Bra film på bio i Malmö

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Malmö.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Malmö.
Joker 8.9
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 14:30 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Entré
18:00 - Royal Malmö
20:45 - Filmstaden Entré
21:00 - Royal Malmö
i morgon 14:30 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Entré
18:00 - Royal Malmö
20:45 - Filmstaden Entré
onsdag 14:30 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Entré
18:00 - Royal Malmö
20:45 - Filmstaden Entré
21:00 - Royal Malmö
torsdag 14:30 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Entré
18:00 - Royal Malmö
20:45 - Filmstaden Entré
Film Don Pasquale - Opera från Royal Opera House på bio i Malmö.
Don Pasquale - Opera från Royal Opera House 8.5
Opera  Ej granskad, 2:30
Titelrollen, en rik men snål ungkarl, som vill gifta sig med den vackra unga Norina, är som skräddarsydd för den karismatiske Bryn Terfel! Denne numera adlade walesiske publikfavorit har en gång gjort en liknande bejublad insats som Falstaff på Royal Opera. Den italienske Bel canto-specialisten Evelino Pidò dirigerar det sprudlande partituret. Torsdagen den 24 oktober 2019 (Live) Söndagen den 27 oktober 2019 (Inspelad) Framförs på italienska **Musik** Gaetano Donizetti **Libretto** Giovanni Ruffini och Gaetano Donizetti **Dirigent** Evelino Pidò **Regissör** Damiano Michieletto **Scenografi** Paolo Fantin **Kostymdesign** Agostino Cavalca **Ljus** Alessandro Carletti **Video** design rocafilm **Don Pasquale** Bryn Terfel **Norina** Olga Peretyatko **Ernesto** Ioan Hotea **Malatesta** Markus Werba
torsdag 20:30 - Filmstaden Storgatan
Film And Then We Danced på bio i Malmö.
And Then We Danced 8.4
Drama  7 år, 1:52
Merab dansar i det georgiska nationalkompaniet med sin partner Mary och drömmer om en plats i huvudkompaniet. Hans tillvaro vänds upp och ner när den karismatiske Irakli en dag ansluter till kompaniet och blir hans största rival, men även hans största åtrå. Nu står Merab inför valet om han ska följa sitt hjärta och bryta sig loss från den konservativa miljö han befinner sig i och därmed riskera att förlora allt han har kämpat för.
onsdag 11:50 - Filmstaden Storgatan
Film Bortom det synliga - filmen om Hilma af Klint på bio i Malmö.
Bortom det synliga - filmen om Hilma af Klint 8.0
Dokumentär  Barntillåten, 1:33
Det abstrakta måleriet som revolutionerade konstvärlden i början av 1900-talet har tillskrivits Kandinsky, Malevich och Mondrian. Idag vet vi bättre. Det var en svensk konstnär som var först och hon var kvinna. Redan 1906 målade Hilma af Klint storslagna abstrakta verk, långt före det ryska och franska avantgardet. Flera av deras verk har stora likheter med de tavlor som af Klint målade flera år tidigare. Skulle Kandinsky kunna ha sett af Klints målningar och tagit intryck? Tanken är svindlande. Af Klints målningar återfanns i ett vindsförråd på Strandvägen i Stockholm i slutet av 1960-talet, bara för att ignoreras av de stora institutionerna för modern konst. Idag är tonen en annan. Moderna Museet, Lousiana och Guggenheim i New York har alla haft hyllade af Klint-utställningar. Utöver att ge Hilma af Klint en rättmätig plats i konsthistorien lyckas den tyska regissören Halina Dyrschka i denna dokumentär kongenialt förmedla den tidlösa, andliga och storslagna känsla som finns i Hilma af Klints verk.
i dag 15:30 - Filmstaden Storgatan
i morgon 15:30 - Filmstaden Storgatan
onsdag 15:30 - Filmstaden Storgatan
torsdag 15:30 - Filmstaden Storgatan
Film Once Upon A Time In Hollywood på bio i Malmö.
Once Upon A Time In Hollywood 8.0
Komedi  Drama  15 år, 2:42
Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.
i dag 18:30 - Filmstaden Entré
20:20 - Filmstaden Storgatan
i morgon 20:20 - Filmstaden Storgatan
onsdag 18:30 - Filmstaden Entré
20:20 - Filmstaden Storgatan
Film Bortom det synliga – filmen om Hilma af Klint på bio i Malmö.
Bortom det synliga – filmen om Hilma af Klint 8.0
Dokumentär  Barntillåten, 1:33

Det abstrakta måleriet som revolutionerade konstvärlden i början av 1900-talet har tillskrivits Kandinsky, Malevich och Mondrian. Idag vet vi bättre. Det var en svensk konstnär som var först och hon var kvinna.

