Bra film på bio i Karlstad

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Karlstad.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Karlstad.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:40 - Filmstaden Karlstad
i morgon 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:40 - Filmstaden Karlstad
söndag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:40 - Filmstaden Karlstad
måndag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:40 - Filmstaden Karlstad
tisdag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:40 - Filmstaden Karlstad
onsdag 11:30 - Filmstaden Karlstad
17:50 - Filmstaden Karlstad
20:40 - Filmstaden Karlstad
torsdag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:40 - Filmstaden Karlstad
Film Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker på bio i Karlstad.
Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker 8.4
Krig  Drama  15 år, 3:03
Det är nu 40 år sedan krigsfilmen som många anser att är historiens främsta hade urpremiär. Ändå har filmen aldrig visats exakt så som Francis Ford Coppola vill ha den – tills nu. Omklippt av regissören själv och nyrestaurerad med knivskarp bild och ett fantastiskt ljud utarbetat med banbrytande ljudteknik är "Apocalypse Now: Final Cut" en fulländad bioupplevelse! Det Oscar- och Guldpalm-belönade mästerverket utspelas mitt under Vietnamkriget och följer kapten Willard på hans vådliga uppdrag längs den krigshärjade floden för att finna överste Kurtz, en man som blivit galen av kriget och satt sitt storhetsvansinne i verket. Willards uppdrag: eliminera Kurtz, till varje pris!
tisdag 19:00 - Filmstaden Karlstad
Film Le Mans '66 på bio i Karlstad.
Le Mans '66 8.3
Action  Drama  11 år, 2:33
Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i "Le Mans '66" som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby och den orädde föraren Ken Miles. Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt – att utmana Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966.
i dag 17:50 - Filmstaden Karlstad
i morgon 17:50 - Filmstaden Karlstad
söndag 17:50 - Filmstaden Karlstad
måndag 17:50 - Filmstaden Karlstad
tisdag 17:50 - Filmstaden Karlstad
onsdag 11:20 - Filmstaden Karlstad
20:30 - Filmstaden Karlstad
torsdag 20:30 - Filmstaden Karlstad
Film The Lighthouse på bio i Karlstad.
The Lighthouse 8.3
Drama  Skräck  15 år, 1:50
En hypnotisk och hallucinatorisk berättelse om två isolerade fyrvaktare på en avlägsen mystisk öde ö i New England under 1890-talet.
söndag 21:10 - Filmstaden Karlstad
måndag 21:10 - Filmstaden Karlstad
tisdag 21:10 - Filmstaden Karlstad
Film And Then We Danced på bio i Karlstad.
And Then We Danced 8.2
Drama  7 år, 1:52
Merab dansar i det georgiska nationalkompaniet med sin partner Mary och drömmer om en plats i huvudkompaniet. Hans tillvaro vänds upp och ner när den karismatiske Irakli en dag ansluter till kompaniet och blir hans största rival, men även hans största åtrå. Nu står Merab inför valet om han ska följa sitt hjärta och bryta sig loss från den konservativa miljö han befinner sig i och därmed riskera att förlora allt han har kämpat för.
måndag 15:00 - Filmstaden Karlstad
onsdag 15:00 - Filmstaden Karlstad
Film Knives Out på bio i Karlstad.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i dag 17:40 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
i morgon 17:40 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
söndag 17:40 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
måndag 17:40 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
tisdag 18:10 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
onsdag 18:10 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
torsdag 18:10 - Filmstaden Karlstad
Film Toy Story 4 på bio i Karlstad.
Toy Story 4 7.9
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:40
Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Så när Bonnies nya hemmagjorda leksak Gaffe kallar sig själv för sopa och inte leksak, tar Woody på sig uppgiften att visa Gaffe varför det är så underbart att vara en leksak. Men när Bonnie tar med hela gänget på familjens campingutflykt blir det en oväntad omväg för Woody som gör att han träffar sin sedan länge försvunna vän Bo Peep. Efter många år på egen hand är hon mycket tuffare än hennes ömtåliga yttre låter påskina. Woody och Bo Peep upptäcker att de lever helt olika liv, men snart inser de att det är det minsta av deras problem. Tom Hanks gör återigen rösten som Woody och Tim Allen är Buzz Lightyear. Bland övriga röster märks Joan Cusack, Patricia Arquette och Bonnie Hunt. © Disney/Pixar
i dag 15:10 - Filmstaden Karlstad
i morgon 15:10 - Filmstaden Karlstad
söndag 15:10 - Filmstaden Karlstad
Film Western Stars på bio i Karlstad.
