Bra film på bio i Söderhamn

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Söderhamn.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Parasit på bio i Söderhamn.
Parasit 8.6
Komedi  Drama  15 år, 2:12
Ki-taeks familj är en färgstark skara som hankar sig fram genom livet med hjälp av påhittighet och list. Men några pengar har de inte. Så när sonen, Ki-Woo, erbjuds jobbet som privatlärare till dottern i en rik familj så tvekar han inte en sekund. Väl på plats börjar han smida planer för resten av sin familj som en efter en får jobb i det nya huset. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge innan situationen är helt utom kontroll... Bong Joon-hos familjeskröna är en skarp komedi fylld av smart humor och oväntade vändningar.
i morgon 19:00 - Svea i Söderhamn
Film 1917 på bio i Söderhamn.
1917 8.5
Drama  Krig  15 år, 1:58
Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.
torsdag 19:00 - Svea i Söderhamn
Film Sonic the Hedgehog på bio i Söderhamn.
Sonic the Hedgehog 7.0
Action  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:39
Sonics försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktiga Dr Robotnik från att fånga Sonic och använda sina enorma krafter för att ta över världen. Sonic the Hedgehog är en live-action äventyrskomedi baserad på de klassiska och älskade videospelen från Sega som fokuserar på den berömda, kaxiga ljusblå igelkotten.
fredag 14:30 - Svea i Söderhamn
17:00 - Svea i Söderhamn
lördag 14:30 - Svea i Söderhamn
17:00 - Svea i Söderhamn
söndag 14:30 - Svea i Söderhamn
Film Emma på bio i Söderhamn.
Emma 6.7
Komedi  Drama  7 år, 2:05
Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik - men rastlös - alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken… som varit där hela tiden. Jane Austens älskade komedi om att hitta sin jämlike och att förtjäna ett lyckligt slut återskapas i denna nya, läckra filmatisering av "Emma".
onsdag 19:00 - Svea i Söderhamn
Film Min pappa Marianne på bio i Söderhamn.
Min pappa Marianne
Drama  Barntillåten, 1:35
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.
fredag 20:00 - Svea i Söderhamn
lördag 20:00 - Svea i Söderhamn
söndag 20:00 - Svea i Söderhamn