Redan 1906 målade Hilma af Klint storslagna abstrakta verk, långt före det ryska och franska avantgardet. Flera av deras verk har stora likheter med de tavlor som af Klint målade flera år tidigare. Skulle Kandinsky kunna ha sett af Klints målningar och tagit intryck? Tanken är svindlande.

Af Klints målningar återfanns i ett vindsförråd på Strandvägen i Stockholm i slutet av 1960-talet, bara för att ignoreras av de stora institutionerna för modern konst. Idag är tonen en annan. Moderna Museet, Lousiana och Guggenheim i New York har alla haft hyllade af Klint-utställningar.

Utöver att ge Hilma af Klint en rättmätig plats i konsthistorien lyckas den tyska regissören Halina Dyrschka i denna dokumentär kongenialt förmedla den tidlösa, andliga och storslagna känsla som finns i Hilma af Klints verk.

i dag 15:45 - Panora 1-3
i morgon 16:00 - Panora 1-3
18:15 - Spegeln 1-3
onsdag 16:00 - Panora 1-3
torsdag 18:15 - Panora 1-3
Film Downton Abbey på bio i Malmö.
Downton Abbey 7.8
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
i dag 13:00 - Filmstaden Storgatan
15:50 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Storgatan
i morgon 13:00 - Filmstaden Storgatan
15:50 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Storgatan
onsdag 13:00 - Filmstaden Storgatan
15:50 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Storgatan
torsdag 13:00 - Filmstaden Storgatan
15:50 - Filmstaden Storgatan
17:40 - Filmstaden Storgatan
Film Ghostbusters - Klassiker på bio i Malmö.
Ghostbusters - Klassiker 7.8
Action  Komedi  11 år, 1:45
När universitetet reducerar den parapsykologiska avdelningen, bildar forskarna dr Venkman, dr Stantz och dr Spengler firman "Ghostbusters", som specialiserar sig på att utrota övernaturliga plågoandar. När Dana Barret upptäcker att hennes kylskåp är ingången till den andliga världen, sätts jakten igång för våra hjältar. Plötsligt måste de möta en gammal ond kraft som gör vad som helst för att få Manhattan att bli ett rent helvete.
i morgon 18:05 - Filmstaden Storgatan
Film Smärta och ära på bio i Malmö.
Smärta och ära 7.7
Drama  11 år, 1:54
Pedro Almodóvar är tillbaka med ännu ett mästerverk, präglat av den kombination av humor och allvar som gör honom till en av de stora filmskaparna. I sin unika glödande färgskala berättar han historien om regissören Salvador Mallo, spelad av Antonio Banderas. Salvador har nått stora framgångar i livet och nu ska en av hans restaurerade filmer få nypremiär. Samtidigt plågas han av diverse krämpor, och än mer av en tomhetskänsla - vad betyder yrkesframgångar, och varför ska man underkasta sig pretentiösa intervjuer och tröttsamt smicker? I jakten på livets mening drömmer sig Salvador tillbaka till barndomen, fattig på pengar men rik på kärlek från hans viljestarka mamma (Penélope Cruz). Han minns pojkårens upptåg och de första aningarna om attraktion till det egna könet. Den nutida Salvador pysslar om sin åldrade, alltjämt vasstungade mor (Julieta Serrano) och återser en gammal kärlek. "Smärta och ära" är en visuell och känslomässig fest för Almodóvars många fans - det är filmen han alltid velat göra, och som kanske handlar om honom själv. Antonio Banderas fick pris för bästa manliga skådespelare i Cannes för sin prestation.
i dag 11:40 - Filmstaden Storgatan
i morgon 11:40 - Filmstaden Storgatan
onsdag 17:45 - Filmstaden Storgatan
torsdag 11:40 - Filmstaden Storgatan
Film Amazing Grace på bio i Malmö.
Amazing Grace 7.6
Dokumentär  Musik  Barntillåten, 1:29
Året är 1972, och efter 11 raka listettor tar soulmusikens gudmor Aretha Franklin ton i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles. Två kvällars konsertmagi som ska förevigas i hennes legendariska livealbum Amazing Grace. På plats finns även Oscarsvinnande regissören Sydney Pollack, anlitad att fånga konserterna på film. Men sedan dess har dessa magiska kvällar förblivit osedda, och först nu - 47 år senare, får de se dagens ljus.Amazing Grace är en upplyftande, atmosfärisk upplevelse som tar dig tillbaka till 70-talets amerikanska gospelkyrkor - en omistlig lisa för själen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 11:50 - Filmstaden Storgatan
