Bra film på bio i Lund

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Lund.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Lund.
Joker 8.6
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
onsdag 20:30 - Filmstaden Lund
Film Parasit på bio i Lund.
Parasit 8.6
Komedi  Drama  15 år, 2:12
Ki-taeks familj är en färgstark skara som hankar sig fram genom livet med hjälp av påhittighet och list. Men några pengar har de inte. Så när sonen, Ki-Woo, erbjuds jobbet som privatlärare till dottern i en rik familj så tvekar han inte en sekund. Väl på plats börjar han smida planer för resten av sin familj som en efter en får jobb i det nya huset. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge innan situationen är helt utom kontroll... Bong Joon-hos familjeskröna är en skarp komedi fylld av smart humor och oväntade vändningar.
i dag 17:40 - Filmstaden Lund
20:45 - Filmstaden Lund
i morgon 17:40 - Filmstaden Lund
20:45 - Filmstaden Lund
onsdag 17:40 - Filmstaden Lund
torsdag 17:40 - Filmstaden Lund
Film 1917 på bio i Lund.
1917 8.5
Drama  Krig  15 år, 1:58
Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.
i dag 17:30 - Filmstaden Lund
20:20 - Filmstaden Lund
i morgon 17:30 - Filmstaden Lund
20:20 - Filmstaden Lund
onsdag 18:00 - Filmstaden Lund
20:50 - Filmstaden Lund
torsdag 15:20 - Filmstaden Lund
18:00 - Filmstaden Lund
20:50 - Filmstaden Lund
Film Catwalk - Från Glada Hudik till New York på bio i Lund.
Catwalk - Från Glada Hudik till New York 8.3
Feelgood  Barntillåten, 1:35
Filmen "Catwalk" börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset. Med sin unika historia och personlighet sprider de en glädje och skönhet som känns äkta och inspirerar oss alla. De visar att det finns fler sätt att uttrycka sig på och att rädslor för olikheter kan övergå till förståelse och vänskap. Filmen "Catwalk" vill på ett charmigt och tankeväckande sätt göra det lättare för världen att förstå och respektera dessa underbara människor. Det är deras tur att få skina! Filmen börjar i en gammal industrilokal i Hudiksvall och slutar på modeveckan i New York. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 15:30 - Filmstaden Lund
i morgon 18:00 - Filmstaden Lund
torsdag 18:00 - Filmstaden Lund
Film Porträtt av en kvinna i brand på bio i Lund.
Porträtt av en kvinna i brand 8.2
Drama  Från 7 år, 1:59

Bretagne, Frankrike, 1760. Konstnären Marianne har fått i uppdrag att göra ett porträtt av Héloïse, en ung kvinna som just lämnat klostret. Héloïse ska giftas bort och den presumtiva brudgummen vill se hur hon ser ut. Men hon vill inte gifta sig och Marianne måste måla henne i smyg. Hon iakttar Héloïse om dagen och målar henne i hemlighet på natten. Mellan de två kvinnorna växer en intimitet och attraktion fram. De delar Héloïses första och sista ögonblick av frihet, allt medan Marianne målar det porträtt som ska avsluta allt.

Céline Sciamma (Water Lilies, Un Certain Regard Cannes 2007; Tomboy, Jurypriset Berlin 2011; Girlhood, öppningsfilm Directors’ fortnight Cannes 2014; Mitt liv som zucchini, Directors’ fortnight Cannes 2016, Cesar Award för bästa manus) återförenas med den prisbelönta skådespelerskan Adèle Haenel i ett intimt och djuplodande kostymdrama som tävlade om Guldpalmen i Cannes 2019.

