden. Inte tidsresor. Inversion. Nolan har skrivit och regisserat filmen och har använt sig av en mix av IMAX och 70mm för att ge historien liv på bioduken. "Tenet" har spelats in på plats i sju länder världen över, bland annat i Italien, Indien, Norge, Estland, Danmark, England och USA. Förutom John David Washington ser vi Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine och Kenneth Branagh.
i dag 20:15 - Victoria Stockholm
i morgon 20:15 - Victoria Stockholm
lördag 20:15 - Victoria Stockholm
söndag 20:15 - Victoria Stockholm
måndag 20:15 - Victoria Stockholm
tisdag 20:15 - Victoria Stockholm
onsdag 20:15 - Victoria Stockholm
Film Babyteeth på bio i Stockholm.
Babyteeth 7.2
Komedi  Drama  15 år, 1:57
Millas föräldrar tror sig uppleva sin värsta mardröm när deras allvarligt sjuka dotter blir handlöst förälskad i den småkriminella Moses. Men i takt med att Millas kärlek till Moses växer återkommer hennes vilja att leva. Snart kommer hon visa alla i sin närhet hur man lever livet till fullo och det som till en början såg ut som en katastrof för familjen Finlay blir i stället början på något nytt. Milla visar dem alla hur underbart det är att inte vara död och hur långt vi alla kan gå för kärleken.
i dag 18:00 - Victoria Stockholm
18:00 - Grand Stockholm
20:20 - Grand Stockholm
20:45 - Victoria Stockholm
i morgon 20:00 - Grand Stockholm
lördag 20:00 - Grand Stockholm
söndag 20:00 - Grand Stockholm
20:45 - Victoria Stockholm
måndag 13:00 - Victoria Stockholm
14:45 - Grand Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
20:45 - Victoria Stockholm
tisdag 13:00 - Victoria Stockholm
14:45 - Grand Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
20:45 - Victoria Stockholm
onsdag 13:00 - Victoria Stockholm
14:45 - Grand Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
20:45 - Victoria Stockholm
Film Ringu på bio i Stockholm.
Ringu 7.2
Skräck  15 år, 1:36
Det går ett rykte om ett videoband med en förbannelse över sig. Att den som ser videon kommer att dö om exakt en vecka. Samtidigt som reportern Reiko nystar i berättelserna om den mystiska kassetten dör hennes systerdotter av ett plötsligt hjärtfel. Vidare undersökningar visar att tre av hennes vänner omkom på samma sätt, samma dag och samma klockslag. Ringu är det stilbildande och ikoniska startskottet till den moderna skräckeran, och gjorde succé världen över. Filmen har följts av både uppföljare och amerikanska nyinspelningar, och skrämmer slag på ungdomar och vuxna än i dag.
söndag 17:50 - Grand Stockholm
20:20 - Grand Stockholm
måndag 17:50 - Grand Stockholm
20:20 - Grand Stockholm
tisdag 13:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
19:00 - Victoria Stockholm
onsdag 13:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
19:00 - Victoria Stockholm
Film Scheme Birds på bio i Stockholm.
Scheme Birds 7.2
Dokumentär  15 år, 1:25
Gemma är 18 år och bor i den skotska staden Motherwell som en gång i tiden var känd för sitt stål. När verken stängdes 1997 blev många arbetslösa och samhället har inte riktigt hämtat sig sedan dess. Gemma bor hos sin farfar som föder upp duvor och tränar henne i boxning. Hon vill bort från tillvaron som för ungdomarna i Motherwell präglas av slagsmål, alkohol och fängelsestraff. När hon blir gravid med sin pojkvän ser hon möjligheten till en nystart men glädjen överskuggas av beskedet att en vän blivit överfallen.
i dag 21:00 - Victoria Stockholm
Film Mank på bio i Stockholm.
Mank 7.1
Drama  7 år, 2:11
i dag 15:00 - Victoria Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
20:30 - Victoria Stockholm
i morgon 15:20 - Victoria Stockholm
20:30 - Victoria Stockholm
lördag 15:20 - Victoria Stockholm
20:30 - Victoria Stockholm
söndag 15:20 - Victoria Stockholm
20:30 - Victoria Stockholm
måndag 15:20 - Victoria Stockholm
20:30 - Victoria Stockholm
tisdag 15:20 - Victoria Stockholm
20:30 - Victoria Stockholm
onsdag 15:20 - Victoria Stockholm
20:30 - Victoria Stockholm
Film Min pappa Marianne på bio i Stockholm.