Film Flykten från DDR på bio i Malmö.
Flykten från DDR 7.6
Drama  11 år, 2:05
Detta är den sanna historien om de östtyska familjerna Strelzyk och Wetzel som i september 1979 skapade stora rubriker över hela världen. I största hemlighet ägnade de två år åt att själva sy och snickra ihop en luftballong för att försöka fly från diktaturens DDR till friheten i väst. Jagade av den största styrka Stasi kunnat mobilisera blev både förberedelserna och själva flykten en kamp mot klockan där varje sekund var viktig… ”Flykten från DDR” är en av årets största europeiska biosuccéer och lockade miljonpublik i Tyskland.
torsdag 11:50 - Filmstaden Storgatan
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Malmö.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.4
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 12:30 - Filmstaden Storgatan
i morgon 12:30 - Filmstaden Storgatan
onsdag 12:30 - Filmstaden Storgatan
torsdag 12:30 - Filmstaden Storgatan
Film Quick på bio i Malmö.
Quick 7.4
Drama  Thriller  15 år, 2:12
Två journalister bestämmer sig för att ta sig an lögnerna som fällde Thomas Quick - rättsväsendets, psykiatrins och framför allt hans egna. I början av 2008 kunde ingen tänkas sig att kannibalen och seriemördaren Thomas Quick inte gjort sig skyldig till de åtta fruktansvärda mord han erkänt. Ingen förutom journalisterna Hannes Råstam och Jenny Küttim. Besatta av att hitta sanningen bestämmer de sig för att gå till botten med det komplicerade rättsfallet, och ju mer de grävde desto större visade sig lögnen vara. Från Hannes närgångna intervjuer med Quick på Säters kriminalvårdsanstalt, till Jennys nästan maniska faktagranskning, får publiken följa den hissnande bergochdalbanan som ska visa sig vara Sveriges största rättsskandal. Quick är en nervkittlande historia om två journalister som ger allt i sökandet efter sanningen, ett rättssystem i förfall, och en lögnare som slutar ljuga. **Så tyckte medlemmarna om Quick** 2 september förhandsvisades den svenska storfilmen ”Quick” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG82536/sa-tyckte-medlemmarna-om-quick?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Quick) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 20:40 - Filmstaden Storgatan
i morgon 20:40 - Filmstaden Storgatan
onsdag 20:40 - Filmstaden Storgatan
torsdag 20:40 - Filmstaden Storgatan
Film Zombieland: Double Tap på bio i Malmö.
Zombieland: Double Tap 7.4
Action  Komedi  Skräck  15 år, 1:39
I uppföljaren följer vi våra fyra zombieslaktare på en tumultartad trip som sträcker sig från Vita huset till landets mitt. De ställs inför zombies som har utvecklats sedan sist och nya överlevare. Men först och främst måste de hantera problemen som uppstår inom deras egna så kallade familj.
i dag 18:15 - Filmstaden Entré
21:15 - Filmstaden Entré
21:30 - Filmstaden Storgatan
i morgon 18:15 - Filmstaden Entré
21:15 - Filmstaden Entré
21:30 - Filmstaden Storgatan
onsdag 18:15 - Filmstaden Entré
21:15 - Filmstaden Entré
21:30 - Filmstaden Storgatan
torsdag 18:15 - Filmstaden Entré
21:15 - Filmstaden Entré
21:30 - Filmstaden Storgatan
Film Giraffens cykel på bio i Malmö.
Giraffens cykel 7.4
Animerad film  Barnfilm  Barntillåten, 0:42

Ett fnittrigt filmpaket av Lasse & Lisa.

Spöket Laban, Lilla Anna och Karla Kanin har fått en ny kompis.

Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp. Arg och besviken räcker Giraffen sin cykelhjälm till den betydligt mindre vännen Apan. Apan visar sig kunna cykla fantastiskt bra, till och med på händer. Då blir Giraffen avundsjuk och gör något riktigt elakt.

