Bra film på bio i Halmstad

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Halmstad.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Halmstad.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Knives Out på bio i Halmstad.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i dag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Toy Story 4 på bio i Halmstad.
Toy Story 4 7.9
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:40
Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Så när Bonnies nya hemmagjorda leksak Gaffe kallar sig själv för sopa och inte leksak, tar Woody på sig uppgiften att visa Gaffe varför det är så underbart att vara en leksak. Men när Bonnie tar med hela gänget på familjens campingutflykt blir det en oväntad omväg för Woody som gör att han träffar sin sedan länge försvunna vän Bo Peep. Efter många år på egen hand är hon mycket tuffare än hennes ömtåliga yttre låter påskina. Woody och Bo Peep upptäcker att de lever helt olika liv, men snart inser de att det är det minsta av deras problem. Tom Hanks gör återigen rösten som Woody och Tim Allen är Buzz Lightyear. Bland övriga röster märks Joan Cusack, Patricia Arquette och Bonnie Hunt. © Disney/Pixar
i dag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Downton Abbey på bio i Halmstad.
Downton Abbey 7.7
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
måndag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Pavarotti på bio i Halmstad.
Pavarotti 7.6
Dokumentär  Biografi  Musik  7 år, 1:54
Dokumentären "Pavarotti" skildrar denne operagigants liv och karriär utan att hålla tillbaka tyglarna. ”Folkets tenor” Luciano Pavarotti hade personlighet, genialitet och kändisskap och använde sina fantastiska gåvor för att sprida operakonsten till till människor långt utanför den redan invigda kretsen. Genom kraften i sin talang tog ikonen Pavarotti över världens stora scener och fångade publikens hjärtan vart han än kom. Tack vare unika intervjuer med Pavarottis familj och kollegor, och filmsekvenser som aldrig tidigare visats har den Oscar©belönade regissören Ron Howard kunnat skulptera ett ömsint porträtt av människan och operasångaren Luciano Pavarotti. Filmskaparna bakom den hyllade dokumentären The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years riktar nu blicken mot ett annat musikaliskt fenomen: "Pavarotti".
onsdag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Bortom det synliga - filmen om Hilma af Klint på bio i Halmstad.
Bortom det synliga - filmen om Hilma af Klint 7.5
Dokumentär  Barntillåten, 1:33
Det abstrakta måleriet som revolutionerade konstvärlden i början av 1900-talet har tillskrivits Kandinsky, Malevich och Mondrian. Idag vet vi bättre. Det var en svensk konstnär som var först och hon var kvinna. Redan 1906 målade Hilma af Klint storslagna abstrakta verk, långt före det ryska och franska avantgardet. Flera av deras verk har stora likheter med de tavlor som af Klint målade flera år tidigare. Skulle Kandinsky kunna ha sett af Klints målningar och tagit intryck? Tanken är svindlande. Af Klints målningar återfanns i ett vindsförråd på Strandvägen i Stockholm i slutet av 1960-talet, bara för att ignoreras av de stora institutionerna för modern konst. Idag är tonen en annan. Moderna Museet, Lousiana och Guggenheim i New York har alla haft hyllade af Klint-utställningar. Utöver att ge Hilma af Klint en rättmätig plats i konsthistorien lyckas den tyska regissören Halina Dyrschka i denna dokumentär kongenialt förmedla den tidlösa, andliga och storslagna känsla som finns i Hilma af Klints verk.
onsdag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Halmstad.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.1
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
måndag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Jumanji: The Next Level på bio i Halmstad.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 14:15 - Röda Kvarn i Halmstad
17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
20:00 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 14:15 - Röda Kvarn i Halmstad
17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
20:00 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 14:15 - Röda Kvarn i Halmstad
17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
20:00 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
20:00 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
20:00 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
20:00 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
17:15 - Röda Kvarn i Halmstad
20:00 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Om det oändliga på bio i Halmstad.
Om det oändliga 7.1
Drama  11 år, 1:16
Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdoskop över existensen och oändligheten.
måndag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Fåret Shaun - Farmageddon på bio i Halmstad.
Fåret Shaun - Farmageddon 7.0
Animerat  Komedi  Familj  Barntillåten, 1:28
Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den. Det förekommer ingen dialog i filmen.
i morgon 12:30 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 12:30 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Förfärliga snömannen på bio i Halmstad.
Förfärliga snömannen 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
i dag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 12:00 - Röda Kvarn i Halmstad
14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 12:00 - Röda Kvarn i Halmstad
14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Maleficent 2: Ondskans härskarinna på bio i Halmstad.
