Bra film på bio i Malmö

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Malmö.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film A Clockwork Orange - Klassiker på bio i Malmö.
A Clockwork Orange - Klassiker 8.3
Drama  Sci-Fi  15 år, 2:17
Alex lever för "våldtäkt, ultravåld och Ludwig van Beethoven". Efter att ett inbrott gått fel blir han gripen av polis och dömd till ett långt fängelsestraff. Han får ett erbjudande om att slippa fängelse om han går med på en ny form av rehabilitering, något som han med nöje medverkar i. Behandlingen får honom att koppla ihop känslor av kraftigt illamående med tankar på våld eller sex (en bieffekt är att han även kopplar ihop det med Bethovens nionde symfoni), vilket gör honom till ett försvarslöst offer när han släpps ut och möter sina gamla vänner och fiender.
i dag 15:15 - Filmstaden Storgatan
Film Mullvadens nya äventyr på bio i Malmö.
Mullvadens nya äventyr 7.9
Animation  Barnfilm  Barntillåten, 0:44

Den glada lilla mullvaden är tillbaka igen!

Tillsammans med sina vänner lever han ett harmoniskt liv mitt i skogen. Med ett stort hjärta och medkänsla för de andra djuren tar hans nyfikenhet och livsglädje oss med på en massa påhittiga upptåg. En fröjd för den nya generationen barn!

Avsnitt:

