Bra film på bio i Skellefteå

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Skellefteå.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Skellefteå.
Joker 8.9
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
onsdag 17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 15:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Downton Abbey på bio i Skellefteå.
Downton Abbey 7.8
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
i dag 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 15:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Skellefteå.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.4
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
torsdag 15:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Zombieland: Double Tap på bio i Skellefteå.
Zombieland: Double Tap 7.4
Action  Komedi  Skräck  15 år, 1:39
I uppföljaren följer vi våra fyra zombieslaktare på en tumultartad trip som sträcker sig från Vita huset till landets mitt. De ställs inför zombies som har utvecklats sedan sist och nya överlevare. Men först och främst måste de hantera problemen som uppstår inom deras egna så kallade familj.
i dag 20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
onsdag 20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film En komikers uppväxt på bio i Skellefteå.
En komikers uppväxt 7.3
Drama  11 år, 1:31
Tolvårige Juha Lindström är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Att vara rolig är det enda sättet för honom att bli bekräftad på och han gör allt han kan för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan. Genom Juha får vi lära känna hans mamma Ritva, pappa Bengt, lillasyster Marianne och klasskamraterna förstås: bästa vännen Jenny, som har ett fult hårspänne i sitt stripiga hår och som Juha skäms för, den mobbade hackkycklingen Thomas som har en galen tysk mamma, och de elaka Lennart och Stefan. Juha gör allt i sin makt för att bli en del av gruppen, sviker till och med de enda som varit lojala med honom i alla lägen Jenny och Thomas, men bjuds bara in när de andra vill. Den vuxne Juha är en hyllad nationellt känd komiker. Hans föreställning En komikers uppväxt spelas för utsålda hus i Stockholm. Kväll efter kväll gör han sig redo för att bjuda publiken på de hemska och dråpliga historierna från hans egen uppväxt. En kväll blir han kontaktad av en av killarna från sin mellanstadieklass vilket får honom att återvända till Sävbyholm för att börja göra upp med sitt förflutna.
i dag 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
onsdag 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 15:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Judy på bio i Skellefteå.
Judy 7.2
Drama  Musik  7 år, 1:58
Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv. Renée visade sina musikaliska talanger i Chicago - nu fångar hon legenden Garlands unika sångröst, utseende och personlighet på pricken. Året är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London. Hon är lycklig med sin nya kärlek, den tretton år yngre Mickey. Judy charmar alla från musiker till fans med värme, slagfärdighet och fantastiska scenframträdanden. Men hon är märkt av ett liv i ständigt rampljus sedan barnsben, och en smärtsam vårdnadstvist om sina älskade barn med exmaken Sidney som kan ge dem en mer stabil tillvaro. **Så tyckte medlemmarna om Judy** 7 oktober förhandsvisades ”Judy” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG24611/sa-tyckte-medlemmarna-om-judy?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Judy)
torsdag 17:30 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Förfärliga snömannen på bio i Skellefteå.
Förfärliga snömannen 7.1
Animerat  Äventyr  Komedi  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
fredag 15:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
lördag 12:30 - Biostaden Aveny Skellefteå
15:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
söndag 12:30 - Biostaden Aveny Skellefteå
15:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Maleficent 2: Ondskans härskarinna på bio i Skellefteå.
Maleficent 2: Ondskans härskarinna 7.1
Äventyr  Fantasy  11 år, 1:59
Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där. Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.
i dag 17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
onsdag 17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 14:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
17:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Det Kapitel 2 på bio i Skellefteå.
Det Kapitel 2 6.9
Skräck  Thriller  15 år, 2:50
27 år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin. *Obs! Filmen innehåller scener med blinkande ljus, vilket kan påverka personer med fotosensitiv epilepsi.*
i dag 20:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 20:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Tre sekunder på bio i Skellefteå.
Tre sekunder 6.6
Drama  Thriller  15 år, 1:53
Pete Koslow arbetar som informatör åt polisen. Efter att ett uppdrag slutat med att en polis dödats tvingas han fortsätta infiltrera maffian inifrån fängelset. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt och vad händer om han avslöja...
onsdag 21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Familjen Addams på bio i Skellefteå.
Familjen Addams 5.9
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
fredag 14:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
lördag 12:15 - Biostaden Aveny Skellefteå
14:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
söndag 12:15 - Biostaden Aveny Skellefteå
14:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Gemini Man på bio i Skellefteå.
Gemini Man 5.7
Action  Thriller  15 år, 1:57
Vem räddar dig från dig själv? En extremt skicklig lönnmördare blir plötsligt förföljd av en mystisk ung man som till synes kan förutsäga alla hans drag.
i dag 21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
onsdag 21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Terminator: Dark Fate på bio i Skellefteå.
Terminator: Dark Fate
Action  Äventyr  Sci-Fi  15 år, 2:10
Människans motståndskraft har tvingat Skynet att skicka alltmer utvecklade Terminators för att utrota hotet från mänskligheten en gång för alla. För 27 år sedan försökte de eliminera den framtida rebelledaren John Connor, men en ohelig allians av vänner och fiender ändrade framtiden innan den inträffat och hindrade Skynet från att bli till. Frågan är om det räckte att ändra tidens gång för att rädda människorna från sitt öde?
fredag 17:30 - Biostaden Aveny Skellefteå
20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
lördag 17:30 - Biostaden Aveny Skellefteå
20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
söndag 17:30 - Biostaden Aveny Skellefteå
20:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
Film Tills Frank skiljer oss åt på bio i Skellefteå.
Tills Frank skiljer oss åt
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:43
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. **Så tyckte medlemmarna om Tills Frank skiljer oss åt** 12 oktober förhandsvisades den svenska storfilmen ”Tills Frank skiljer oss åt” för Filmstadens medlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG27042/sa-tyckte-medlemmarna-om-till-frank-skiljer-oss-at?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Till%20Frank%20skiljer%20oss%20%C3%A5t) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
i morgon 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
onsdag 18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
torsdag 14:45 - Biostaden Aveny Skellefteå
18:00 - Biostaden Aveny Skellefteå
21:00 - Biostaden Aveny Skellefteå