 

”Filmkonst av absolut bästa och ljuvligaste sort” – Moviezine

”Ett feministiskt projekt i lyxförpackning” – Dagens Nyheter

”Högsta betyg – går rakt genom filmduken” – Svenska Dagbladet

”I två timmar är man i händerna på ett geni” – Aftonbladet

 

onsdag 18:00 - Södran
Film Unga kvinnor på bio i Lund.
Unga kvinnor 8.1
Drama  Romantik  Barntillåten, 2:15
En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (”Lady Bird”) har gjort en "Unga kvinnor" baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott. 22 januari förhandsvisades ”Unga kvinnor” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Så här tyckte de om filmen!](http://bit.ly/2RwbJZe)
i dag 12:20 - Filmstaden Lund
i morgon 12:20 - Filmstaden Lund
18:00 - Filmstaden Lund
onsdag 17:40 - Filmstaden Lund
torsdag 17:40 - Filmstaden Lund
Film Jojo Rabbit på bio i Lund.
Jojo Rabbit 8.0
Komedi  Drama  15 år, 1:48
En andra världskriget-satir om en ensam tysk pojke vars världsbild vänds upp och ned när han upptäcker att hans mamma gömmer en ung judisk flicka på vinden. Med hjälp av sin idiotiska låtsasvän Adolf Hitler måste han nu konfrontera sina nationalistiska fördomar.
i dag 18:00 - Filmstaden Lund
onsdag 18:00 - Filmstaden Lund
Film Knives Out på bio i Lund.
Knives Out 8.0
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i morgon 20:50 - Filmstaden Lund
torsdag 20:30 - Filmstaden Lund
Film The Lost Boys - Klassiker på bio i Lund.
The Lost Boys - Klassiker 7.3
Komedi  Skräck  15 år, 1:37
Michael och Sam flyttar tillsammans med sin mamma till den lilla kuststaden Santa Carla i Kalifornien. Det är en småstad som drabbats av flera mystiska dödsfall. Santa Carlas enda kvällsattraktion är nöjesfältet The Broadwalk, där stadens ungdomar samlas. Det är där Michael träffar Star, den vackraste tjej han någonsin sett. Men Star är tillsammans med David, ledaren för ett fruktat gäng, The Lost Boys. Den yngre brodern Sam blir vän med två pojkar som arbetar på en serietidningsbutik och påstår sig vara vampyrjägare. Snart börjar Michael förändras, och Sam börjar inse att storebror håller på att förvandlas till vampyr. Filmen visas för första gången oklippt på bio i Sverige! Det var hela sju censurklipp i filmen när den visades på bio på 80-talet.
i morgon 18:40 - Filmstaden Lund
Film Bad Boys for Life på bio i Lund.
Bad Boys for Life 7.2
Action  Komedi  15 år, 2:04
Poliserna Mike Lowrey och Marcus Burnett är tillbaka en sista gång i "Bad Boys for Life".
i dag 20:40 - Filmstaden Lund
i morgon 20:40 - Filmstaden Lund
onsdag 20:40 - Filmstaden Lund
torsdag 20:40 - Filmstaden Lund
Film Emma på bio i Lund.
Emma 7.1
Komedi  Drama  7 år, 2:05
Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik - men rastlös - alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken… som varit där hela tiden. Jane Austens älskade komedi om att hitta sin jämlike och att förtjäna ett lyckligt slut återskapas i denna nya, läckra filmatisering av "Emma".
i dag 15:15 - Filmstaden Lund
18:15 - Filmstaden Lund
i morgon 15:15 - Filmstaden Lund
18:15 - Filmstaden Lund
onsdag 14:50 - Filmstaden Lund
18:15 - Filmstaden Lund
torsdag 14:50 - Filmstaden Lund
18:15 - Filmstaden Lund
Film Frost 2 på bio i Lund.
Frost 2 7.1
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:43
Varför föddes Elsa med magiska krafter? Svaret hotar hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven ger hon sig ut på en farlig men häpnadsväckande resa. I Frost var Elsa rädd för att hennes krafter var för mycket för världen. I Frost 2 får hon hoppas att de är tillräckliga. "Frost 2" har föreställningar i olika språkversioner: svenskt tal, engelskt tal och samiskt tal.
i dag 12:40 - Filmstaden Lund
15:10 - Filmstaden Lund
i morgon 12:40 - Filmstaden Lund
15:10 - Filmstaden Lund
onsdag 12:40 - Filmstaden Lund
15:10 - Filmstaden Lund
torsdag 12:40 - Filmstaden Lund
15:10 - Filmstaden Lund
Film En vit, vit dag på bio i Lund.
En vit, vit dag 7.1
Drama  15 år, 1:49