Mullvaden på zoo, Krtek v Zoo, 1969

Mullvaden och den gröna stjärnan, Krtek a zelená hvězda, 1969

Mullvaden som målare, Krtek maliřem, 1972

Mullvaden som fotograf, Krtek Fotografen, 1975

Mullvaden och igelkotten, Krtek a ježek, 1970

Mullvaden och bulldozern Krtek a buldozer, 1975

söndag 12:45 - Panora 1-3
Film Tenet på bio i Malmö.
Tenet 7.8
Action  Drama  Thriller  15 år, 2:30
Christopher Nolans "Tenet" är en episk actionfilm som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden. John David Washington spelar huvudrollen som "protagonisten" i Christopher Nolans nya actionfilm ”Tenet.” I en skuggvärld av spionage på hög internationell nivå är ordet Tenet det enda redskap han har för att rädda mänskligheten. Hans mål utvecklas under det att uppdraget utförs. Bortom tiden. Inte tidsresor. Inversion. Nolan har skrivit och regisserat filmen och har använt sig av en mix av IMAX och 70mm för att ge historien liv på bioduken. "Tenet" har spelats in på plats i sju länder världen över, bland annat i Italien, Indien, Norge, Estland, Danmark, England och USA. Förutom John David Washington ser vi Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine och Kenneth Branagh.
i dag 20:00 - Filmstaden Storgatan
i morgon 18:45 - Filmstaden Entré
20:00 - Filmstaden Storgatan
Film RBG på bio i Malmö.
RBG 7.6
Dokumentär  Barntillåten, 1:38
Med anledning av Ruth Bader Ginsburgs bortgång visar vi återigen den prisbelönta dokumentären "RBG" från 2018. 85-åriga Ruth Bader Ginsburg, domare i Högsta domstolen och oväntad populärkulturikon, har först på senare år blivit allmänkändis i USA. Men i hela sin karriär har hon kämpat för kvinnorättsfrågor och jämställdhet, vilket gjort att Julie Cohen och Betsy Wests dokumentär omedelbart slog sig in på amerikanska biotoppen. Konsensus är att Ruth Bader Ginsburg är en folkets hjältinna vars liv kräver ett personporträtt som RBG.
i morgon 12:00 - Filmstaden Storgatan
Film Palm Springs på bio i Malmö.
Palm Springs 7.4
Komedi  11 år, 1:30
Nyles är en bekymmersfri kille som på ett bröllop i Palm Springs träffar Sarah – en motvillig brudtärna som bara vill att kvällen ska vara över. Dessvärre verkar det inte bättre än att de är utlämnade åt varandra eftersom festkvällen fastnat och går i loop. Återstår bara att leva som det inte fanns någon morgondag.
i dag 18:30 - Filmstaden Storgatan
20:50 - Filmstaden Storgatan
i morgon 15:10 - Filmstaden Storgatan
18:30 - Filmstaden Storgatan
20:50 - Filmstaden Storgatan
21:00 - Filmstaden Entré
Film Babyteeth på bio i Malmö.
Babyteeth 7.1
Komedi  Drama  15 år, 1:57
Millas föräldrar tror sig uppleva sin värsta mardröm när deras allvarligt sjuka dotter blir handlöst förälskad i den småkriminella Moses. Men i takt med att Millas kärlek till Moses växer återkommer hennes vilja att leva. Snart kommer hon visa alla i sin närhet hur man lever livet till fullo och det som till en början såg ut som en katastrof för familjen Finlay blir i stället början på något nytt. Milla visar dem alla hur underbart det är att inte vara död och hur långt vi alla kan gå för kärleken.
i dag 16:00 - Filmstaden Storgatan
Film En kvinna bland män på bio i Malmö.
En kvinna bland män 7.1
Drama  Barntillåten, 2:00
Ruth Bader Ginsburg, en ung småbarnsmamma och advokat kämpar i en värld helt dominerad av män. När Ruth tillsammans med sin man Marty tar sig an ett banbrytande fall, vet hon att det för alltid kommer att förändra hur domstolarna och USA ser på könsdiskriminering. En kvinna bland män är inspirerad av den sanna historien om Ruth Bader Ginsburg som 2018 firade 25-års jubileum som Domare i Högsta Domstolen.
i dag 15:00 - Filmstaden Storgatan
i morgon 12:10 - Filmstaden Storgatan
Film En natt på Louvren: Leonardo Da Vinci på bio i Malmö.
En natt på Louvren: Leonardo Da Vinci 6.9
Konst  Barntillåten, 1:30
