Bra film på bio i Helsingborg

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Helsingborg.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Helsingborg.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 17:50 - Filmstaden Helsingborg
20:45 - Filmstaden Helsingborg
i morgon 17:50 - Filmstaden Helsingborg
20:45 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 17:50 - Filmstaden Helsingborg
20:45 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 17:50 - Filmstaden Helsingborg
20:45 - Filmstaden Helsingborg
fredag 17:50 - Filmstaden Helsingborg
lördag 17:50 - Filmstaden Helsingborg
söndag 17:50 - Filmstaden Helsingborg
Film Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker på bio i Helsingborg.
Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker 8.4
Krig  Drama  15 år, 3:03
Det är nu 40 år sedan krigsfilmen som många anser att är historiens främsta hade urpremiär. Ändå har filmen aldrig visats exakt så som Francis Ford Coppola vill ha den – tills nu. Omklippt av regissören själv och nyrestaurerad med knivskarp bild och ett fantastiskt ljud utarbetat med banbrytande ljudteknik är "Apocalypse Now: Final Cut" en fulländad bioupplevelse! Det Oscar- och Guldpalm-belönade mästerverket utspelas mitt under Vietnamkriget och följer kapten Willard på hans vådliga uppdrag längs den krigshärjade floden för att finna överste Kurtz, en man som blivit galen av kriget och satt sitt storhetsvansinne i verket. Willards uppdrag: eliminera Kurtz, till varje pris!
i morgon 19:45 - Filmstaden Helsingborg
Film Le Mans '66 på bio i Helsingborg.
Le Mans '66 8.3
Action  Drama  11 år, 2:33
Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i "Le Mans '66" som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby och den orädde föraren Ken Miles. Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt – att utmana Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966.
fredag 20:20 - Filmstaden Helsingborg
lördag 20:20 - Filmstaden Helsingborg
söndag 20:20 - Filmstaden Helsingborg
Film Porträtt av en kvinna i brand på bio i Helsingborg.
Porträtt av en kvinna i brand 8.3
Drama  7 år, 1:59
Bretagne, Frankrike, 1760. Konstnären Marianne har fått i uppdrag att göra ett porträtt av Héloïse, en ung kvinna som just lämnat klostret. Héloïse ska giftas bort och den presumtiva brudgummen vill se hur hon ser ut. Men hon vill inte gifta sig och Marianne måste måla henne i smyg. Hon iakttar Héloïse om dagen och målar henne i hemlighet på natten. Mellan de två kvinnorna växer en intimitet och attraktion fram. De delar Héloïses första och sista ögonblick av frihet, allt medan Marianne målar det porträtt som ska avsluta allt.
fredag 14:40 - Filmstaden Helsingborg
lördag 14:40 - Filmstaden Helsingborg
söndag 14:40 - Filmstaden Helsingborg
Film The Lighthouse på bio i Helsingborg.
The Lighthouse 8.3
Drama  Skräck  15 år, 1:50
En hypnotisk och hallucinatorisk berättelse om två isolerade fyrvaktare på en avlägsen mystisk öde ö i New England under 1890-talet.
torsdag 14:45 - Filmstaden Helsingborg
Film And Then We Danced på bio i Helsingborg.
And Then We Danced 8.2
Drama  7 år, 1:52
Merab dansar i det georgiska nationalkompaniet med sin partner Mary och drömmer om en plats i huvudkompaniet. Hans tillvaro vänds upp och ner när den karismatiske Irakli en dag ansluter till kompaniet och blir hans största rival, men även hans största åtrå. Nu står Merab inför valet om han ska följa sitt hjärta och bryta sig loss från den konservativa miljö han befinner sig i och därmed riskera att förlora allt han har kämpat för.
onsdag 14:15 - Filmstaden Helsingborg
Film Knives Out på bio i Helsingborg.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i dag 14:45 - Filmstaden Helsingborg
17:35 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
i morgon 17:35 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 17:35 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 17:35 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
söndag 17:45 - Filmstaden Helsingborg
Film Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton på bio i Helsingborg.
Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton 7.9
Musikal  Barntillåten, 2:00
Förra årets scensuccé på Scalateatern i Stockholm, den älskade sagan om Karl-Bertils givmilda julafton visas i stundande juletider på bio den 15/12. Anna Vnuk regisserade den tokhyllade och fantasifulla musikalversionen av Tage Danielssons och Per Åhlins älskade julklassiker. Finurliga nyskrivna sångtexter av Henrik Dorsin, som också är uppsättningens mycket aktive berättare på scen, samt musik av Carl Bagge.
söndag 12:30 - Filmstaden Helsingborg
Film Toy Story 4 på bio i Helsingborg.