Två år har gått sedan Ingimundurs högt älskade hustru omkom i en tragisk olycka men han är fortfarande uppslukad av sorg och entledigad från sitt arbete som polischef.
När han samlar sig för att gå igenom sin frus saker väcks en misstanke. Ingimundur blir alltmer besatt av att finna sanningen och utsätter ofrånkomligen sig själv och sina närmaste för fara. En berättelse om sorg, hämnd och villkorslös kärlek.

 

i dag 19:45 - Kino
i morgon 15:15 - Kino
torsdag 20:30 - Kino
Film Jumanji: The Next Level på bio i Lund.
Jumanji: The Next Level 7.0
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som de förväntar sig. De kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 15:20 - Filmstaden Lund
i morgon 15:20 - Filmstaden Lund
onsdag 15:20 - Filmstaden Lund
torsdag 15:20 - Filmstaden Lund
Film Sonic the Hedgehog på bio i Lund.
Sonic the Hedgehog 7.0
Action  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:39
Sonics försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktiga Dr Robotnik från att fånga Sonic och använda sina enorma krafter för att ta över världen. Sonic the Hedgehog är en live-action äventyrskomedi baserad på de klassiska och älskade videospelen från Sega som fokuserar på den berömda, kaxiga ljusblå igelkotten.
onsdag 12:30 - Filmstaden Lund
15:00 - Filmstaden Lund
17:30 - Filmstaden Lund
20:00 - Filmstaden Lund
torsdag 12:30 - Filmstaden Lund
15:00 - Filmstaden Lund
17:30 - Filmstaden Lund
20:00 - Filmstaden Lund
fredag 15:00 - Filmstaden Lund
17:30 - Filmstaden Lund
lördag 12:30 - Filmstaden Lund
15:00 - Filmstaden Lund
17:30 - Filmstaden Lund
söndag 12:30 - Filmstaden Lund
15:00 - Filmstaden Lund
17:30 - Filmstaden Lund
Film Star Wars: The Rise of Skywalker på bio i Lund.
Star Wars: The Rise of Skywalker 6.9
Action  Äventyr  11 år, 2:21
Ingen försvinner för alltid … Reys resa fortsätter i det sista kapitlet av den episka Skywalker-sagan som spänner över generationer. Rey (Daisy Ridley), Poe (Oscar Isaac), Finn (John Boyega) och Kylo Ren (Adam Driver) återupptar kampen. *"Star Wars: The Rise of Skywalker" innehåller flera sekvenser med effekter i form av blinkande ljus som kan påverka personer som lider av ljuskänslighet i form av t.ex. epilepsi eller andra former av konstaterad ljuskänslighet.* **Mer läsning om Star Wars hittar du på [filmstaden.se/starwars](https://www.filmstaden.se/starwars/)**
i dag 20:30 - Filmstaden Lund
i morgon 20:30 - Filmstaden Lund
onsdag 20:30 - Filmstaden Lund
torsdag 20:30 - Filmstaden Lund
Film Bombshell - När tystnaden bryts på bio i Lund.
Bombshell - När tystnaden bryts 6.8
Drama  11 år, 1:49
Tre kvinnliga anställda bryter tystnaden och står upp mot Fox News-chefen Roger Ailes. 15 januari förhandsvisades ”Bombshell – När tystnaden bryts” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG74958/sa-tyckte-medlemmarna-om-bombshell-nar-tystnaden-bryts?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Bombshell%20%E2%80%93%20N%C3%A4r%20tystnaden%20bryts)
i dag 20:45 - Filmstaden Lund
Film Spies in disguise på bio i Lund.
Spies in disguise 6.8
Animerat  Action  Äventyr  Familj  7 år, 1:42