Western Stars 7.7
Musik  Konsert  Barntillåten, 1:23
"Western Stars" är den storslagna filmversionen av Bruce Springsteens globalt framgångsrika album med samma namn. Springsteens mångåriga medarbetare Thom Zimny har regisserat filmen tillsammans med Springsteen själv, vilket gör detta till ”Bossens” regidebut. Filmen "Western Stars" erbjuder fans över världen en möjlighet att se och höra Bruce Springsteen framföra albumets samtliga 13 låtar, uppbackad av ett band och en orkester, under det katedrallika taket i Springsteens nästan 100 år gamla lada i Colts Neck, New Jersey. "Western Stars" är skrivet och framfört av Bruce Springsteen med Patti Scialfa som speciell gäst. Filmen visas exklusivt under en kväll, den 4 december.
onsdag 18:30 - Filmstaden Karlstad
Film Downton Abbey på bio i Karlstad.
Downton Abbey 7.6
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
måndag 14:45 - Filmstaden Karlstad
tisdag 14:45 - Filmstaden Karlstad
torsdag 14:45 - Filmstaden Karlstad
Film Stephen King´s Doctor Sleep på bio i Karlstad.
Stephen King´s Doctor Sleep 7.6
Skräck  15 år, 2:32
Efter skräckupplevelserna på Overlook hotel har Danny Torrance nu blivit vuxen. När han träffar en ung flicka som precis som han verkar ha magiska krafter bestämmer han sig för att skydda henne från Rose the Hat, ledaren för kulten The True Knots, som jagar personer som Danny och den unga flickan i sin strävan efter odödlighet. 39 år efter klassikern "The Shining" gick upp på biograferna kommer nu uppföljaren på Stanley Kubricks kultrulle. Precis som sin föregångare är ”Doctor Sleep” baserad på en roman av den sjukligt produktiva författaren Stephen King.
i dag 14:45 - Filmstaden Karlstad
i morgon 14:45 - Filmstaden Karlstad
söndag 14:45 - Filmstaden Karlstad
Film Judy på bio i Karlstad.
Judy 7.2
Drama  Musik  7 år, 1:58
Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv. Renée visade sina musikaliska talanger i Chicago - nu fångar hon legenden Garlands unika sångröst, utseende och personlighet på pricken. Året är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London. Hon är lycklig med sin nya kärlek, den tretton år yngre Mickey. Judy charmar alla från musiker till fans med värme, slagfärdighet och fantastiska scenframträdanden. Men hon är märkt av ett liv i ständigt rampljus sedan barnsben, och en smärtsam vårdnadstvist om sina älskade barn med exmaken Sidney som kan ge dem en mer stabil tillvaro. **Så tyckte medlemmarna om Judy** 7 oktober förhandsvisades ”Judy” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG24611/sa-tyckte-medlemmarna-om-judy?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Judy)
måndag 14:45 - Filmstaden Karlstad
onsdag 11:50 - Filmstaden Karlstad
14:45 - Filmstaden Karlstad
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Karlstad.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.1
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
tisdag 15:00 - Filmstaden Karlstad
torsdag 15:00 - Filmstaden Karlstad
Film Jumanji: The Next Level på bio i Karlstad.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 15:00 - Filmstaden Karlstad
17:15 - Filmstaden Karlstad
18:00 - Filmstaden Karlstad
20:15 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
i morgon 12:20 - Filmstaden Karlstad
15:00 - Filmstaden Karlstad
17:15 - Filmstaden Karlstad
18:00 - Filmstaden Karlstad
20:15 - Filmstaden Karlstad
21:00 - Filmstaden Karlstad
söndag 12:20 - Filmstaden Karlstad
14:30 - Filmstaden Karlstad
17:30 - Filmstaden Karlstad
19:15 - Filmstaden Karlstad
20:30 - Filmstaden Karlstad
måndag 14:30 - Filmstaden Karlstad
17:30 - Filmstaden Karlstad
19:15 - Filmstaden Karlstad
20:30 - Filmstaden Karlstad
tisdag 14:30 - Filmstaden Karlstad
17:30 - Filmstaden Karlstad
19:15 - Filmstaden Karlstad
20:30 - Filmstaden Karlstad
onsdag 11:10 - Filmstaden Karlstad
11:30 - Filmstaden Karlstad
14:30 - Filmstaden Karlstad
14:45 - Filmstaden Karlstad
17:30 - Filmstaden Karlstad
19:15 - Filmstaden Karlstad
20:30 - Filmstaden Karlstad
torsdag 14:30 - Filmstaden Karlstad
17:45 - Filmstaden Karlstad
19:15 - Filmstaden Karlstad
20:45 - Filmstaden Karlstad
Film Om det oändliga på bio i Karlstad.