Toy Story 4 7.9
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:40
Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Så när Bonnies nya hemmagjorda leksak Gaffe kallar sig själv för sopa och inte leksak, tar Woody på sig uppgiften att visa Gaffe varför det är så underbart att vara en leksak. Men när Bonnie tar med hela gänget på familjens campingutflykt blir det en oväntad omväg för Woody som gör att han träffar sin sedan länge försvunna vän Bo Peep. Efter många år på egen hand är hon mycket tuffare än hennes ömtåliga yttre låter påskina. Woody och Bo Peep upptäcker att de lever helt olika liv, men snart inser de att det är det minsta av deras problem. Tom Hanks gör återigen rösten som Woody och Tim Allen är Buzz Lightyear. Bland övriga röster märks Joan Cusack, Patricia Arquette och Bonnie Hunt. © Disney/Pixar
lördag 12:15 - Filmstaden Helsingborg
Film Sorry We Missed You på bio i Helsingborg.
Sorry We Missed You 7.8
Drama  11 år, 1:42
Ken Loach är efter succén Jag, Daniel Blake tillbaka med ännu en gripande, stark film om vanliga människors kamp för en dräglig tillvaro. Ända sedan Ricky och Abby gifte sig och bildade familj har de velat ge sina älskade barn en trygg uppväxt, helst i eget hus. Nu har dottern Liz hunnit bli elva, sonen Seb är sexton och husdrömmen känns mer avlägsen än någonsin. I sitt stressiga vårdjobb kämpar Abby varje dag mot klockan för att hinna ge sina patienter en känsla av människovärde. För att slippa fler underbetalda ströjobb skaffar Ricky en skåpbil, i förhoppningen att budkörningar ska ge bättre inkomst. Men snart förstår han att uppdragsgivarens snåriga regelverk är uttänkt för att förarna ska utnyttjas och skuldsättas. Ricky och Abby tvingas ständigt arbeta allt hårdare, samtidigt som barnen alltför många kvällar lämnas ensamma hemma. Seb börjar undvika sitt hem och dras till fel kompisar, och trots att Abby och Liz försöker medla drabbar han till slut samman med sin frustrerade, temperamentsfulla pappa.
torsdag 15:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Western Stars på bio i Helsingborg.
Western Stars 7.7
Musik  Konsert  Barntillåten, 1:23
"Western Stars" är den storslagna filmversionen av Bruce Springsteens globalt framgångsrika album med samma namn. Springsteens mångåriga medarbetare Thom Zimny har regisserat filmen tillsammans med Springsteen själv, vilket gör detta till ”Bossens” regidebut. Filmen "Western Stars" erbjuder fans över världen en möjlighet att se och höra Bruce Springsteen framföra albumets samtliga 13 låtar, uppbackad av ett band och en orkester, under det katedrallika taket i Springsteens nästan 100 år gamla lada i Colts Neck, New Jersey. "Western Stars" är skrivet och framfört av Bruce Springsteen med Patti Scialfa som speciell gäst. Filmen visas exklusivt under en kväll, den 4 december.
onsdag 14:45 - Filmstaden Helsingborg
15:00 - Filmstaden Helsingborg
17:30 - Filmstaden Helsingborg
Film Downton Abbey på bio i Helsingborg.
Downton Abbey 7.6
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
i morgon 14:30 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 11:45 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 14:30 - Filmstaden Helsingborg
Film Pavarotti på bio i Helsingborg.
Pavarotti 7.6
Dokumentär  Biografi  Musik  7 år, 1:54
Dokumentären "Pavarotti" skildrar denne operagigants liv och karriär utan att hålla tillbaka tyglarna. ”Folkets tenor” Luciano Pavarotti hade personlighet, genialitet och kändisskap och använde sina fantastiska gåvor för att sprida operakonsten till till människor långt utanför den redan invigda kretsen. Genom kraften i sin talang tog ikonen Pavarotti över världens stora scener och fångade publikens hjärtan vart han än kom. Tack vare unika intervjuer med Pavarottis familj och kollegor, och filmsekvenser som aldrig tidigare visats har den Oscar©belönade regissören Ron Howard kunnat skulptera ett ömsint porträtt av människan och operasångaren Luciano Pavarotti. Filmskaparna bakom den hyllade dokumentären The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years riktar nu blicken mot ett annat musikaliskt fenomen: "Pavarotti".
i dag 15:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Judy på bio i Helsingborg.
