Bra film på bio i Hudiksvall

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Hudiksvall.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Hudiksvall.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
tisdag 18:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
onsdag 18:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
torsdag 18:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
Film Knives Out på bio i Hudiksvall.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
torsdag 21:15 - Cinema 3 i Hudiksvall
Film Pavarotti på bio i Hudiksvall.
Pavarotti 7.6
Dokumentär  Biografi  Musik  7 år, 1:54
Dokumentären "Pavarotti" skildrar denne operagigants liv och karriär utan att hålla tillbaka tyglarna. ”Folkets tenor” Luciano Pavarotti hade personlighet, genialitet och kändisskap och använde sina fantastiska gåvor för att sprida operakonsten till till människor långt utanför den redan invigda kretsen. Genom kraften i sin talang tog ikonen Pavarotti över världens stora scener och fångade publikens hjärtan vart han än kom. Tack vare unika intervjuer med Pavarottis familj och kollegor, och filmsekvenser som aldrig tidigare visats har den Oscar©belönade regissören Ron Howard kunnat skulptera ett ömsint porträtt av människan och operasångaren Luciano Pavarotti. Filmskaparna bakom den hyllade dokumentären The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years riktar nu blicken mot ett annat musikaliskt fenomen: "Pavarotti".
i dag 17:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
i morgon 17:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
söndag 17:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
Film Jumanji: The Next Level på bio i Hudiksvall.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 17:15 - Cinema 3 i Hudiksvall
20:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
i morgon 17:15 - Cinema 3 i Hudiksvall
20:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
söndag 17:15 - Cinema 3 i Hudiksvall
20:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
tisdag 18:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
onsdag 18:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
torsdag 18:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
Film Förfärliga snömannen på bio i Hudiksvall.
Förfärliga snömannen 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
i morgon 16:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
söndag 16:30 - Cinema 3 i Hudiksvall
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Hudiksvall.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 20:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
i morgon 20:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
söndag 20:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
Film Ring mamma! på bio i Hudiksvall.
Ring mamma! 6.5
Komedi  11 år, 1:42
Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på ett ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i komedin Ring mamma! Niki är 35 men lever sitt liv som en 25 åring. Plötsligt tvingas hon att ta tag i alla livsval och relationer på en gång.
i dag 19:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
i morgon 19:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
söndag 19:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
tisdag 19:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
onsdag 19:00 - Cinema 3 i Hudiksvall
torsdag 19:00 - Cinema 3 i Hudiksvall