Bra film på bio i Halmstad

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Halmstad.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Poster för Once Upon A Time In Hollywood som går på bio i Halmstad.
Once Upon A Time In Hollywood 8.2
Komedi  Drama  15 år, 2:42

Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

i dag 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:15 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:15 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:15 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Poster för Midsommar som går på bio i Halmstad.
Midsommar 7.6
Drama  Skräck  15 år, 2:20

Dani och Christian är ett ungt amerikanskt par vars förhållande håller på att krackelera. Men efter att Dani råkar ut för en familjetragedi håller sorgen dem samman och Dani följer med Christian och hans vänner till en avlägsen by i svenska Hälsingland där de ska få vara med om ett unikt midsommarfirande som bara sker vart nittionde år. Vad som börjar som ett harmlöst sommaräventyr i midnattssolens land förvandlas till något mycket mörkare när den sektliknande byn bjuder in dem att delta i ett firande som får det idylliska paradiset att kännas allt mer obehagligt och hotfullt. Från "Hereditary"-regissören Ari Aster kommer en krypande otäck filmisk saga där en värld av mörker uppenbarar sig i fullt dagsljus.

onsdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
Poster för Lejonkungen som går på bio i Halmstad.
Lejonkungen 7.1
Äventyr  Drama  Familj  11 år, 1:58

**Filmen är [tillåten från 11 år](https://bit.ly/2W4QDF7). I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 år.** Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans. Donald Glover gör rösten till Simba, som Nala hör vi Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones är Mufasa och som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor. Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon. Svenska röster: John Lundvik, Molly Hammar, Björn Gustafsson, Linus Eklund Adolphson, Svante Thuresson upprepar, Johan Schinkler, Fred Johanson, Sharon Dyall, Livia Millhagen och Anis don Demina. Den nya versionen av ”En värld full av liv” sjungs av Laila Adele.

i dag 17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Poster för Fast & Furious: Hobbs & Shaw som går på bio i Halmstad.
Fast & Furious: Hobbs & Shaw 6.9
Action  Äventyr  11 år, 2:16

Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i Fast & Furious 7, har duon konstant slagits, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt. Men när en cybergenetiskt förstärkt anarkist, Brixton, får kontroll över ett förödande biovapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid – och får övertaget över en briljant och orädd, avhoppad MI6-agent, som råkar vara Shaws syster – tvingas dessa två svurna fiender samarbeta för att stoppa den enda som kanske är ännu tuffare än vad de är.

i dag 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 17:30 - Röda Kvarn i Halmstad
20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
Poster för Crawl som går på bio i Halmstad.
Crawl 6.6
Skräck  15 år, 1:27

När en massiv orkan drabbar Florida ignorerar Haley evakueringsråden för att leta efter sin pappa som är försvunnen. Hon hittar honom allvarligt skadad i källaren av deras familjehem, och fastnar där tack vare översvämningarna. Haley och hennes pappa upptäcker snart att den stigande vattennivån är det minsta av deras problem.

torsdag 20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Poster för Good Boys som går på bio i Halmstad.
Good Boys 6.6
Komedi  11 år, 1:35

Efter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon. Ivriga att få några tips bestämmer sig Max och hans bästa vänner Thor och Lucas för att använda Max pappas drönare - vilket Max är förbjuden att röra - för att spionera på ett tonårspar. Men när saker går löjligt fel blir drönaren förstörd. Desperat att ersätta den innan Max pappa kommer hem, skippar pojkarna skolan och begår en rad episkt dåliga beslut som involverar oavsiktligt stulna droger, paintball, poliser och skrämmande tonårsflickor.

i dag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Poster för Scary Stories to Tell in the Dark som går på bio i Halmstad.
Scary Stories to Tell in the Dark 6.5
Skräck  15 år, 1:48

Året är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt. Dess mörka hemlighet är familjen Bellows ödehus i samhällets utkant, där den plågade, inlåsta unga Sarah många år tidigare nedtecknat kusliga berättelser om fruktansvärda människoöden. På Halloween tar sig ett gäng tonåringar in i det spöklika huset och hittar Sarah Bellows bok. De inser att deras egna namn finns i den, och att den som nämns i boken kommer att gå en plågsam död till mötes. Kan de rädda sina egna liv genom att lösa den gåtfulla Sarahs mysterium? 'Scary Stories to Tell in the Dark' är ännu en stark filmupplevelse från Guillermo Del Toro, mannen som gett oss allt från Oscarvinnaren The Shape of Water till fantasieggande Pans labyrint och Hellboy-filmerna.

i dag 20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 20:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Poster för Annabelle Comes Home som går på bio i Halmstad.
Annabelle Comes Home 6.1
Skräck  Thriller  15 år, 1:50

Fast beslutna att hålla Annabelle borta från att skapa mer förödelse, placerar demonologerna Ed och Lorraine Warren henne i ett låst rum i sitt hem. En skräckfylld natt väntar dock när Annabelle väcker liv i de onda andarna i rummet som alla har ett mål i sikte - familjen Warrens tioåriga dotter Judy och hennes vänner.

i dag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad