Bra film på bio i Katrineholm

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Katrineholm.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Parasit på bio i Katrineholm.
Parasit 8.6
Komedi  Drama  15 år, 2:12
Ki-taeks familj är en färgstark skara som hankar sig fram genom livet med hjälp av påhittighet och list. Men några pengar har de inte. Så när sonen, Ki-Woo, erbjuds jobbet som privatlärare till dottern i en rik familj så tvekar han inte en sekund. Väl på plats börjar han smida planer för resten av sin familj som en efter en får jobb i det nya huset. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge innan situationen är helt utom kontroll... Bong Joon-hos familjeskröna är en skarp komedi fylld av smart humor och oväntade vändningar.
i dag 20:00 - Cinema 2 Katrineholm
Film 1917 på bio i Katrineholm.
1917 8.5
Drama  Krig  15 år, 1:50
Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.
fredag 20:00 - Cinema 2 Katrineholm
lördag 20:00 - Cinema 2 Katrineholm
söndag 20:00 - Cinema 2 Katrineholm
måndag 20:00 - Cinema 2 Katrineholm
tisdag 20:00 - Cinema 2 Katrineholm
Film Unga kvinnor på bio i Katrineholm.
Unga kvinnor 8.2
Drama  Romantik  Barntillåten, 2:15
En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (”Lady Bird”) har gjort en "Unga kvinnor" baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott. 22 januari förhandsvisades ”Unga kvinnor” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Så här tyckte de om filmen!](http://bit.ly/2RwbJZe)
i dag 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
i morgon 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
fredag 20:15 - Cinema 2 Katrineholm
söndag 20:15 - Cinema 2 Katrineholm
måndag 20:15 - Cinema 2 Katrineholm
tisdag 14:00 - Cinema 2 Katrineholm
20:15 - Cinema 2 Katrineholm
Film En del av mitt hjärta på bio i Katrineholm.
En del av mitt hjärta 7.5
Komedi  Romantik  Musikal  7 år, 1:58
35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 19:30 - Cinema 2 Katrineholm
i morgon 19:30 - Cinema 2 Katrineholm
måndag 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
tisdag 14:00 - Cinema 2 Katrineholm
17:00 - Cinema 2 Katrineholm
Film Bad Boys for Life på bio i Katrineholm.
Bad Boys for Life 7.3
Action  Komedi  15 år, 2:04
Poliserna Mike Lowrey och Marcus Burnett är tillbaka en sista gång i "Bad Boys for Life".
i dag 20:30 - Cinema 2 Katrineholm
i morgon 20:30 - Cinema 2 Katrineholm
Film Frost 2 på bio i Katrineholm.
Frost 2 7.2
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:43
Varför föddes Elsa med magiska krafter? Svaret hotar hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven ger hon sig ut på en farlig men häpnadsväckande resa. I Frost var Elsa rädd för att hennes krafter var för mycket för världen. I Frost 2 får hon hoppas att de är tillräckliga. "Frost 2" har föreställningar i olika språkversioner: svenskt tal, engelskt tal och samiskt tal.
fredag 14:30 - Cinema 2 Katrineholm
lördag 14:30 - Cinema 2 Katrineholm
söndag 14:30 - Cinema 2 Katrineholm
Film Bombshell - När tystnaden bryts på bio i Katrineholm.
Bombshell - När tystnaden bryts 6.8
Drama  11 år, 1:49
Tre kvinnliga anställda bryter tystnaden och står upp mot Fox News-chefen Roger Ailes. 15 januari förhandsvisades ”Bombshell – När tystnaden bryts” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG74958/sa-tyckte-medlemmarna-om-bombshell-nar-tystnaden-bryts?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Bombshell%20%E2%80%93%20N%C3%A4r%20tystnaden%20bryts)
i dag 18:00 - Cinema 2 Katrineholm
i morgon 18:00 - Cinema 2 Katrineholm
Film Pelle Svanslös på bio i Katrineholm.
Pelle Svanslös 6.7
Familj  Barntillåten, 1:07
Kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom mest av allt i hela världen. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, men staden är också full av inte alls så trevliga typer. Hur ska Pelle fortsätta våga tro på att man ska vara snäll mot alla? Räcker hans mod till för att bli en hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen? *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
fredag 14:00 - Cinema 2 Katrineholm
lördag 14:00 - Cinema 2 Katrineholm
söndag 14:00 - Cinema 2 Katrineholm
Film Dolittle på bio i Katrineholm.
Dolittle 5.6
Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:42
Efter att ha förlorat sin fru sju år tidigare, håller sig den excentriska Dr. John Dolittle, den berömda läkaren och veterinären i drottning Victorias England, bakom de höga murarna på Dolittle Manor med endast sina exotiska djur som sällskap. Men när den unga drottningen blir allvarligt sjuk tvingas Dolittle motvilligt att bege sig ut på ett episkt äventyr till en mystisk ö på jakt efter ett botemedel. Under resan återfår han sitt mod när han möter gamla motståndare och upptäcker underbara varelser. Läkaren får sällskap av en ung, självutnämnd lärling och en märklig grupp av djur, inklusive en orolig gorilla, en entusiastisk men korkad anka, en cynisk struts, en lättsam isbjörn och en envis papegoja som fungerar som Dolittles mest pålitliga rådgivare.
i dag 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
i morgon 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
fredag 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
lördag 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
söndag 17:00 - Cinema 2 Katrineholm
Film Catwalk - Från Glada Hudik till New York på bio i Katrineholm.
Catwalk - Från Glada Hudik till New York
Feelgood  Barntillåten, 1:35
Filmen "Catwalk" börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset. Med sin unika historia och personlighet sprider de en glädje och skönhet som känns äkta och inspirerar oss alla. De visar att det finns fler sätt att uttrycka sig på och att rädslor för olikheter kan övergå till förståelse och vänskap. Filmen "Catwalk" vill på ett charmigt och tankeväckande sätt göra det lättare för världen att förstå och respektera dessa underbara människor. Det är deras tur att få skina! Filmen börjar i en gammal industrilokal i Hudiksvall och slutar på modeveckan i New York. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
fredag 18:00 - Cinema 2 Katrineholm
söndag 18:00 - Cinema 2 Katrineholm
måndag 18:00 - Cinema 2 Katrineholm
tisdag 18:00 - Cinema 2 Katrineholm
Film Porgy and Bess - MET Operan på bio i Katrineholm.
Porgy and Bess - MET Operan
Opera  15 år, 3:40
Porgy och Bess är tillbaka på Met för första gången sedan 1990 i en ny uppsättning regisserad av James Robinson. Denna ”folkopera”, som upphovsmännen beskrev den 1935, är historien om den handikappade tiggaren, Porgy (Eric Owens) och hans kärlek till narkomanen Bess (Angel Blue). Operan är fylld av älskade klassiker som Summertime, It Ain’t Necessarily So, Bess, You Is My Woman Now, I Got Plenty o’ Nuttin’ och My Man’s Gone Now. Bland övriga operastjärnor märks Donovan Singletary som fiskaren Jake, Golda Schultz som hans fru Clara och Latonia Moore som änkan Serena. [Se hela vårt program med opera och musikal från Metropolitan här](https://bit.ly/35PndLt)
lördag 19:00 - Cinema 2 Katrineholm