Min pappa Marianne 7.1
Drama  Barntillåten, 1:50
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är. 17 februari förhandsvisades ”Min pappa Marianne” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Så här tyckte de om filmen!](http://bit.ly/minpappamarianne) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 15:20 - Victoria Stockholm
17:30 - Victoria Stockholm
i morgon 18:15 - Victoria Stockholm
lördag 18:15 - Victoria Stockholm
söndag 18:15 - Victoria Stockholm
Film Saint Maud på bio i Stockholm.
Saint Maud 7.1
Drama  Skräck  15 år, 1:24
Maud är en hängiven sjuksköterska som blir besatt av att rädda sin döende patients själ. Men olycksbådande krafter, och sitt eget syndiga förflutna hotar att sätta stopp för hennes heliga kall. Debutfilmen "Saint Maud" från manusförfattaren och regissören Rose Glass är en isande och djärv originell syn på tro, galenskap och frälsning i en förtappad värld.
i dag 20:30 - Victoria Stockholm
20:45 - Grand Stockholm
Film Nelly Rapp - Monsteragent på bio i Stockholm.
Nelly Rapp - Monsteragent 7.0
Familj  11 år, 1:32
**Filmen är tillåten från 7 år i vuxens sällskap.** Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 13:20 - Victoria Stockholm
Film Helmut Newton: The Bad and the Beautiful på bio i Stockholm.
Helmut Newton: The Bad and the Beautiful 6.9
Dokumentär  Barntillåten, 1:30
Helmut Newton: The Bad and the Beautiful är en dokumentär om en av 1900-talets viktigaste fotografer. Det är en fascinerande djupdykning i konstnärens verk och arbetsmetoder, där kvinnorna som oftast var hans objekt, talar ut om honom och hans konstnärskap. Filmen innehåller intervjuer med b.la. Charlotte Rampling, Grace Jones, Isabella Rossellini och Anna Wintour. Filmen skulle ha haft sin världspremiär på inställda Tribeca Film Festival i New York och går upp på biograferna i Tyskland den 7 juli 2020 - samma år som Helmut Newton skulle ha fyllt 100 år.
i dag 15:00 - Grand Stockholm
18:45 - Victoria Stockholm
i morgon 18:45 - Victoria Stockholm
lördag 18:45 - Victoria Stockholm
söndag 18:45 - Victoria Stockholm
måndag 12:45 - Victoria Stockholm
18:45 - Victoria Stockholm
tisdag 12:45 - Victoria Stockholm
18:45 - Victoria Stockholm
onsdag 12:45 - Victoria Stockholm
18:45 - Victoria Stockholm
Film David Copperfields äventyr och iakttagelser på bio i Stockholm.
David Copperfields äventyr och iakttagelser 6.4
Komedi  Drama  11 år, 1:59
Regissören bakom succékomedin "The Death of Stalin" har skapat en oemotståndligt fartfylld och humoristisk film som utspelar sig i det viktorianska London. Dev Patel från "Slumdog Millionaire" och "Lion" spelar den föräldralösa David som med gott hjärta och stor äventyrslusta upplever allt från fattigdom till överdåd, från grymhet till sann kärlek. På vägen möter han en färgstark samling excentriker, spelade av flera av Englands största stjärnor. En nyskapande tolkning av Charles Dickens klassiker.
i dag 14:00 - Victoria Stockholm
Film Charter på bio i Stockholm.
Charter 6.3
Drama  11 år, 1:34
Separerade tvåbarnsmamman Alice har insett att hon kommer att förlora vårdnaden om sina två barn. I ett sista försök att vinna dem tillbaka beslutar hon sig självsvåldigt för att hämta dem hos sin pappa och föra bort dem till ett charterparadis på Kanarieöarna. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 12:45 - Victoria Stockholm
15:20 - Victoria Stockholm
18:30 - Victoria Stockholm
i morgon 20:45 - Victoria Stockholm
lördag 20:45 - Victoria Stockholm
måndag 14:45 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
tisdag 14:45 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
onsdag 14:45 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
Film Freaky på bio i Stockholm.
