Bra film på bio i Kungsbacka

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Kungsbacka.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Poster för Once Upon A Time In Hollywood som går på bio i Kungsbacka.
Once Upon A Time In Hollywood 8.2
Komedi  Drama  15 år, 2:42

Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

i dag 17:30 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
i morgon 17:30 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
onsdag 17:30 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
torsdag 17:30 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
Poster för Spider-Man: Far From Home som går på bio i Kungsbacka.
Spider-Man: Far From Home 7.9
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:10

Efter händelserna i "Avengers: Endgame" måste Spider-Man ta ett större ansvar när han ställs inför nya hot i en värld som förändrats för evigt.

i dag 20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
i morgon 20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
onsdag 20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
torsdag 20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
Poster för Lejonkungen som går på bio i Kungsbacka.
Lejonkungen 7.1
Äventyr  Drama  Familj  11 år, 1:58

**Filmen är [tillåten från 11 år](https://bit.ly/2W4QDF7). I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 år.** Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans. Donald Glover gör rösten till Simba, som Nala hör vi Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones är Mufasa och som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor. Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon. Svenska röster: John Lundvik, Molly Hammar, Björn Gustafsson, Linus Eklund Adolphson, Svante Thuresson upprepar, Johan Schinkler, Fred Johanson, Sharon Dyall, Livia Millhagen och Anis don Demina. Den nya versionen av ”En värld full av liv” sjungs av Laila Adele.

i dag 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
i morgon 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
onsdag 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
torsdag 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
20:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
Poster för Yesterday som går på bio i Kungsbacka.
Yesterday 7.0
Komedi  Musik  Barntillåten, 1:57

Igår kände alla till vilka The Beatles var. Idag är det bara Jack som känner till deras låtar. Han är på väg att bli något riktigt stort. Jack Malik är en kämpande låtskrivare i en liten engelsk kuststad vars drömmar om berömmelse snabbt försvinner, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat ... och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem. Jacks berömmelse exploderar med hjälp av låtar från det största bandet i historien i en värld som aldrig hört talats om dem med hjälp från hans amerikanska agent Debra. Men när hans stjärna stiger riskerar han att förlora Ellie - den enda personen som alltid trodde på honom.

i dag 18:10 - Biostaden Facklan Kungsbacka
i morgon 18:10 - Biostaden Facklan Kungsbacka
onsdag 18:10 - Biostaden Facklan Kungsbacka
torsdag 18:10 - Biostaden Facklan Kungsbacka
Poster för Fast & Furious: Hobbs & Shaw som går på bio i Kungsbacka.
Fast & Furious: Hobbs & Shaw 6.9
Action  Äventyr  11 år, 2:16

Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i Fast & Furious 7, har duon konstant slagits, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt. Men när en cybergenetiskt förstärkt anarkist, Brixton, får kontroll över ett förödande biovapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid – och får övertaget över en briljant och orädd, avhoppad MI6-agent, som råkar vara Shaws syster – tvingas dessa två svurna fiender samarbeta för att stoppa den enda som kanske är ännu tuffare än vad de är.

i dag 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka
i morgon 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka
onsdag 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka
torsdag 17:45 - Biostaden Facklan Kungsbacka
21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka
Poster för Good Boys som går på bio i Kungsbacka.
Good Boys 6.6
Komedi  11 år, 1:35

Efter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon. Ivriga att få några tips bestämmer sig Max och hans bästa vänner Thor och Lucas för att använda Max pappas drönare - vilket Max är förbjuden att röra - för att spionera på ett tonårspar. Men när saker går löjligt fel blir drönaren förstörd. Desperat att ersätta den innan Max pappa kommer hem, skippar pojkarna skolan och begår en rad episkt dåliga beslut som involverar oavsiktligt stulna droger, paintball, poliser och skrämmande tonårsflickor.

i dag 18:15 - Biostaden Facklan Kungsbacka
i morgon 18:15 - Biostaden Facklan Kungsbacka
onsdag 18:15 - Biostaden Facklan Kungsbacka
torsdag 18:15 - Biostaden Facklan Kungsbacka
Poster för Scary Stories to Tell in the Dark som går på bio i Kungsbacka.
Scary Stories to Tell in the Dark 6.5
Skräck  15 år, 1:48

Året är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt. Dess mörka hemlighet är familjen Bellows ödehus i samhällets utkant, där den plågade, inlåsta unga Sarah många år tidigare nedtecknat kusliga berättelser om fruktansvärda människoöden. På Halloween tar sig ett gäng tonåringar in i det spöklika huset och hittar Sarah Bellows bok. De inser att deras egna namn finns i den, och att den som nämns i boken kommer att gå en plågsam död till mötes. Kan de rädda sina egna liv genom att lösa den gåtfulla Sarahs mysterium? 'Scary Stories to Tell in the Dark' är ännu en stark filmupplevelse från Guillermo Del Toro, mannen som gett oss allt från Oscarvinnaren The Shape of Water till fantasieggande Pans labyrint och Hellboy-filmerna.

i dag 21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka
i morgon 21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka
onsdag 21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka
torsdag 21:00 - Biostaden Facklan Kungsbacka