Knattepaketet består av Lilla Spöket Laban – Kokosbollar, Lilla Anna – Skidturen, Karla Kanin på stranden, Lilla Spöket Laban – Skuggan, Lilla Anna – Tårtan.

 

söndag 13:00 - Panora 1-3
Film 438 dagar på bio i Malmö.
438 dagar 7.3
Drama  15 år, 2:04
Journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson sätter allt på spel när de korsar gränsen mellan Somalia och Etiopien. De vill undersöka hur jakten på olja drabbar befolkningen och med egna ögon ta reda på sanningen. Fem dygn senare ligger de skjutna i öknen och en annan historia tar sin början. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 21:00 - Filmstaden Storgatan
Film En komikers uppväxt på bio i Malmö.
En komikers uppväxt 7.3
Drama  11 år, 1:31
Tolvårige Juha Lindström är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Att vara rolig är det enda sättet för honom att bli bekräftad på och han gör allt han kan för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan. Genom Juha får vi lära känna hans mamma Ritva, pappa Bengt, lillasyster Marianne och klasskamraterna förstås: bästa vännen Jenny, som har ett fult hårspänne i sitt stripiga hår och som Juha skäms för, den mobbade hackkycklingen Thomas som har en galen tysk mamma, och de elaka Lennart och Stefan. Juha gör allt i sin makt för att bli en del av gruppen, sviker till och med de enda som varit lojala med honom i alla lägen Jenny och Thomas, men bjuds bara in när de andra vill. Den vuxne Juha är en hyllad nationellt känd komiker. Hans föreställning En komikers uppväxt spelas för utsålda hus i Stockholm. Kväll efter kväll gör han sig redo för att bjuda publiken på de hemska och dråpliga historierna från hans egen uppväxt. En kväll blir han kontaktad av en av killarna från sin mellanstadieklass vilket får honom att återvända till Sävbyholm för att börja göra upp med sitt förflutna.
i dag 14:45 - Filmstaden Storgatan
18:40 - Filmstaden Storgatan
i morgon 14:45 - Filmstaden Storgatan
18:40 - Filmstaden Storgatan
onsdag 14:45 - Filmstaden Storgatan
18:40 - Filmstaden Storgatan
torsdag 14:45 - Filmstaden Storgatan
18:40 - Filmstaden Storgatan
Film Judy på bio i Malmö.
Judy 7.2
Drama  Musik  7 år, 1:58
Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv. Renée visade sina musikaliska talanger i Chicago - nu fångar hon legenden Garlands unika sångröst, utseende och personlighet på pricken. Året är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London. Hon är lycklig med sin nya kärlek, den tretton år yngre Mickey. Judy charmar alla från musiker till fans med värme, slagfärdighet och fantastiska scenframträdanden. Men hon är märkt av ett liv i ständigt rampljus sedan barnsben, och en smärtsam vårdnadstvist om sina älskade barn med exmaken Sidney som kan ge dem en mer stabil tillvaro. **Så tyckte medlemmarna om Judy** 7 oktober förhandsvisades ”Judy” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG24611/sa-tyckte-medlemmarna-om-judy?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Judy)
i dag 15:20 - Filmstaden Storgatan
18:00 - Filmstaden Storgatan
i morgon 15:20 - Filmstaden Storgatan
18:00 - Filmstaden Storgatan
onsdag 15:20 - Filmstaden Storgatan
18:00 - Filmstaden Storgatan
torsdag 15:20 - Filmstaden Storgatan
18:00 - Filmstaden Storgatan
Film Fåret Shaun - Farmageddon på bio i Malmö.
Fåret Shaun - Farmageddon 7.1
Animerat  Komedi  Familj  Barntillåten, 1:28
Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den. Det förekommer ingen dialog i filmen.
i dag 12:40 - Filmstaden Storgatan
onsdag 12:40 - Filmstaden Storgatan
torsdag 12:40 - Filmstaden Storgatan
Film Förfärliga snömannen på bio i Malmö.
Förfärliga snömannen 7.1
Animerat  Äventyr  Komedi  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
fredag 12:10 - Filmstaden Storgatan
14:50 - Filmstaden Storgatan
lördag 12:10 - Filmstaden Storgatan
14:50 - Filmstaden Storgatan
