Bra film på bio i Katrineholm

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Katrineholm.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Greenland på bio i Katrineholm.
Greenland 6.6
Action  Thriller  15 år, 2:00
Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras lilla son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats. När världen nås av skrämmande nyheter om kometens dödliga framfart upplever familjen Garrity både det bästa och värsta hos mänskligheten samtidigt som de kämpar mot den ökade paniken och laglösheten runt omkring dem. Nedräkningen till den globala apokalypsen närmar sig och familjens desperata flykt kulminerar i ett sista-minuten-flyg till en möjlig fristad.
i morgon 19:30 - Cinema 2 Katrineholm
torsdag 19:30 - Cinema 2 Katrineholm
Film Unhinged på bio i Katrineholm.
Unhinged 6.2
Thriller  15 år, 1:31
En stressad mamma råkar tuta på fel bil vid ett rödljus under rusningstid. Ett ödesdigert misstag som gör henne själv och alla hon älskar till måltavlor för en man som tröttnat på allt och bestämt sig för att lära världen en sista läxa.
i morgon 19:15 - Cinema 2 Katrineholm
torsdag 19:15 - Cinema 2 Katrineholm
Film Berts dagbok på bio i Katrineholm.
Berts dagbok 6.0
Familj  Barntillåten, 1:30
Det är Bert Ljungs och hans kompisar Åkes och Lill-Eriks första dag på högstadiet. På skolan är Yoghurt-Leila den stora stjärnan. Hon går i nian, är reklammodell, cool och precis alla beundrar henne. Så fort Bert får syn på Leila faller han pladask. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom, han går ju bara i sjuan?! Kanske kan Amira, ny i Berts klass och lillasyster till Leila, vara till hjälp? Snart tar en pirrig historia fart genom en pinsam skoltemadag, rawfoodbollar, ett oförutsett toalettbesök och inte minst – två hemliga dagböcker.
i morgon 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
17:30 - Cinema 2 Katrineholm
torsdag 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
17:30 - Cinema 2 Katrineholm
Film Peninsula på bio i Katrineholm.
Peninsula 6.0
Action  Skräck  15 år, 1:55
"Peninsula" äger rum fyra år efter zombieutbrottet i "Train to Busan". Den koreanska halvön är förstörd och Jung-seok, en före detta soldat som har lyckats fly utomlands, får ett hemligt uppdrag att återvända. När han och hans team oväntat möter överlevande börjar den allra sista kampen att fly från den övergivna halvön igen.
i morgon 18:45 - Cinema 2 Katrineholm
torsdag 18:45 - Cinema 2 Katrineholm
Film Brandman Sam - Klart för tagning på bio i Katrineholm.
Brandman Sam - Klart för tagning 5.1
Animerat  Action  Äventyr  Familj  Barntillåten, 1:02
När en tankbil med olja är utom kontroll och rusar mot PontyPandy, utför brandman Sam en vågad räddningsaktion. Mandy och Sarah filmar räddningen till sin nya hemsida - Pontypandynytt Online - och klippet på Sams hjältemodiga insats blir viralt. När den store Hollywood-producenten Don Hammargren ser klippet vill han ha med Sam som den stora stjärnan i sin nya film. Oturligt nog för Sam så vill hans medskådespelare, Flex Dexter ha huvudrollen och drar sig inte för något för att få den´...
i morgon 16:30 - Cinema 2 Katrineholm
torsdag 16:30 - Cinema 2 Katrineholm