Bra film på bio i Landskrona

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Landskrona.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Landskrona.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
torsdag 20:15 - Maxim Landskrona
Film Le Mans '66 på bio i Landskrona.
Le Mans '66 8.3
Action  Drama  11 år, 2:33
Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i "Le Mans '66" som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby och den orädde föraren Ken Miles. Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt – att utmana Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966.
i dag 20:15 - Maxim Landskrona
i morgon 20:15 - Maxim Landskrona
onsdag 20:15 - Maxim Landskrona
Film Knives Out på bio i Landskrona.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i dag 20:30 - Maxim Landskrona
i morgon 20:30 - Maxim Landskrona
onsdag 20:30 - Maxim Landskrona
torsdag 20:30 - Maxim Landskrona
Film Jumanji: The Next Level på bio i Landskrona.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 17:30 - Maxim Landskrona
20:30 - Maxim Landskrona
i morgon 17:30 - Maxim Landskrona
20:30 - Maxim Landskrona
onsdag 17:30 - Maxim Landskrona
20:30 - Maxim Landskrona
torsdag 17:30 - Maxim Landskrona
20:30 - Maxim Landskrona
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Landskrona.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 17:30 - Maxim Landskrona
i morgon 17:30 - Maxim Landskrona
onsdag 17:30 - Maxim Landskrona
torsdag 17:30 - Maxim Landskrona
Film Last Christmas på bio i Landskrona.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 17:15 - Maxim Landskrona
i morgon 17:15 - Maxim Landskrona
onsdag 17:15 - Maxim Landskrona
torsdag 17:15 - Maxim Landskrona