söndag 12:10 - Filmstaden Storgatan
14:50 - Filmstaden Storgatan
Film Maleficent 2: Ondskans härskarinna på bio i Malmö.
Maleficent 2: Ondskans härskarinna 7.1
Äventyr  Fantasy  11 år, 1:59
Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där. Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.
i dag 12:00 - Filmstaden Storgatan
15:00 - Filmstaden Storgatan
18:00 - Filmstaden Entré
18:10 - Filmstaden Storgatan
20:55 - Filmstaden Entré
21:10 - Filmstaden Storgatan
i morgon 12:00 - Filmstaden Storgatan
15:00 - Filmstaden Storgatan
18:00 - Filmstaden Entré
18:10 - Filmstaden Storgatan
20:55 - Filmstaden Entré
21:10 - Filmstaden Storgatan
onsdag 12:00 - Filmstaden Storgatan
15:00 - Filmstaden Storgatan
18:00 - Filmstaden Entré
18:10 - Filmstaden Storgatan
20:55 - Filmstaden Entré
21:10 - Filmstaden Storgatan
torsdag 12:00 - Filmstaden Storgatan
15:00 - Filmstaden Storgatan
18:10 - Filmstaden Storgatan
21:05 - Filmstaden Entré
21:10 - Filmstaden Storgatan
Film Push på bio i Malmö.
Push 7.1
Dokumentär  Barntillåten, 1:32
I städer över hela världen blir det allt dyrare att bo, samtidigt som lönerna står still. Fattiga och vanlig medelklass trycks ut ur städer världen över. Det handlar inte om gentrifiering, det här är ett monster av en helt annan sort. En ny sorts hyresvärd har etablerat sig, kapitalfonder utan personligt ansvar. I dokumentären "Push" följer regissören Fredrik Gertten FN:s rapportör i bostads- frågor, Leilani Farha i hennes arbete samt intervjuar sociologiprofessorn Saskia Sassen, nationalekonomen Joseph Stiglitz och författaren Roberto Saviano.
i dag 11:50 - Filmstaden Storgatan
Film Ad Astra på bio i Malmö.
Ad Astra 7.0
Sci-Fi  Drama  Thriller  15 år, 2:03
Astronauten Roy McBride färdas till solsystemets yttersta delar för att försöka hitta sin försvunne far. Hans resa kommer att avslöja hemligheter som sätter mänsklighetens existens på prov och samtidigt ifrågasätter vår plats i universum.
i dag 21:00 - Filmstaden Storgatan
Film Inte den du tror på bio i Malmö.
Inte den du tror 7.0
Drama  Romantik  11 år, 1:41
Claire är 50 år och har en yngre älskare - Ludo. När han plötsligt gör slut skapar hon en Facebook-persona, Clara, för att spionera på honom. Hon får kontakt med 24-årige Alex som snabbt fattar tycke för den mystiska Clara. Och Claire, fångad bakom sin profilbild, blir snabbt förälskad i honom. Även om deras tillvaro äger rum i en virtuell värld så är känslorna äkta och ett lekfullt spel mellan lögn och verklighet tar sin början …
onsdag 18:20 - Filmstaden Storgatan
Film Det Kapitel 2 på bio i Malmö.
Det Kapitel 2 6.9
Skräck  Thriller  15 år, 2:50
27 år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin. *Obs! Filmen innehåller scener med blinkande ljus, vilket kan påverka personer med fotosensitiv epilepsi.*
i dag 20:30 - Filmstaden Storgatan
i morgon 18:30 - Filmstaden Entré
onsdag 20:30 - Filmstaden Storgatan
torsdag 18:30 - Filmstaden Entré
Film Marianne & Leonard: Words of Love på bio i Malmö.
Marianne & Leonard: Words of Love 6.9
Dokumentär  Barntillåten, 1:37
"Marianne & Leonard – Words of Love" är en vacker men ändå tragisk kärlekshistoria mellan Leonard Cohen och hans norska musa Marianne Ihlen. Deras kärlekssaga började på den idylliska grekiska ön Hydra under 1960-talet där de var en del av den bohemiska gemenskap bestående av artister, författare och musiker. Filmen fokuserar på deras relation från de härliga dagarna på Hydra, en tid av fri kärlek och öppna relationer, till hur deras kärlek drev Leonard att utvecklas till en framgångsrik musiker.
i dag 12:10 - Filmstaden Storgatan
18:05 - Filmstaden Storgatan
i morgon 12:10 - Filmstaden Storgatan
onsdag 12:10 - Filmstaden Storgatan
torsdag 12:10 - Filmstaden Storgatan
Film Gud finns, hennes namn är Petrunya på bio i Malmö.
Gud finns, hennes namn är Petrunya 6.9
Drama  11 år (7 år i vuxens sällskap), 1:40