Superspionen Lance Sterling och vetenskapsmannen Walter Beckett är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är… det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att Walter och Lance tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt. Om det udda paret inte kan lära sig att samarbeta är hela världen i fara.
i dag 12:50 - Filmstaden Lund
15:30 - Filmstaden Lund
i morgon 12:50 - Filmstaden Lund
15:30 - Filmstaden Lund
onsdag 12:20 - Filmstaden Lund
torsdag 12:20 - Filmstaden Lund
Film Pelle Svanslös på bio i Lund.
Pelle Svanslös 6.7
Familj  Barntillåten, 1:07
Kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom mest av allt i hela världen. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, men staden är också full av inte alls så trevliga typer. Hur ska Pelle fortsätta våga tro på att man ska vara snäll mot alla? Räcker hans mod till för att bli en hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen? *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 12:40 - Filmstaden Lund
14:30 - Filmstaden Lund
i morgon 12:40 - Filmstaden Lund
14:30 - Filmstaden Lund
onsdag 12:40 - Filmstaden Lund
14:30 - Filmstaden Lund
torsdag 12:40 - Filmstaden Lund
14:30 - Filmstaden Lund
Film Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn på bio i Lund.
Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn 6.6
Action  Äventyr  15 år, 1:49
Efter att det har tagit slut med Jokern slår sig Harley Quinn samman med Black Canary, Huntress och Renee Montoya för att rädda en ung flicka från ledaren i ond organisation.
i dag 21:00 - Filmstaden Lund
i morgon 21:00 - Filmstaden Lund
onsdag 20:50 - Filmstaden Lund
torsdag 20:50 - Filmstaden Lund
Film LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet på bio i Lund.
LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet 6.4
Familj  Barntillåten, 1:22
Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 13:00 - Filmstaden Lund
15:15 - Filmstaden Lund
i morgon 13:00 - Filmstaden Lund
15:15 - Filmstaden Lund
onsdag 13:15 - Filmstaden Lund
15:45 - Filmstaden Lund
torsdag 13:15 - Filmstaden Lund
15:45 - Filmstaden Lund
Film Sune - Best Man på bio i Lund.
Sune - Best Man 6.3
Familj  Barntillåten, 1:30
Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar? Sune har svårt att bestämma sig och han väljer både och – eller kanske varken eller. Samtidigt har Rudolf problem med bruden. Vill morfars nya fru bara åt hans pengar? Och Karin träffar en kärlek från förr som är allt som Rudolf inte är. Välkommen tillbaka till familjen Andersson! *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 16:25 - Filmstaden Lund
i morgon 16:25 - Filmstaden Lund
onsdag 16:25 - Filmstaden Lund
torsdag 16:25 - Filmstaden Lund
Film Breaking Surface på bio i Lund.
Breaking Surface 6.2
Action  Drama  15 år, 1:22
De svensk/norska halvsystrarna Tuva och Ida ger sig ut för att göra sitt traditionsenliga vinterdyk i Nordnorge, men då händer det som inte får hända. Ett stenras får Tuva att fastna 30 meter under vattenytan och begraver all deras utrustning. Allt är borta och systrarna är avskurna från omvärlden. I en kamp för att rädda sin syster pressas Ida till det yttersta och när allt tycks förlorat är det mer som står på spel än bara överlevnad.
i dag 18:40 - Filmstaden Lund
21:00 - Filmstaden Lund
i morgon 18:40 - Filmstaden Lund
21:00 - Filmstaden Lund
onsdag 18:40 - Filmstaden Lund
21:00 - Filmstaden Lund