Judy 7.2
Drama  Musik  7 år, 1:58
Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv. Renée visade sina musikaliska talanger i Chicago - nu fångar hon legenden Garlands unika sångröst, utseende och personlighet på pricken. Året är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London. Hon är lycklig med sin nya kärlek, den tretton år yngre Mickey. Judy charmar alla från musiker till fans med värme, slagfärdighet och fantastiska scenframträdanden. Men hon är märkt av ett liv i ständigt rampljus sedan barnsben, och en smärtsam vårdnadstvist om sina älskade barn med exmaken Sidney som kan ge dem en mer stabil tillvaro. **Så tyckte medlemmarna om Judy** 7 oktober förhandsvisades ”Judy” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG24611/sa-tyckte-medlemmarna-om-judy?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Judy)
i dag 14:30 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 12:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Helsingborg.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.1
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 15:00 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 11:30 - Filmstaden Helsingborg
Film Jumanji: The Next Level på bio i Helsingborg.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 14:30 - Filmstaden Helsingborg
15:00 - Filmstaden Helsingborg
17:30 - Filmstaden Helsingborg
18:10 - Filmstaden Helsingborg
19:00 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
20:55 - Filmstaden Helsingborg
i morgon 14:30 - Filmstaden Helsingborg
15:00 - Filmstaden Helsingborg
17:30 - Filmstaden Helsingborg
18:10 - Filmstaden Helsingborg
19:00 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
20:55 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 11:30 - Filmstaden Helsingborg
11:40 - Filmstaden Helsingborg
14:30 - Filmstaden Helsingborg
15:00 - Filmstaden Helsingborg
17:30 - Filmstaden Helsingborg
18:10 - Filmstaden Helsingborg
19:00 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
20:55 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 14:30 - Filmstaden Helsingborg
15:00 - Filmstaden Helsingborg
17:30 - Filmstaden Helsingborg
20:45 - Filmstaden Helsingborg
fredag 15:00 - Filmstaden Helsingborg
15:15 - Filmstaden Helsingborg
18:00 - Filmstaden Helsingborg
18:15 - Filmstaden Helsingborg
21:00 - Filmstaden Helsingborg
21:15 - Filmstaden Helsingborg
lördag 12:00 - Filmstaden Helsingborg
12:15 - Filmstaden Helsingborg
15:00 - Filmstaden Helsingborg
15:15 - Filmstaden Helsingborg
18:00 - Filmstaden Helsingborg
18:15 - Filmstaden Helsingborg
21:00 - Filmstaden Helsingborg
21:15 - Filmstaden Helsingborg
söndag 11:45 - Filmstaden Helsingborg
11:50 - Filmstaden Helsingborg
14:30 - Filmstaden Helsingborg
14:45 - Filmstaden Helsingborg
17:30 - Filmstaden Helsingborg
17:45 - Filmstaden Helsingborg
20:30 - Filmstaden Helsingborg
20:45 - Filmstaden Helsingborg
Film Om det oändliga på bio i Helsingborg.
Om det oändliga 7.1
Drama  11 år, 1:16
Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdoskop över existensen och oändligheten.
i morgon 14:30 - Filmstaden Helsingborg
Film En komikers uppväxt på bio i Helsingborg.
En komikers uppväxt 7.0
Drama  11 år, 1:31
Tolvårige Juha Lindström är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Att vara rolig är det enda sättet för honom att bli bekräftad på och han gör allt han kan för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan. Genom Juha får vi lära känna hans mamma Ritva, pappa Bengt, lillasyster Marianne och klasskamraterna förstås: bästa vännen Jenny, som har ett fult hårspänne i sitt stripiga hår och som Juha skäms för, den mobbade hackkycklingen Thomas som har en galen tysk mamma, och de elaka Lennart och Stefan. Juha gör allt i sin makt för att bli en del av gruppen, sviker till och med de enda som varit lojala med honom i alla lägen Jenny och Thomas, men bjuds bara in när de andra vill. Den vuxne Juha är en hyllad nationellt känd komiker. Hans föreställning En komikers uppväxt spelas för utsålda hus i Stockholm. Kväll efter kväll gör han sig redo för att bjuda publiken på de hemska och dråpliga historierna från hans egen uppväxt. En kväll blir han kontaktad av en av killarna från sin mellanstadieklass vilket får honom att återvända till Sävbyholm för att börja göra upp med sitt förflutna.
onsdag 12:30 - Filmstaden Helsingborg
Film Förfärliga snömannen på bio i Helsingborg.