I den lilla nordmakedonska staden Stip är det tradition att prästen varje januari släpper ner ett stort träkors i floden. Hundratals män kastar sig efter korset och den som lyckas fånga det garanteras lycka och välgång. Just detta år får Petrunya ett ryck och dyker ner i vattnet och lyckas ta korset före alla andra. Det är första gången en kvinna ger sig in i leken och reaktionerna är våldsamma. Men Petrunya står på sig. Hon har tagit korset och vägrar lämna det ifrån sig.

i dag 15:00 - Spegeln 1-3
i morgon 20:15 - Panora 1-3
onsdag 16:30 - Panora 1-3
21:00 - Spegeln 1-3
torsdag 15:30 - Spegeln 1-3
Film Angel Has Fallen på bio i Malmö.
Angel Has Fallen 6.7
Action  15 år, 2:01
Secret Service agenten Mike Banning har blivit oskyldigt anklagad för att ha försökt mörda presidenten och måste till varje pris försöka avslöja det verkliga hotet och rentvå sig själv. I sina försök att avslöja allt så måste han undvika sin egen organisation och FBI.
i morgon 20:30 - Filmstaden Storgatan
torsdag 20:30 - Filmstaden Storgatan
Film Rambo: Last Blood på bio i Malmö.
Rambo: Last Blood 6.7
Action  Äventyr  15 år, 1:41
Nästan fyra årtionden efter att han för första gången drog ut i strid måste John Rambo konfrontera sitt förflutna och hämnas i ett sista uppdrag. "Rambo: Last Blood" markerar det sista kapitlet i denna legendariska serie.
onsdag 21:00 - Filmstaden Storgatan
Film Hustlers på bio i Malmö.
Hustlers 6.6
Komedi  Drama  11 år, 1:50
Inspirerad av en sann historia får vi följa några f.d. strippor som bestämmer sig för att slå till mot sina Wall Street-kunder.
i dag 21:20 - Filmstaden Storgatan
i morgon 21:20 - Filmstaden Storgatan
onsdag 21:20 - Filmstaden Storgatan
torsdag 21:20 - Filmstaden Storgatan
Film Tre sekunder på bio i Malmö.
Tre sekunder 6.6
Drama  Thriller  15 år, 1:53
Pete Koslow arbetar som informatör åt polisen. Efter att ett uppdrag slutat med att en polis dödats tvingas han fortsätta infiltrera maffian inifrån fängelset. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt och vad händer om han avslöja...
torsdag 21:00 - Filmstaden Storgatan
Film Unge Ahmed på bio i Malmö.
Unge Ahmed 6.4
Drama  11 år, 1:30
Belgien, nutid. Ahmed är en ung, radikaliserad student som planerar att avrätta sin lärare i religionens namn. Frågan är om kärleken till livet kan vinna över hans motiv att döda?
i dag 15:40 - Filmstaden Storgatan
18:20 - Filmstaden Storgatan
i morgon 15:40 - Filmstaden Storgatan
18:20 - Filmstaden Storgatan
onsdag 15:40 - Filmstaden Storgatan
torsdag 15:40 - Filmstaden Storgatan
18:20 - Filmstaden Storgatan
Film Gemini Man på bio i Malmö.
Gemini Man 5.7
Action  Thriller  15 år, 1:57
Vem räddar dig från dig själv? En extremt skicklig lönnmördare blir plötsligt förföljd av en mystisk ung man som till synes kan förutsäga alla hans drag.
i dag 17:45 - Filmstaden Entré
17:50 - Filmstaden Storgatan
21:05 - Filmstaden Entré
i morgon 17:45 - Filmstaden Entré
21:00 - Royal Malmö
21:05 - Filmstaden Entré
onsdag 17:45 - Filmstaden Entré
17:50 - Filmstaden Storgatan
21:05 - Filmstaden Entré
torsdag 17:45 - Filmstaden Entré
17:50 - Filmstaden Storgatan
21:00 - Royal Malmö
Film Ekipa på bio i Malmö.
Ekipa
Sport  Komedi  Drama  15 år, 1:35
Vi får följa fotbollsspelaren Zdravko Stevanovic, stigande stjärna i det serbiska fotbollslaget FC Partizan, hans tränare Gagi, fotbollsagenten Hadzi som är Zdravkos spelberoende bror samt Zdravkos som är fotbollsmanager och småbrottsling. Efter ett derby mellan de rivaliserande lagen FK Partizan and FK Crvena Zvezda inser Zdravko och hans vänner att deras något udda vadslagning kan ha påverkat utfallet.
torsdag 18:20 - Filmstaden Entré
20:55 - Filmstaden Entré
fredag 21:20 - Filmstaden Entré
lördag 21:20 - Filmstaden Entré
söndag 21:20 - Filmstaden Entré
Film Terminator: Dark Fate på bio i Malmö.
Terminator: Dark Fate
Action  Äventyr  Sci-Fi  15 år, 2:10
Människans motståndskraft har tvingat Skynet att skicka alltmer utvecklade Terminators för att utrota hotet från mänskligheten en gång för alla. För 27 år sedan försökte de eliminera den framtida rebelledaren John Connor, men en ohelig allians av vänner och fiender ändrade framtiden innan den inträffat och hindrade Skynet från att bli till. Frågan är om det räckte att ändra tidens gång för att rädda människorna från sitt öde?
fredag 17:30 - Filmstaden Storgatan
21:00 - Royal Malmö
23:30 - Filmstaden Storgatan
lördag 17:30 - Filmstaden Storgatan
21:00 - Royal Malmö
23:30 - Filmstaden Storgatan
söndag 17:30 - Filmstaden Storgatan
21:00 - Royal Malmö
Film Tills Frank skiljer oss åt på bio i Malmö.
Tills Frank skiljer oss åt
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:43
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. **Så tyckte medlemmarna om Tills Frank skiljer oss åt** 12 oktober förhandsvisades den svenska storfilmen ”Tills Frank skiljer oss åt” för Filmstadens medlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG27042/sa-tyckte-medlemmarna-om-till-frank-skiljer-oss-at?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Till%20Frank%20skiljer%20oss%20%C3%A5t) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 12:20 - Filmstaden Storgatan
15:10 - Filmstaden Storgatan
18:30 - Filmstaden Storgatan
20:50 - Filmstaden Storgatan
i morgon 12:20 - Filmstaden Storgatan
15:10 - Filmstaden Storgatan
18:30 - Filmstaden Storgatan
20:50 - Filmstaden Storgatan
onsdag 11:15 - Filmstaden Storgatan
12:20 - Filmstaden Storgatan
15:10 - Filmstaden Storgatan
18:30 - Filmstaden Storgatan
20:50 - Filmstaden Storgatan
torsdag 12:20 - Filmstaden Storgatan
15:10 - Filmstaden Storgatan
18:30 - Filmstaden Storgatan
20:50 - Filmstaden Storgatan
Film Mullvadens nya äventyr på bio i Malmö.
Mullvadens nya äventyr
Animation  Barnfilm  Barntillåten, 0:44