Freaky 6.3
Komedi  Skräck  15 år, 1:42
17 år gamla Millie Kessler försöker bara överleva de blodtörstiga salarna i Blissfield High och de populära elevernas grymhet. Men när hon blir det senaste målet för The Butcher, stadens ökända seriemördare, blir hennes sista år på high school det minsta av hennes bekymmer. När The Butchers mystiska antika dolk får honom och Millie att vakna upp i varandras kroppar, upptäcker Millie att hon bara har 24 timmar på sig att få tillbaka sin kropp innan bytet blir permanent och hon fastnar i en medelåders galnings kropp för alltid. Det enda problemet är att hon nu ser ut som den jättelika psykopat som hela staden är på jakt efter medan The Butcher ser ut som henne och har tagit sin aptit för blodbad med sig till Homecoming.
i dag 20:00 - Victoria Stockholm
i morgon 20:30 - Victoria Stockholm
lördag 20:30 - Victoria Stockholm
söndag 20:30 - Victoria Stockholm
måndag 20:30 - Victoria Stockholm
tisdag 20:30 - Victoria Stockholm
onsdag 20:30 - Victoria Stockholm
Film Psykos i Stockholm på bio i Stockholm.
Psykos i Stockholm 6.2
Drama  11 år, 1:40
En mamma och hennes dotter är på väg till Stockholm för att fira dotterns 14­-årsdag. Redan på tåget börjar mamman uppföra sig konstigt och dottern befarar att ännu en psykos är på väg att ta hennes mamma i besittning. Trots tecknen försöker de genomföra semestern som planerat. När mammans tillstånd trappas upp blir dottern lämnad ensam och får under några magiska dagar och nätter utforska Stockholm på egen hand. "Psykos i Stockholm" är ett förhöjt drama om en fantastisk och villkorslös mor­ och dotterrelation.
i dag 20:00 - Victoria Stockholm
Film Shirley på bio i Stockholm.
Shirley 6.2
Biografi  Drama  Thriller  15 år, 1:47
Skräckförfattaren Shirley Jackson bor i ett stort hus i en liten amerikansk stad. Hennes make som är collegeprofessor bjuder en av sina protegéer och hans flickvän att flytta in hos dem. Men vad som skulle blivit en intellektuell och kreativ samvaro förvrängs snart till ett socialt spel, misstänkt likt de psykologiska thrillers Shirley är berömd för. En porträttlik Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale, Mad Men) gör briljant huvudrollen baserad på den verkliga 50-talsförfattarinnan.
i morgon 19:00 - Victoria Stockholm
lördag 19:00 - Victoria Stockholm
söndag 19:00 - Victoria Stockholm
måndag 19:00 - Victoria Stockholm
Film Falling på bio i Stockholm.
Falling 6.1
Drama  11 år, 1:52
John Peterson är en homosexuell man vars konservativa och homofobiska far Willis börjar uppvisa symtom på demens. Detta tvingar honom att sälja familjegården och flytta till Los Angeles för att bo hos John och hans man Eric. "Falling" är ett känslosamt drama skrivet och regisserat av Viggo Mortensen.
i dag 15:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Grand Stockholm
17:45 - Grand Stockholm
18:00 - Victoria Stockholm
i morgon 14:15 - Victoria Stockholm
15:40 - Grand Stockholm
18:10 - Grand Stockholm
19:45 - Victoria Stockholm
lördag 14:15 - Victoria Stockholm
15:40 - Grand Stockholm
18:10 - Grand Stockholm
19:45 - Victoria Stockholm
söndag 14:15 - Victoria Stockholm
15:40 - Grand Stockholm
18:10 - Grand Stockholm
19:45 - Victoria Stockholm
måndag 14:15 - Victoria Stockholm
19:45 - Victoria Stockholm
tisdag 14:15 - Victoria Stockholm
19:45 - Victoria Stockholm
onsdag 14:15 - Victoria Stockholm
15:40 - Grand Stockholm
18:10 - Grand Stockholm
19:45 - Victoria Stockholm
Film Klara Ko firar jul på bio i Stockholm.