I samband med 500-årsminnet visar vi den fantastiska da Vinci-utställningen på Louvren. En av Louvrens mäktigaste och mest populära utställningar. Intresset för utställningen har varit enormt och det blev publikrusning när biljetterna släpptes. Nu har du möjlighet att se denna fantastiska utställning utan att behöva åka till Paris utan från en skön biofåtölj i Sverige. Da Vinci-utställningen har filmats nattetid utan publik, för att skapa en exklusiv guidad tur till biobesökaren. Ett unikt tillfälle att beskåda målningarna på nära håll och ta av Da Vincis konstnärliga resa. Måleriet står i centrum och hur Da Vinci återskapade världen – ”måleriets vetenskap” – som han kallade det. Louvrens kuratorer är expertguider och tar biobesökaren genom utställningen.
i dag 12:10 - Filmstaden Storgatan
18:40 - Filmstaden Storgatan
Film Familjen Bigfoot på bio i Malmö.
Familjen Bigfoot 6.6
Komedi  Äventyr  Animerat  Familj  7 år, 1:29
Nu får svenska biobesökare åter träffa familjen Bigfoot! Det har gått en tid sedan familjens hisnande äventyr i Bigfoot Junior. Pappa Bigfoot har blivit världsberömd, och vill använda sitt kändisskap till att förändra världen. När en viktig miljöorganisation ber om hans hjälp att skydda ett naturreservat från att förgöras av ett stort oljebolags framfart tackar han ja. Men så försvinner han spårlöst, och familjen med sonen Adam i spetsen gör allt för att hitta honom och rädda reservatet. Givetvis följer björnen Wilbur och tvättbjörnen Trapper med på räddningsaktionen.
i dag 13:10 - Filmstaden Storgatan
15:20 - Filmstaden Storgatan
i morgon 13:10 - Filmstaden Storgatan
15:20 - Filmstaden Storgatan
18:15 - Filmstaden Entré
Film Greenland på bio i Malmö.
Greenland 6.5
Action  Thriller  15 år, 2:00
Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras lilla son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats. När världen nås av skrämmande nyheter om kometens dödliga framfart upplever familjen Garrity både det bästa och värsta hos mänskligheten samtidigt som de kämpar mot den ökade paniken och laglösheten runt omkring dem. Nedräkningen till den globala apokalypsen närmar sig och familjens desperata flykt kulminerar i ett sista-minuten-flyg till en möjlig fristad.
i dag 21:10 - Filmstaden Storgatan
i morgon 17:45 - Filmstaden Entré
20:45 - Filmstaden Entré
21:10 - Filmstaden Storgatan
Film David Copperfields äventyr och iakttagelser på bio i Malmö.
David Copperfields äventyr och iakttagelser 6.4
Komedi  Drama  11 år, 1:59
Regissören bakom succékomedin "The Death of Stalin" har skapat en oemotståndligt fartfylld och humoristisk film som utspelar sig i det viktorianska London. Dev Patel från "Slumdog Millionaire" och "Lion" spelar den föräldralösa David som med gott hjärta och stor äventyrslusta upplever allt från fattigdom till överdåd, från grymhet till sann kärlek. På vägen möter han en färgstark samling excentriker, spelade av flera av Englands största stjärnor. En nyskapande tolkning av Charles Dickens klassiker.
i dag 12:25 - Filmstaden Storgatan
15:25 - Filmstaden Storgatan
18:20 - Filmstaden Storgatan
i morgon 12:25 - Filmstaden Storgatan
15:25 - Filmstaden Storgatan
18:20 - Filmstaden Storgatan
Film Sångklubben på bio i Malmö.
Sångklubben 6.4
Drama  Komedi  Barntillåten, 1:53
För en grupp kvinnor på en militärbas i England är oron för makar som befinner sig i strid vardag. Bland dem finns respektingivande Kate och levnadsglada Lisa, som tar sig an uppdraget att hitta något som förenar dem. Stickning och bokklubbar havererar omgående, men kanske körsång är värt ett försök? Kate som vill höra rena stämmor i en klassisk repertoar drabbar snart samman med Lisa, som förespråkar fullt ös i poplåtar alla kan texten på. Men gradvis upptäcker de nya sidor hos varandra och Kate, vars son dödades i strid, får tack vare Lisas rebelliska dotter Frankie oväntad hjälp att bearbeta sorgen hon bär inom sig. Rösterna i den oregerliga kören klingar allt säkrare, och plötsligt får de ett erbjudande från London att sjunga i Royal Albert Hall. Nu måste de lägga oenigheterna bakom sig och hitta sin gemensamma ton. En varm, underhållande film av mannen bakom "Allt eller inget".