Den glada lilla mullvaden är tillbaka igen!

Tillsammans med sina vänner lever han ett harmoniskt liv mitt i skogen. Med ett stort hjärta och medkänsla för de andra djuren tar hans nyfikenhet och livsglädje oss med på en massa påhittiga upptåg. En fröjd för den nya generationen barn!

Avsnitt:

Mullvaden på zoo, Krtek v Zoo, 1969

Mullvaden och den gröna stjärnan, Krtek a zelená hvězda, 1969

Mullvaden som målare, Krtek maliřem, 1972

Mullvaden som fotograf, Krtek Fotografen, 1975

Mullvaden och igelkotten, Krtek a ježek, 1970

Mullvaden och bulldozern Krtek a buldozer, 1975

lördag 12:45 - Panora 1-3
söndag 12:45 - Panora 1-3
Film Stora galaxer äter stjärnor på bio i Malmö.
Stora galaxer äter stjärnor
Knattefilm  Barntillåten, 0:29

I en galax långt långt borta, bland rymdsälar, skuggmonster och järnvägskaniner bor Rabbit, Lövet, Bärri & Lill-Tuffe. Tillsammans ger de sig iväg på jakt efter sina stjärnor i rymden. Men i skuggornas tunnel finns stjärnglans-ätande monster. Det är bara om de hjälps åt som de kan klara sig hela vägen. Kanske de hittar sin stjärna och vågar följa den?

lördag 13:00 - Panora 1-3
söndag 12:30 - Panora 1-3