Förfärliga snömannen 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
i dag 15:20 - Filmstaden Helsingborg
i morgon 15:20 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 13:00 - Filmstaden Helsingborg
15:20 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 15:20 - Filmstaden Helsingborg
lördag 12:45 - Filmstaden Helsingborg
söndag 12:45 - Filmstaden Helsingborg
Film Familjen Addams på bio i Helsingborg.
Familjen Addams 6.9
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
fredag 15:10 - Filmstaden Helsingborg
lördag 15:10 - Filmstaden Helsingborg
söndag 15:10 - Filmstaden Helsingborg
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Helsingborg.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 14:30 - Filmstaden Helsingborg
i morgon 14:45 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 14:30 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 14:30 - Filmstaden Helsingborg
fredag 17:45 - Filmstaden Helsingborg
lördag 17:45 - Filmstaden Helsingborg
söndag 17:45 - Filmstaden Helsingborg
Film 21 Bridges på bio i Helsingborg.
21 Bridges 6.6
Action  Thriller  15 år, 1:43
Redan som barn lärde sig Andre Davis polisens tuffa villkor, när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet i kampen för New York-bornas trygghet. För att hindra de maskerade mördarna från att lämna Manhattan spärrar han snabbt av öns alla broar och ser till att den svämmar över av snutar. Men under sin intensiva jakt inser Davis att polisen har kopplingar till ett brottssyndikat - nu går det inte att skilja på vän och fiende. Producenterna bakom "Avengers: Infinity War" ligger bakom actionthrillern "21 Bridges", med Chadwick “Black Panther” Boseman som Andre Davis och Sienna Miller samt J.K. Simmons "Whiplash" som hans poliskollegor.
i morgon 21:05 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 21:05 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 21:05 - Filmstaden Helsingborg
fredag 21:15 - Filmstaden Helsingborg
lördag 21:15 - Filmstaden Helsingborg
söndag 20:45 - Filmstaden Helsingborg
Film Last Christmas på bio i Helsingborg.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 17:30 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 17:00 - Filmstaden Helsingborg
fredag 16:30 - Filmstaden Helsingborg
19:00 - Filmstaden Helsingborg
lördag 16:30 - Filmstaden Helsingborg
19:00 - Filmstaden Helsingborg
söndag 12:15 - Filmstaden Helsingborg
15:00 - Filmstaden Helsingborg
18:30 - Filmstaden Helsingborg
Film Lilla Spöket Laban - Spökdags på bio i Helsingborg.
Lilla Spöket Laban - Spökdags 6.2
Barn  Familj  Barntillåten, 0:43
Att som Lilla spöket Laban vara mörkrädd och fasa för eventuella monster är inte lätt. Inte när man har en pappa som gärna vill att man ska vara lika skrämmande som han. Som tur är har Laban både sin bäste kompis Bus och sin lillasyster Labolina, som inte tillhör de ängsligas skara. Tillsammans hjälper de Mamma Spöke med hennes besvärande hicka, tältar i den mörka slottsskogen och rycker in som vikarier för Pappa Spöke när han är sjuk. De sex fristående berättelserna pendlar mellan det vardagligt trygga och detmer spännande, med ett tilltal och tempo anpassat för den yngsta publiken. De sex avsnitten i Lilla spöket Laban - spökdags är Mamma hickar, Stor och duktig, Vilse i skogen, Pappa är sjuk, Laban tältar och Dumma dumma spöke. Filmen hade premiär 2007.
lördag 13:20 - Filmstaden Helsingborg
söndag 13:20 - Filmstaden Helsingborg
Film Countdown på bio i Helsingborg.
Countdown 5.4
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden – innan det är för sent.
i dag 21:00 - Filmstaden Helsingborg
onsdag 21:00 - Filmstaden Helsingborg
fredag 21:30 - Filmstaden Helsingborg
lördag 21:30 - Filmstaden Helsingborg
söndag 21:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Panipat på bio i Helsingborg.
Panipat 5.4
Drama  15 år, 2:50
Filmen är baserad på det tredje slaget vid Panipat som ägde rum 1761 mellan Marathas och kungen av Afghanistan, Ahmad Shah Abdali.
i dag 19:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Solid Gold på bio i Helsingborg.
Solid Gold 5.2
Drama  15 år, 2:25
Som ung lovande polis misshandlas och våldtas Kaja Miller och under flykten dödar hon sina förövare. I polisrapporten döljer hon viktiga omständigheterna kring händelsen och lämnar sitt jobb kort därefter. Åtta år senare leder hennes tidigare chef, Nowicki, en högt rankad officer inom ekobrottsmyndigheten, en grupp med utredare för att kartlägga brottslingar som är involverade i att bygga en enorm finansiell pyramid. Alla vägar leder till Kawecki - en affärsman som använder politiska kontakter för att skydda sina egna intressen. Utredningen blir mer omfattande och avslöjar kopplingen mellan företagsvärlden och den organiserade brottsligheten.
i morgon 18:00 - Filmstaden Helsingborg
torsdag 18:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Drottningens corgi på bio i Helsingborg.