Klara Ko firar jul 6.1
Familj  Barntillåten, 1:09
Kalven Klara ska fira jul på Koberget för första gången och har stora förväntningar. Besvikelsen blir stor då pappa Mosk inte alls bryr sig om julen och inte har förberett någonting. När Mosk blir utkallad på ett plogningsjobb och blir insnöad i den outhärdliga Paulines stuga bestämmer sig Klara och hennes bäste vän Gaute för att ordna en fantastisk jul på Koberget för att överraska pappa Mosk. Men hur ordnar man en perfekt jul? Klara letar upp ladugårdstomten för att få hjälp, men hon vet inte att tomten blir helt galen om han får gröt innan julafton. Klara och Gaute måste hitta ett sätt att få stopp på tomten innan han lägger hela gården i ruiner och innan Mosk kommer hem och upptäcker julkaoset som Klara har ställt till med.
i dag 13:00 - Victoria Stockholm
i morgon 12:30 - Victoria Stockholm
13:00 - Victoria Stockholm
lördag 12:30 - Victoria Stockholm
12:30 - Grand Stockholm
13:00 - Victoria Stockholm
14:00 - Grand Stockholm
söndag 12:30 - Victoria Stockholm
12:30 - Grand Stockholm
13:00 - Victoria Stockholm
14:00 - Grand Stockholm
Film Trolls 2: Världsturnén på bio i Stockholm.
Trolls 2: Världsturnén 6.1
Äventyr  Komedi  Animerat  Familj  7 år, 1:31
Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut. En medlem av hårdrockens kungafamilj, drottning Barb, vill, med hjälp av sin far kung Thrash, förgöra alla andra sorters musik så att hårdrocken ensam kan regera. Världens öde står på spel och Poppy, Kvist, Biggie, Chenille, Satin, Cooper och Guy Diamond ger sig iväg så att de tillsammans kan hindra Barb från att ta över hela scenen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 13:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
lördag 13:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
söndag 13:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
måndag 13:20 - Victoria Stockholm
16:20 - Victoria Stockholm
Film Honest Thief på bio i Stockholm.
Honest Thief 6.0
Action  15 år, 1:39
Liam Neeson är bankrånaren Tom Carter, som länge gäckat polisen med sina smarta kassaskåpskupper. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv och alla stulna miljoner till polisen. Målet är att få en deal om kortare strafftid för sedan kunna börja ett nytt liv på allvar. Men Tom inser snart att polisen är mer korrupt än han själv, och för att rentvå sitt namn måste han slå tillbaka.
måndag 13:20 - Victoria Stockholm
tisdag 13:20 - Victoria Stockholm
19:00 - Victoria Stockholm
onsdag 13:20 - Victoria Stockholm
19:00 - Victoria Stockholm
Film Orca på bio i Stockholm.
Orca 6.0
Drama  7 år, 1:45
Elva personer, isolerade från omvärlden. Förälskelse växer fram. En son vill hålla sin lidande mors hand. En mamma har övergett sin familj. En terapeut vid ruinens brant. En dotter knyter an till sina föräldrar. "Orca" av Josephine Bornebusch handlar om vad som sker med oss när vi är socialt distansierade.
i dag 17:30 - Victoria Stockholm
i morgon 13:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
lördag 13:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
söndag 13:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
måndag 13:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
tisdag 13:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
onsdag 13:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
Film De Gaulle på bio i Stockholm.
De Gaulle 5.9
Drama  Krig  11 år, 1:49
Maj 1940. Charles de Gaulle har just utnämnts till general och lämnar sin hustru och de tre barnen i östra Frankrike för att arbeta för regeringen i Paris. Här ställs han öga mot öga med statschefen och hans män som är redo att lägga sig på knäna inför Hitler, medan han själv är fast besluten att Frankrike aldrig ska ge upp kampen. Samtidigt som hans familj och tusentals andra tvingas fly undan de tyska trupperna utspelas de dramatiska händelser som kommer göra de Gaulle till en stark symbol för motståndsrörelsen och en stor hjälte för folket. General de Gaulle spelas av sexfaldigt Césarnominerade Lambert Wilson, bland annat känd för rollen som Jacques Cousteau i ”Jacques – Havets utforskare” och som Merovingian i ”The Matrix” 2, 3 och den kommande fjärde delen.
i dag 16:20 - Victoria Stockholm
Film Come Play på bio i Stockholm.
Come Play 5.7
Skräck  Thriller  15 år, 1:37
Oliver är en ensam ung kille som inte känner sig som någon annan. Han längtar efter att få en riktig vän och söker tröst och tillflykt i sin mobil och sin surfplatta, hans två ständiga följeslagare. När en mystisk varelse använder Olivers apparater mot honom för att bryta sig in i vår värld måste Olivers föräldrar kämpa för att rädda sin son från monstret bakom skärmen.
i morgon 20:40 - Grand Stockholm
21:15 - Victoria Stockholm
lördag 20:40 - Grand Stockholm
21:15 - Victoria Stockholm
söndag 20:40 - Grand Stockholm
21:15 - Victoria Stockholm
måndag 20:40 - Grand Stockholm
21:15 - Victoria Stockholm
tisdag 20:40 - Grand Stockholm
21:15 - Victoria Stockholm
onsdag 20:40 - Grand Stockholm
21:15 - Victoria Stockholm
Film Antebellum på bio i Stockholm.