i dag 13:00 - Filmstaden Storgatan
i morgon 13:00 - Filmstaden Storgatan
18:40 - Filmstaden Storgatan
Film Våga drömma på bio i Malmö.
Våga drömma 6.3
Drama  Musik  Romantik  7 år, 1:53
I Hollywoods bländande värld, utspelar sig berättelsen om Grace Davis - en superstjärna vars talang och ego har nått ofattbara höjder. Hennes överarbetade personliga assistent, Maggie, är fast med att springa ärenden men hennes stora dröm sedan barndomen är att bli musikproducent. När Graces manager ger henne ett val som kan bli avgörande för hennes karriär, kommer Maggie och Grace tillsammans på en plan som kan förändra båda deras liv för alltid.
i morgon 18:45 - Filmstaden Storgatan
Film Berts dagbok på bio i Malmö.
Berts dagbok 6.2
Familj  Barntillåten, 1:30
Det är Bert Ljungs och hans kompisar Åkes och Lill-Eriks första dag på högstadiet. På skolan är Yoghurt-Leila den stora stjärnan. Hon går i nian, är reklammodell, cool och precis alla beundrar henne. Så fort Bert får syn på Leila faller han pladask. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom, han går ju bara i sjuan?! Kanske kan Amira, ny i Berts klass och lillasyster till Leila, vara till hjälp? Snart tar en pirrig historia fart genom en pinsam skoltemadag, rawfoodbollar, ett oförutsett toalettbesök och inte minst – två hemliga dagböcker. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 15:00 - Filmstaden Storgatan
Film Funhouse på bio i Malmö.
Funhouse 6.2
Skräck  15 år, 1:46
Den nedgångna körsångaren och före detta kändis-maken Kasper bjuds in att tävla i Funhouse, ett webbsänt ”Big Brother”-liknande realityprogram. För att stöpa om sin image och ändra sitt taskiga rykte går han motvilligt med på att delta. Tillsammans med sju andra C-kändisar från hela världen ska han tävla om 5 miljoner dollar. Först är Funhouse, som namnet antyder, präglat av roligheter, nya vänskaper, kärlek och lite rivalitet. Men till allas chock övergår snabbt roligheterna i misär när den första utmaningen slutar med att en av deltagarna blir brutalt mördad.
i morgon 21:30 - Filmstaden Storgatan
Film Honest Thief på bio i Malmö.
Honest Thief 6.2
Action  15 år, 1:39
Liam Neeson är bankrånaren Tom Carter, som länge gäckat polisen med sina smarta kassaskåpskupper. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv och alla stulna miljoner till polisen. Målet är att få en deal om kortare strafftid för sedan kunna börja ett nytt liv på allvar. Men Tom inser snart att polisen är mer korrupt än han själv, och för att rentvå sitt namn måste han slå tillbaka.
i dag 18:10 - Filmstaden Storgatan
21:20 - Filmstaden Storgatan
i morgon 18:00 - Filmstaden Entré
18:10 - Filmstaden Storgatan
21:15 - Filmstaden Entré
21:20 - Filmstaden Storgatan
Film Misbehaviour på bio i Malmö.
Misbehaviour 6.2
Drama  7 år, 1:47
Året är 1970, och den ambitiösa medelklasstjejen Sally har motvilligt tvingats inse att attityden hos män i hennes omgivning sätter käppar i hjulet för karriären. När hon träffar rebelliska Jo förenas två skarpsinniga kvinnor med olika bakgrund och temperament i kampen för att exponera skönhetstävlingars föråldrade kvinnosyn. Tillsammans med sina medsystrar tänker de genomföra en högljudd protest mitt under Miss World-uttagningen, som direktsänds världen över med Bob Hope som programledare. Men Sally och Jo är inte ute efter att förnedra tävlingsdeltagare som kanske rest långväga för en chans att förändra sin tillvaro. Miss Sweden är förhandstippad som segrare, nu verkar det för första gången som om en mörkhyad kvinna skulle ha chans att vinna. Misbehaviour är den sanna historien om hur dramatiken och mediacirkusen kring 1970 års Miss World kom att bli den verkliga startsignalen för kvinnorättsrörelsen i England.
i dag 11:45 - Filmstaden Storgatan
14:50 - Filmstaden Storgatan
18:50 - Filmstaden Storgatan
i morgon 14:50 - Filmstaden Storgatan
18:50 - Filmstaden Storgatan
Film Shirley på bio i Malmö.
Shirley 6.2
Biografi  Drama  Thriller  15 år, 1:47