Om det oändliga 7.1
Drama  11 år, 1:16
Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdoskop över existensen och oändligheten.
tisdag 14:45 - Filmstaden Karlstad
torsdag 14:45 - Filmstaden Karlstad
Film Fåret Shaun - Farmageddon på bio i Karlstad.
Fåret Shaun - Farmageddon 7.0
Animerat  Komedi  Familj  Barntillåten, 1:28
Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den. Det förekommer ingen dialog i filmen.
i morgon 12:50 - Filmstaden Karlstad
söndag 12:50 - Filmstaden Karlstad
Film Förfärliga snömannen på bio i Karlstad.
Förfärliga snömannen 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
i dag 15:15 - Filmstaden Karlstad
18:00 - Filmstaden Karlstad
i morgon 12:30 - Filmstaden Karlstad
15:15 - Filmstaden Karlstad
18:00 - Filmstaden Karlstad
söndag 15:15 - Filmstaden Karlstad
måndag 15:15 - Filmstaden Karlstad
tisdag 15:15 - Filmstaden Karlstad
onsdag 15:15 - Filmstaden Karlstad
torsdag 15:15 - Filmstaden Karlstad
Film Lejonkungen på bio i Karlstad.
Lejonkungen 7.0
Äventyr  Drama  Familj  11 år, 1:58
**Filmen är [tillåten från 11 år](https://bit.ly/2W4QDF7). I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 år.** Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans. Donald Glover gör rösten till Simba, som Nala hör vi Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones är Mufasa och som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor. Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon. Svenska röster: John Lundvik, Molly Hammar, Björn Gustafsson, Linus Eklund Adolphson, Svante Thuresson upprepar, Johan Schinkler, Fred Johanson, Sharon Dyall, Livia Millhagen och Anis don Demina. Den nya versionen av ”En värld full av liv” sjungs av Laila Adele.
söndag 12:45 - Filmstaden Karlstad
onsdag 11:50 - Filmstaden Karlstad
Film Maleficent 2: Ondskans härskarinna på bio i Karlstad.
Maleficent 2: Ondskans härskarinna 7.0
Äventyr  Fantasy  11 år, 1:59
Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där. Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.
i morgon 12:45 - Filmstaden Karlstad
Film Ailos Resa på bio i Karlstad.
Ailos Resa 6.9
Familj  Äventyr  Barntillåten, 1:26
Ett magiskt juläventyr för hela familjen om den lilla renen Ailo och hans liv i Lappland. "I Ailos resa" måste den nyfödda Ailo övervinna alla faror i den brutala vildmarken. Här får vi följa med på en storslagen resa i ett imponerande landskap och allt vad den har att erbjuda – ett fantastiskt djurliv och enastående natur. Hur är det att växa upp i denna magiska värld? Berättarröst: Rolf Lassgård
söndag 12:15 - Filmstaden Karlstad
Film Midway på bio i Karlstad.