Drottningens corgi 4.7
Animerat  Familj  7 år, 1:25
Rex är en nöjd corgi, han lever ett liv i lyx i sitt hem på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande och under en middag med USA:s president råkar han orsaka en ytterst olämplig diplomatisk situation som får honom att skämmas. När en av de andra hundarna avslöjar att det var Rex fel, så hamnar han på Londons gator och möter stadens alla faror. Men hur kan han lösa problemet och få komma tillbaka till sitt älskade hem? Med hjälp av kärlek från nya vänner så finner han styrkan att kämpa och se farorna i vitögat…
fredag 16:00 - Filmstaden Helsingborg
lördag 13:00 - Filmstaden Helsingborg
16:00 - Filmstaden Helsingborg
söndag 16:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Arne Alligator på bio i Helsingborg.
Arne Alligator
Animerat  Barn  Barntillåten, 0:40
YouTube-stjärnan Arne Alligator tar steget till bioduken med sina populäraste animerade musikvideor och bjuder in barn och vuxna att sjunga med i låtarna och se till att taket lyfter i salongerna.
lördag 12:00 - Filmstaden Helsingborg
söndag 12:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Black Christmas på bio i Helsingborg.
Black Christmas
Skräck  Thriller  15 år, 1:32
Det börjar lugna ner sig på Hawthorne College inför semestern. Riley Stone och hennes Mu Kappa Epsilon-systrar - atleten Marty, rebellen Kris och foodien Jesse förbereder sig för att ta över lokalerna med en rad julfester… och samtidigt börjar en maskerad stalker att döda tjejerna på campus, en efter en. Allt eftersom antalet döda stiger, börjar Riley och hennes gäng tvivla på om de kan lita på någon man överhuvudtaget, inklusive Martys pojkvän, Nate, Rileys nya förälskelse Landon och kanske inte ens den högaktade läraren professor Gelson. Vem mördaren än är, kommer han upptäcka att den här generationen unga kvinnor inte är villiga att bli offer utan ge allt och att kämpa ända till slutet.
fredag 19:00 - Filmstaden Helsingborg
21:45 - Filmstaden Helsingborg
lördag 19:00 - Filmstaden Helsingborg
21:45 - Filmstaden Helsingborg
söndag 18:30 - Filmstaden Helsingborg
21:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Lussevaka på bio i Helsingborg.
Lussevaka
Hemlig  15 år, 0:00
Den 12 december är det Lussevaka på Filmstaden! Då kan du passa på att ha en riktig härligt lång filmkväll för då visar vi två filmer till priset av en. Filmerna är hemliga och du får se dem före alla andra då filmerna inte haft premiär. Visar du dessutom upp din Lussebiljett i kiosken får du 30 procent på allt du handlar. Företagsbiljetter och rabatter gäller inte på Lussevakan. Filmerna beräknas vara klara till strax innan midnatt.
torsdag 19:00 - Filmstaden Helsingborg
19:00 - Filmstaden Helsingborg
19:00 - Filmstaden Helsingborg
Film Uppe på vallmokullen - Klassiker på bio i Helsingborg.
Uppe på vallmokullen - Klassiker
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:31
Umi lever utan sina föräldrar tillsammans med sin farmor och sina syskon. Varje morgon hedrar hon sin pappas minne genom att hissa en flagga utanför deras hus. Ritualen fascinerar pojken Shun som skriver en dikt om det hela i skoltidningen. Umi läser den och bestämmer sig för att söka upp honom. En förälskelse tar form, men saker som de inte känner till om varandra får stor betydelse för deras framtid.
i morgon 17:30 - Filmstaden Helsingborg
Film Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna på bio i Helsingborg.
Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna
Barnfilm  Barntillåten, 0:31

Ett färgsprakande filmäventyr för de minsta! I en fantasivärld bor de busiga kompisarna Snipp, Snapp och Snut. De lever ett härligt liv bland träd fulla med bullar och ballonger. Men där bor även de fyrkantiga Tråkmånsarna, som vill förbjuda allt som är kul. Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna är en interaktiv filmupplevelse för de minsta där biopubliken hjälper till.

fredag 16:00 - Röda Kvarn