Skräckförfattaren Shirley Jackson bor i ett stort hus i en liten amerikansk stad. Hennes make som är collegeprofessor bjuder en av sina protegéer och hans flickvän att flytta in hos dem. Men vad som skulle blivit en intellektuell och kreativ samvaro förvrängs snart till ett socialt spel, misstänkt likt de psykologiska thrillers Shirley är berömd för. En porträttlik Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale, Mad Men) gör briljant huvudrollen baserad på den verkliga 50-talsförfattarinnan.
i dag 12:00 - Filmstaden Storgatan
Film Trolls 2: Världsturnén på bio i Malmö.
Trolls 2: Världsturnén 6.1
Äventyr  Komedi  Animerat  Familj  7 år, 1:31
Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut. En medlem av hårdrockens kungafamilj, drottning Barb, vill, med hjälp av sin far kung Thrash, förgöra alla andra sorters musik så att hårdrocken ensam kan regera. Världens öde står på spel och Poppy, Kvist, Biggie, Chenille, Satin, Cooper och Guy Diamond ger sig iväg så att de tillsammans kan hindra Barb från att ta över hela scenen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 13:30 - Filmstaden Storgatan
14:30 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Storgatan
i morgon 13:30 - Filmstaden Storgatan
14:30 - Filmstaden Storgatan
17:30 - Filmstaden Storgatan
18:30 - Filmstaden Entré
Film Bageriet på Portobello Road på bio i Malmö.
Bageriet på Portobello Road 6.0
Drama  Komedi  Barntillåten, 1:37
Fast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i charmiga Notting Hill, tar 19 åriga Clarissa hjälp av sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi. Tre generationer kvinnor som måste övervinna sorg, tvivel och hur de ska hedra deras älskade Sarahs minne samtidigt som de börjar ett äventyr att etablera ett bageri mitt i London som är fylld av kärlek, hopp och färgstarka bakverk från hela världen.
i dag 15:50 - Filmstaden Storgatan
19:00 - Filmstaden Storgatan
i morgon 15:50 - Filmstaden Storgatan
Film Andra sidan på bio i Malmö.
Andra sidan 5.9
Skräck  15 år, 1:27
Shirin har just flyttat till ett parhus utanför stan med sin sambo Fredrik och hans son, Lucas. När Fredrik är bortrest på jobb börjar märkliga ljud komma från husets andra, obebodda, del. Och Lucas har från ingenstans fått en ny bästa vän...
fredag 21:00 - Filmstaden Storgatan
lördag 21:00 - Filmstaden Storgatan
söndag 21:00 - Filmstaden Storgatan
måndag 21:00 - Filmstaden Storgatan
tisdag 21:00 - Filmstaden Storgatan
Film Antebellum på bio i Malmö.
Antebellum 5.6
Skräck  Thriller  15 år, 1:45
Den framgångsrika författarinnan Veronica Henley finner sig fast i en skrämmande verklighet och måste snabbt avslöja det invecklade och komplicerade mysteriet innan det är för sent. "Antebellum" är en skrämmande mystery thriller från producenten till de hyllade filmerna ”Get Out” och ”Us”, och de banbrytande regissörerna Gerard Bush och Christopher Renz.
i dag 21:30 - Filmstaden Storgatan
Film The Secrets We Keep på bio i Malmö.
The Secrets We Keep 5.4
Drama  Thriller  15 år, 1:38
I en fridfull amerikansk stad försöker Maja sakta bygga upp sitt liv tillsammans med sin man efter de hemskheter hon utsattes för under andra världskriget. En dag flyttar en man in i området med sin familj och Maja är övertygad om att han är den tyske soldat som plågade henne och mördade hennes syster. Hon kidnappar honom för att utkräva hämnd men har hon rätt person...
i dag 21:25 - Filmstaden Storgatan
i morgon 16:00 - Filmstaden Storgatan
21:25 - Filmstaden Storgatan
Film After We Collided på bio i Malmö.
After We Collided 5.3
Romantik  Drama  11 år, 1:45
Hardin Scott och Tessa Young går igenom efterdyningarna av deras uppbrott. Medan Hardin faller in i dåliga vanor är Tessa fylld av nytt självförtroende och landar sina drömmars praktikplats på förlaget Vance. På sin nya arbetsplats uppmärksammar hon sin stiliga nya medarbetare Trevor, som är exakt den typ av kille som hon borde vara med. Han är smart, rolig, stilig och ansvarsfull, men Tessa kan inte få Hardin ur huvudet. Han är ju ändå hennes livs kärlek. Trots alla deras missförstånd och svårigheter kan Tessa inte förneka dragningskraften hon har till Hardin. Hon önskar att hon kunde hålla sig borta... det är bara inte så lätt. Genom alla med- och motgångar kommer Hardin och Tessa att kämpa för att vara tillsammans ... även om universum vill att de ska vara isär.