Midway 6.9
Action  Drama  15 år, 2:18
Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget. **Så tyckte medlemmarna om Midway** 5 november förhandsvisades ”Midway” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](http://bit.ly/36QSOxY)
i dag 20:30 - Filmstaden Karlstad
i morgon 20:30 - Filmstaden Karlstad
söndag 20:30 - Filmstaden Karlstad
måndag 20:30 - Filmstaden Karlstad
tisdag 20:30 - Filmstaden Karlstad
onsdag 20:30 - Filmstaden Karlstad
torsdag 20:30 - Filmstaden Karlstad
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Karlstad.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 15:00 - Filmstaden Karlstad
18:10 - Filmstaden Karlstad
i morgon 15:00 - Filmstaden Karlstad
18:10 - Filmstaden Karlstad
söndag 15:00 - Filmstaden Karlstad
18:10 - Filmstaden Karlstad
måndag 15:00 - Filmstaden Karlstad
18:10 - Filmstaden Karlstad
tisdag 15:00 - Filmstaden Karlstad
onsdag 15:00 - Filmstaden Karlstad
torsdag 15:00 - Filmstaden Karlstad
Film 21 Bridges på bio i Karlstad.
21 Bridges 6.6
Action  Thriller  15 år, 1:43
Redan som barn lärde sig Andre Davis polisens tuffa villkor, när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet i kampen för New York-bornas trygghet. För att hindra de maskerade mördarna från att lämna Manhattan spärrar han snabbt av öns alla broar och ser till att den svämmar över av snutar. Men under sin intensiva jakt inser Davis att polisen har kopplingar till ett brottssyndikat - nu går det inte att skilja på vän och fiende. Producenterna bakom "Avengers: Infinity War" ligger bakom actionthrillern "21 Bridges", med Chadwick “Black Panther” Boseman som Andre Davis och Sienna Miller samt J.K. Simmons "Whiplash" som hans poliskollegor.
i dag 21:10 - Filmstaden Karlstad
i morgon 21:10 - Filmstaden Karlstad
söndag 21:10 - Filmstaden Karlstad
måndag 21:10 - Filmstaden Karlstad
tisdag 21:10 - Filmstaden Karlstad
onsdag 21:10 - Filmstaden Karlstad
torsdag 21:10 - Filmstaden Karlstad
Film Last Christmas på bio i Karlstad.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:50 - Filmstaden Karlstad
i morgon 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:50 - Filmstaden Karlstad
söndag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:50 - Filmstaden Karlstad
måndag 17:50 - Filmstaden Karlstad
20:50 - Filmstaden Karlstad
tisdag 17:50 - Filmstaden Karlstad
onsdag 11:40 - Filmstaden Karlstad
18:00 - Filmstaden Karlstad
20:50 - Filmstaden Karlstad
torsdag 18:00 - Filmstaden Karlstad
Film Husdjurens hemliga liv 2 på bio i Karlstad.
Husdjurens hemliga liv 2 6.5
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:26
Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän, Chloe, som har upptäckt glädjen med kattmynta. Kan Max, Gidget och resten av gänget hitta modet att möta deras största rädslor? **Svenska röster:** Max: Erik Haag, Duke: Fredde Granberg, Snowball: Kodjo Akolor, Gidget: Mikaela Ardai Jennefors, Chloe: Maria Möller, Mel: Gustaf Hammarsten, Pops: Bengt Järnblad, Buddy: Özz Nujén, Norman: Kim Sulocki, Katie: Sofia Ledarp, Sergei: Erik Johansson, Rooster: Frej Lindqvist, Daisy: Gladys Del Pilar.
i morgon 13:00 - Filmstaden Karlstad
söndag 13:00 - Filmstaden Karlstad
Film Ring mamma! på bio i Karlstad.