Antebellum 5.6
Skräck  Thriller  15 år, 1:45
Den framgångsrika författarinnan Veronica Henley finner sig fast i en skrämmande verklighet och måste snabbt avslöja det invecklade och komplicerade mysteriet innan det är för sent. "Antebellum" är en skrämmande mystery thriller från producenten till de hyllade filmerna ”Get Out” och ”Us”, och de banbrytande regissörerna Gerard Bush och Christopher Renz.
i morgon 20:20 - Grand Stockholm
lördag 20:20 - Grand Stockholm
tisdag 20:20 - Grand Stockholm
onsdag 20:20 - Grand Stockholm
Film Brahms: The Boy 2 på bio i Stockholm.
Brahms: The Boy 2 4.6
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
Helt omedvetna om familjen Heelshires mardrömslika historia flyttar en ung familj in i gästhuset på deras gård, väldigt snart lär deras son känna en ny vän, som visar sig vara en mystisk och extremt människolik docka som kallas för Brahms.
i morgon 21:15 - Victoria Stockholm
lördag 21:15 - Victoria Stockholm
söndag 21:15 - Victoria Stockholm
måndag 21:15 - Victoria Stockholm
tisdag 21:15 - Victoria Stockholm
onsdag 21:15 - Victoria Stockholm
Film Operation Nordpolen på bio i Stockholm.
Operation Nordpolen 4.6
Familj  Äventyr  Komedi  7 år, 1:32
Fjällräven Swifty arbetar i postrummet på ABDS posthantering, men han har mycket större drömmar. Han vill vara någon annan än en fjällräv som smälter in i omgivningen: Han vill bli en järnjycke, en av de coola och kända husky-kurirerna. För att bevisa att han klarar jobbet ”lånar” han en släde när den söta räven, Jade, ber om en expressleverans. För det blir Swifty tyvärr avskedad. Men samtidigt börjar mystiska saker att hända och alla järnjyckar säger upp sig. Nu får han chansen att visa vad han går för, vägledd av två konspirationsteoretiska uttrar, börjar han undersöka vad som egentligen händer. Det onda geniet Otto von Valross vill släppa ut tundrans gaser så att polarisarna smälter och han blir härskare. Det är bara Swifty som kan stoppa honom. Om han vågar vara den han verkligen är, och be sina vänner om hjälp.
lördag 12:45 - Grand Stockholm
söndag 12:45 - Grand Stockholm
13:00 - Grand Stockholm
Film Leonardo Da Vinci - Louvren på bio i Stockholm.
Leonardo Da Vinci - Louvren
Konst  Ej granskad, 1:30
I samband med 500-årsminnet visar vi den fantastiska da Vinci-utställningen på Louvren. En av Louvrens mäktigaste och mest populära utställningar. Intresset för utställningen har varit enormt och det blev publikrusning när biljetterna släpptes. Nu har du möjlighet att se denna fantastiska utställning utan att behöva åka till Paris utan från en skön biofåtölj i Sverige. Da Vinci-utställningen har filmats nattetid utan publik, för att skapa en exklusiv guidad tur till biobesökaren. Ett unikt tillfälle att beskåda målningarna på nära håll och ta av Da Vincis konstnärliga resa. Måleriet står i centrum och hur Da Vinci återskapade världen – ”måleriets vetenskap” – som han kallade det. Louvrens kuratorer är expertguider och tar biobesökaren genom utställningen.
i dag 13:00 - Victoria Stockholm
Film Spring Uje spring på bio i Stockholm.