Maleficent 2: Ondskans härskarinna 7.0
Äventyr  Fantasy  11 år, 1:59
Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där. Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.
i morgon 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Ailos Resa på bio i Halmstad.
Ailos Resa 6.9
Familj  Äventyr  Barntillåten, 1:26
Ett magiskt juläventyr för hela familjen om den lilla renen Ailo och hans liv i Lappland. "I Ailos resa" måste den nyfödda Ailo övervinna alla faror i den brutala vildmarken. Här får vi följa med på en storslagen resa i ett imponerande landskap och allt vad den har att erbjuda – ett fantastiskt djurliv och enastående natur. Hur är det att växa upp i denna magiska värld? Berättarröst: Rolf Lassgård
i morgon 12:00 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 12:00 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Midway på bio i Halmstad.
Midway 6.9
Action  Drama  15 år, 2:18
Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget. **Så tyckte medlemmarna om Midway** 5 november förhandsvisades ”Midway” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](http://bit.ly/36QSOxY)
i dag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 20:30 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Halmstad.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Last Christmas på bio i Halmstad.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Ring mamma! på bio i Halmstad.
Ring mamma! 6.5
Komedi  11 år, 1:42
Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på ett ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i komedin Ring mamma! Niki är 35 men lever sitt liv som en 25 åring. Plötsligt tvingas hon att ta tag i alla livsval och relationer på en gång.
i dag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 17:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Terminator: Dark Fate på bio i Halmstad.
Terminator: Dark Fate 6.5
Action  Äventyr  Sci-Fi  15 år, 2:10
Människans motståndskraft har tvingat Skynet att skicka alltmer utvecklade Terminators för att utrota hotet från mänskligheten en gång för alla. För 27 år sedan försökte de eliminera den framtida rebelledaren John Connor, men en ohelig allians av vänner och fiender ändrade framtiden innan den inträffat och hindrade Skynet från att bli till. Frågan är om det räckte att ändra tidens gång för att rädda människorna från sitt öde?
i dag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 21:00 - Röda Kvarn i Halmstad
Film After the Wedding på bio i Halmstad.
After the Wedding 6.1
Drama  11 år, 1:52
En föreståndare för ett barnhem i Kolkata reser till New York för att ett möte med en välgörare. Ett möte som får oanade konsekvenser. En amerikansk remake av Susanne Biers danska film "Efter bröllopet".
söndag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
torsdag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Familjen Addams på bio i Halmstad.
Familjen Addams 5.9
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
i dag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 12:30 - Röda Kvarn i Halmstad
15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 15:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Tills Frank skiljer oss åt på bio i Halmstad.
Tills Frank skiljer oss åt 5.5
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:43
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. **Så tyckte medlemmarna om Tills Frank skiljer oss åt** 12 oktober förhandsvisades den svenska storfilmen ”Tills Frank skiljer oss åt” för Filmstadens medlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG27042/sa-tyckte-medlemmarna-om-till-frank-skiljer-oss-at?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Till%20Frank%20skiljer%20oss%20%C3%A5t) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
i morgon 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
måndag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
tisdag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
onsdag 18:15 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Drottningens corgi på bio i Halmstad.
Drottningens corgi 4.7
Animerat  Familj  7 år, 1:25
Rex är en nöjd corgi, han lever ett liv i lyx i sitt hem på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande och under en middag med USA:s president råkar han orsaka en ytterst olämplig diplomatisk situation som får honom att skämmas. När en av de andra hundarna avslöjar att det var Rex fel, så hamnar han på Londons gator och möter stadens alla faror. Men hur kan han lösa problemet och få komma tillbaka till sitt älskade hem? Med hjälp av kärlek från nya vänner så finner han styrkan att kämpa och se farorna i vitögat…
i morgon 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 14:45 - Röda Kvarn i Halmstad
Film Alfons leker Einstein på bio i Halmstad.
Alfons leker Einstein
Animerat  Barn  Familj  Barntillåten, 0:40
Alfons är nu en skolpojke och funderar på det mesta. Var börjar och slutar allt? Hur mycket av Alfons är egentligen verkligen Alfons? Om man spottar på gatan, är det en bit av en själv som ligger där i spottet? Alfons har en ny kompis, Hamdi och de leker ofta krigslekar. Hamdis pappa har varit med i kriget, ett riktigt krig. Alfons och Hamdi vill gärna att pappan ska berätta om kriget. Men den här soldatpappan vill inte så gärna berätta… Alfons funderar över uppfinningar och uppfinnare. Tillsammans med Hamidi och Milla gör han en uppfinningsbok och testar en del av dem i praktiken.
i morgon 13:00 - Röda Kvarn i Halmstad
söndag 13:00 - Röda Kvarn i Halmstad