torsdag 18:40 - Filmstaden Lund
21:00 - Filmstaden Lund
Film Dolittle på bio i Lund.
Dolittle 5.5
Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:42
Efter att ha förlorat sin fru sju år tidigare, håller sig den excentriska Dr. John Dolittle, den berömda läkaren och veterinären i drottning Victorias England, bakom de höga murarna på Dolittle Manor med endast sina exotiska djur som sällskap. Men när den unga drottningen blir allvarligt sjuk tvingas Dolittle motvilligt att bege sig ut på ett episkt äventyr till en mystisk ö på jakt efter ett botemedel. Under resan återfår han sitt mod när han möter gamla motståndare och upptäcker underbara varelser. Läkaren får sällskap av en ung, självutnämnd lärling och en märklig grupp av djur, inklusive en orolig gorilla, en entusiastisk men korkad anka, en cynisk struts, en lättsam isbjörn och en envis papegoja som fungerar som Dolittles mest pålitliga rådgivare.
i dag 12:45 - Filmstaden Lund
i morgon 12:45 - Filmstaden Lund
onsdag 12:45 - Filmstaden Lund
torsdag 12:45 - Filmstaden Lund
Film Cats på bio i Lund.
Cats 2.8
Musikal  7 år, 1:50
Filmversion av musikalklassikern av Andrew Lloyd Webber med ikonisk musik, fantastiska skådespelare, dansare i världsklass, spektakulära miljöer, otrolig ny teknologi och alla tänkbara dansstilar.
i morgon 15:20 - Filmstaden Lund
Film En del av mitt hjärta på bio i Lund.
En del av mitt hjärta
Komedi  Romantik  Musikal  7 år, 1:58
35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 18:00 - Filmstaden Lund
onsdag 15:20 - Filmstaden Lund
Film Paw Patrol: Redo, rejsa, rädda! på bio i Lund.
Paw Patrol: Redo, rejsa, rädda!
Animerat  Barn  Familj  Barntillåten, 1:06
Paw Patrol är tillbaka på bioduken med nya äventyr, perfekt för de minsta biobesökarna! **Avsnitt 1** Chase och Chickaletta måste lära sig att jobba tillsammans för att återlämna Cap’n Turbots båt till viken. Borgmästare Humdinger skapar ett par robotbyxor för att fuska vid en idrottstävling. När byxorna slutar fungera får valparna rycka ut och försöka fånga in borgmästaren i ett par galna robotbyxor. **Avsnitt 2** Det kommer en biltävling till Äventyrsbukten och valparna hjälper deras idol, den snabbe Swosh, att förbereda sig inför tävlingen. När Swosh inte kan köra uppmanar han Marshall att ta hans plats i tävlingen. "Paw Patrol: Redo, rejsa, rädda!" innehåller avsnitt som inte tidigare har visats.
i dag 13:30 - Filmstaden Lund
i morgon 13:30 - Filmstaden Lund
onsdag 13:30 - Filmstaden Lund
torsdag 13:30 - Filmstaden Lund
Film Giraffens cykel på bio i Lund.
Giraffens cykel
Animerad film  Barnfilm  Barntillåten, 0:42

Ett fnittrigt filmpaket av Lasse & Lisa.

Spöket Laban, Lilla Anna och Karla Kanin har fått en ny kompis.

Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp. Arg och besviken räcker Giraffen sin cykelhjälm till den betydligt mindre vännen Apan. Apan visar sig kunna cykla fantastiskt bra, till och med på händer. Då blir Giraffen avundsjuk och gör något riktigt elakt.

Knattepaketet består av Lilla Spöket Laban – Kokosbollar, Lilla Anna – Skidturen, Karla Kanin på stranden, Lilla Spöket Laban – Skuggan, Lilla Anna – Tårtan.

 

i dag 10:00 - Kino
i morgon 10:00 - Kino
onsdag 10:00 - Kino
torsdag 10:00 - Kino
fredag 10:00 - Kino