Spring Uje spring
Drama  Barntillåten, 1:15
Uje Brandelius självbiografiska berättelse vävs ihop med popmusik om livet och vardagen. Det är när livet tar vändningar du inte kunde fantisera om som frågan ställs på sin spets: vad är det som är värt nåt? Uje Brandelius och hans familj spelar sig själva i en film som utspelar sig under ett par sommarveckor i stockholmsförorten Bredäng. Henrik Schyffert regidebuterar med varm komedi om att hantera livets mer oväntade vändningar.
i dag 12:15 - Victoria Stockholm
14:15 - Victoria Stockholm
15:40 - Grand Stockholm
16:00 - Grand Stockholm
16:00 - Victoria Stockholm
16:40 - Victoria Stockholm
17:30 - Grand Stockholm
17:45 - Grand Stockholm
17:45 - Victoria Stockholm
18:15 - Victoria Stockholm
19:30 - Victoria Stockholm
19:30 - Grand Stockholm
21:15 - Victoria Stockholm
21:15 - Grand Stockholm
i morgon 12:15 - Victoria Stockholm
14:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Grand Stockholm
16:00 - Victoria Stockholm
16:40 - Victoria Stockholm
17:10 - Grand Stockholm
17:30 - Grand Stockholm
17:45 - Victoria Stockholm
18:30 - Victoria Stockholm
19:00 - Grand Stockholm
19:30 - Victoria Stockholm
21:00 - Grand Stockholm
21:00 - Victoria Stockholm
lördag 12:15 - Victoria Stockholm
14:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Grand Stockholm
16:00 - Victoria Stockholm
16:40 - Victoria Stockholm
17:10 - Grand Stockholm
17:30 - Grand Stockholm
17:45 - Victoria Stockholm
18:30 - Victoria Stockholm
19:00 - Grand Stockholm
19:30 - Victoria Stockholm
21:00 - Grand Stockholm
21:00 - Victoria Stockholm
söndag 12:15 - Victoria Stockholm
13:15 - Grand Stockholm
14:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Grand Stockholm
16:00 - Victoria Stockholm
16:40 - Victoria Stockholm
17:10 - Grand Stockholm
17:30 - Grand Stockholm
17:45 - Victoria Stockholm
18:30 - Victoria Stockholm
19:30 - Victoria Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
21:00 - Victoria Stockholm
måndag 12:15 - Victoria Stockholm
14:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Grand Stockholm
16:00 - Victoria Stockholm
16:40 - Victoria Stockholm
17:10 - Grand Stockholm
17:30 - Grand Stockholm
17:45 - Victoria Stockholm
18:30 - Victoria Stockholm
19:30 - Victoria Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
21:00 - Victoria Stockholm
tisdag 12:15 - Victoria Stockholm
14:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Grand Stockholm
16:00 - Victoria Stockholm
16:40 - Victoria Stockholm
17:10 - Grand Stockholm
17:30 - Grand Stockholm
17:45 - Victoria Stockholm
18:30 - Victoria Stockholm
19:30 - Victoria Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
21:00 - Victoria Stockholm
onsdag 12:15 - Victoria Stockholm
14:00 - Victoria Stockholm
15:20 - Grand Stockholm
16:00 - Victoria Stockholm
16:40 - Victoria Stockholm
17:10 - Grand Stockholm
17:30 - Grand Stockholm
17:45 - Victoria Stockholm
18:30 - Victoria Stockholm
19:30 - Victoria Stockholm
20:00 - Grand Stockholm
21:00 - Victoria Stockholm
Film Tarkovskij: En filmares bön på bio i Stockholm.
Tarkovskij: En filmares bön
Dokumentär  15 år, 1:37
I dokumentären ANDREI TARKOVSKIJ (internationell titel: Andrei Tarkovskij: A Cinema Prayer) ger Tarkovkijs son, Andrei Tarkovskij Jr, en unik inblick i sin fars liv som filmskapare och människa. I filmen får vi se aldrig tidigare visat material från Tarkovskijs privata arkiv, klipp från hans verk kompletterat med nytaget material från filmernas inspelningsplats. Filmen kommenteras endast av Andrei Tarkovskijs egen röst. Andrei Tarkovskij anses vara en av de främsta filmskaparna genom tiderna. Med filmer som Den yttersta domen - livsdramat Andrej Rubljov, Spegeln och Stalker, för att bara nämna några, återfinns han ständigt på listor över världens bästa filmer.
i dag 13:40 - Victoria Stockholm
i morgon 12:15 - Victoria Stockholm
lördag 12:15 - Victoria Stockholm
söndag 12:15 - Victoria Stockholm
måndag 12:15 - Victoria Stockholm
tisdag 12:15 - Victoria Stockholm
onsdag 12:15 - Victoria Stockholm