Bra film på bio i Höllviken

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Höllviken.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Jumanji: The Next Level på bio i Höllviken.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 17:15 - Biohuset Höllviken
i morgon 14:15 - Biohuset Höllviken
17:15 - Biohuset Höllviken
söndag 16:00 - Biohuset Höllviken
19:00 - Biohuset Höllviken
måndag 19:00 - Biohuset Höllviken
tisdag 19:00 - Biohuset Höllviken
Film Förfärliga snömannen på bio i Höllviken.
Förfärliga snömannen 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
i morgon 14:45 - Biohuset Höllviken
söndag 16:30 - Biohuset Höllviken
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Höllviken.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
måndag 19:30 - Biohuset Höllviken
tisdag 19:30 - Biohuset Höllviken
Film 21 Bridges på bio i Höllviken.
21 Bridges 6.6
Action  Thriller  15 år, 1:43
Redan som barn lärde sig Andre Davis polisens tuffa villkor, när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet i kampen för New York-bornas trygghet. För att hindra de maskerade mördarna från att lämna Manhattan spärrar han snabbt av öns alla broar och ser till att den svämmar över av snutar. Men under sin intensiva jakt inser Davis att polisen har kopplingar till ett brottssyndikat - nu går det inte att skilja på vän och fiende. Producenterna bakom "Avengers: Infinity War" ligger bakom actionthrillern "21 Bridges", med Chadwick “Black Panther” Boseman som Andre Davis och Sienna Miller samt J.K. Simmons "Whiplash" som hans poliskollegor.
i dag 20:15 - Biohuset Höllviken
i morgon 20:15 - Biohuset Höllviken
onsdag 19:00 - Biohuset Höllviken
torsdag 19:00 - Biohuset Höllviken
Film Last Christmas på bio i Höllviken.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 17:30 - Biohuset Höllviken
i morgon 17:30 - Biohuset Höllviken
onsdag 19:30 - Biohuset Höllviken
Film After the Wedding på bio i Höllviken.
After the Wedding 6.1
Drama  11 år, 1:52
En föreståndare för ett barnhem i Kolkata reser till New York för att ett möte med en välgörare. Ett möte som får oanade konsekvenser. En amerikansk remake av Susanne Biers danska film "Efter bröllopet".
söndag 19:30 - Biohuset Höllviken
torsdag 19:30 - Biohuset Höllviken
Film Familjen Addams på bio i Höllviken.
Familjen Addams 5.9
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
söndag 14:00 - Biohuset Höllviken
Film Countdown på bio i Höllviken.
Countdown 5.4
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden – innan det är för sent.
i dag 20:45 - Biohuset Höllviken
i morgon 20:45 - Biohuset Höllviken
Film Arne Alligator på bio i Höllviken.
Arne Alligator
Animerat  Barn  Barntillåten, 0:40
YouTube-stjärnan Arne Alligator tar steget till bioduken med sina populäraste animerade musikvideor och bjuder in barn och vuxna att sjunga med i låtarna och se till att taket lyfter i salongerna.
söndag 14:30 - Biohuset Höllviken