Ring mamma! 6.5
Komedi  11 år, 1:42
Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på ett ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i komedin Ring mamma! Niki är 35 men lever sitt liv som en 25 åring. Plötsligt tvingas hon att ta tag i alla livsval och relationer på en gång.
i dag 15:30 - Filmstaden Karlstad
i morgon 15:30 - Filmstaden Karlstad
söndag 15:30 - Filmstaden Karlstad
måndag 15:30 - Filmstaden Karlstad
tisdag 15:30 - Filmstaden Karlstad
onsdag 15:30 - Filmstaden Karlstad
torsdag 15:30 - Filmstaden Karlstad
Film Tills Frank skiljer oss åt på bio i Karlstad.
Tills Frank skiljer oss åt 5.5
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:43
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. **Så tyckte medlemmarna om Tills Frank skiljer oss åt** 12 oktober förhandsvisades den svenska storfilmen ”Tills Frank skiljer oss åt” för Filmstadens medlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG27042/sa-tyckte-medlemmarna-om-till-frank-skiljer-oss-at?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Till%20Frank%20skiljer%20oss%20%C3%A5t) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
söndag 18:00 - Filmstaden Karlstad
måndag 18:00 - Filmstaden Karlstad
onsdag 18:00 - Filmstaden Karlstad
torsdag 18:00 - Filmstaden Karlstad
Film Countdown på bio i Karlstad.
Countdown 5.4
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden – innan det är för sent.
i dag 21:10 - Filmstaden Karlstad
i morgon 21:10 - Filmstaden Karlstad
Film Drottningens corgi på bio i Karlstad.
Drottningens corgi 4.7
Animerat  Familj  7 år, 1:25
Rex är en nöjd corgi, han lever ett liv i lyx i sitt hem på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande och under en middag med USA:s president råkar han orsaka en ytterst olämplig diplomatisk situation som får honom att skämmas. När en av de andra hundarna avslöjar att det var Rex fel, så hamnar han på Londons gator och möter stadens alla faror. Men hur kan han lösa problemet och få komma tillbaka till sitt älskade hem? Med hjälp av kärlek från nya vänner så finner han styrkan att kämpa och se farorna i vitögat…
i dag 14:50 - Filmstaden Karlstad
i morgon 12:40 - Filmstaden Karlstad
14:50 - Filmstaden Karlstad
söndag 12:40 - Filmstaden Karlstad
14:50 - Filmstaden Karlstad
måndag 14:50 - Filmstaden Karlstad
tisdag 14:50 - Filmstaden Karlstad
onsdag 11:20 - Filmstaden Karlstad
14:50 - Filmstaden Karlstad
torsdag 14:50 - Filmstaden Karlstad
Film Familjen Addams på bio i Karlstad.
Familjen Addams
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
i dag 15:30 - Filmstaden Karlstad
i morgon 12:15 - Filmstaden Karlstad
15:30 - Filmstaden Karlstad
söndag 12:15 - Filmstaden Karlstad
15:30 - Filmstaden Karlstad
Film Lussevaka på bio i Karlstad.
Lussevaka
Hemlig  15 år, 0:00
Den 12 december är det Lussevaka på Filmstaden! Då kan du passa på att ha en riktig härligt lång filmkväll för då visar vi två filmer till priset av en. Filmerna är hemliga och du får se dem före alla andra då filmerna inte haft premiär. Visar du dessutom upp din Lussebiljett i kiosken får du 30 procent på allt du handlar. Företagsbiljetter och rabatter gäller inte på Lussevakan. Filmerna beräknas vara klara till strax innan midnatt.
torsdag 19:00 - Filmstaden Karlstad
19:00 - Filmstaden Karlstad
Film Uppe på vallmokullen - Klassiker på bio i Karlstad.
Uppe på vallmokullen - Klassiker
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:31
Umi lever utan sina föräldrar tillsammans med sin farmor och sina syskon. Varje morgon hedrar hon sin pappas minne genom att hissa en flagga utanför deras hus. Ritualen fascinerar pojken Shun som skriver en dikt om det hela i skoltidningen. Umi läser den och bestämmer sig för att söka upp honom. En förälskelse tar form, men saker som de inte känner till om varandra får stor betydelse för deras framtid.
i morgon 12:15 - Filmstaden Karlstad
tisdag 18:10 - Filmstaden Karlstad