i dag 17:45 - Filmstaden Storgatan
21:00 - Filmstaden Storgatan
i morgon 17:45 - Filmstaden Storgatan
21:00 - Filmstaden Storgatan
21:05 - Filmstaden Entré
Film Ahmet Iki Gözüm på bio i Malmö.
Ahmet Iki Gözüm
Drama  15 år, 1:55
Den hyllade poeten, sångaren och konstnären Ahmet Kaya blev en röst för alla Turkiets fattiga och marginaliserade. Under senare delen av som karriär kom Ahmet Kaya både att bli inflytelserik och kontroversiell. Den här filmen berättar hur Ahmet Kaya kom att bli den omtyckta rösten och folkliga artisten.
i dag 21:15 - Filmstaden Storgatan
i morgon 21:15 - Filmstaden Storgatan
Film Flyg sa Alfons Åberg på bio i Malmö.
Flyg sa Alfons Åberg
Barn  Familj  Barntillåten, 0:40
Tre historier om Alfons Åberg där hans pappa har stor del. Alfons vill gärna vara som pappa, vuxen och allvarsam. Men så glömmer Alfons sig och börjar leka istället. Pappan får vara med och möter utmaningar som att vara en bra pappa, ordna födelsedagskalas, våga leka flyglekar och mer. Innehåller, Flyg! sa Alfons Åberg, Hurra för pappa Åberg & Skratta lagom sa pappa.
i dag 12:50 - Filmstaden Storgatan
i morgon 12:50 - Filmstaden Storgatan
Film Nelly Rapp - Monsteragent på bio i Malmö.
Nelly Rapp - Monsteragent
Familj  11 år, 1:32
**Filmen är tillåten från 7 år i vuxens sällskap.** Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.
fredag 11:30 - Filmstaden Storgatan
14:00 - Filmstaden Storgatan
16:30 - Filmstaden Storgatan
19:00 - Filmstaden Storgatan
lördag 11:30 - Filmstaden Storgatan
14:00 - Filmstaden Storgatan
16:30 - Filmstaden Storgatan
19:00 - Filmstaden Storgatan
söndag 11:30 - Filmstaden Storgatan
14:00 - Filmstaden Storgatan
16:30 - Filmstaden Storgatan
19:00 - Filmstaden Storgatan
måndag 11:30 - Filmstaden Storgatan
14:00 - Filmstaden Storgatan
16:30 - Filmstaden Storgatan
19:00 - Filmstaden Storgatan
tisdag 11:30 - Filmstaden Storgatan
14:00 - Filmstaden Storgatan
16:30 - Filmstaden Storgatan
19:00 - Filmstaden Storgatan
Film Three Tenors: Voices for Eternity på bio i Malmö.
Three Tenors: Voices for Eternity
Dokumentär  Musik  Opera  15 år, 1:30
Det har gått 30 år sedan Luciano Pavarotti, José Carreras och Plácido Domingo gjorde sin historiska debut som ”De tre tenorerna” vid Caracallas i samband med 1990 års fotbolls-VM i Italien. Musikdokumentären Three Tenors: Voices for Eternity firar de känslomässiga höjdpunkterna i den första konserten och den uppföljande konserten i Los Angeles. Med helt nya intervjuer och aldrig tidigare visat backstagematerial erbjuder denna dokumentär en fascinerande inblick i vänskapen men även rivaliteten mellan de legendariska operastjärnorna, från 1990 fram tills Pavarottis bortgång 2007. De tre tenorerna korsade en kulturell klyfta och förändrade klassisk musik för alltid.
i morgon 11:45 - Filmstaden Storgatan
Film Shoooms otroliga resa på bio i Malmö.
Shoooms otroliga resa
Barnfilm  Barntillåten, 0:34

Lilla ugglan Shoom kommer till världen precis som en storm välter trädet hon bor i men sina uggleföräldrar och sitt ofödda syskon som fortfarande är ett ägg. I stormen kommer den lilla ugglefamiljen ifrån varandra och Shoom står plötsligt ensam med sitt okläckta syskon. Hon måste hitta sina föräldrar! Nu börjar en spännande resa genom den vildvuxna tropiska skogen där både snälla och farliga djur bor. Men ingenting kan stoppa Shoom. Hon är fast besluten att hitta en förälder även om det råkar vara är en alligator!

Förfilm:
Den här är den andra filmen om Aston. Aston ska snart fylla år! I sin väntan slår Aston in allt som kommer i hans väg i fall någon skulle ha glömt att även han snart bör få paket.

söndag 12:30 - Panora 1-3