Bra film på bio i Alingsås

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Alingsås.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Penguin Bloom på bio i Alingsås.
Penguin Bloom 6.8
Drama  11 år, 1:35
Samantha Bloom bryter ryggen i en olycka och blir paralyserad från bröstet och nertill. Sam – en annars sportig person som surfar och reser – går in i en depression som får henne att ifrågasätta vem hon kan vara i världen och i sin egen familj. Ett år senare, tar hennes barn hem en skadad skata de har hittat. Varsamt närmar hon sig skatan som barnen har döpt till ”Penguin”, och börjar bekanta sig med den nya familjemedlemmen. Vilket inleder en emotionell läkeprocess som förvånar hennes make, sönerna, hennes mamma och henne själv.
söndag 19:00 - Saga Alingsås
Film Relic på bio i Alingsås.
Relic 6.0
Rysare  15 år, 1:29
Den sinnesförvirrade änkan Edna rapporteras försvunnen från sitt förfallna hem. Hennes dotter och barnbarn beger sig till huset för att ta reda på vad som hänt. När Edna plötsligt dyker upp igen är hon sig inte lik. Men än värre – hon är inte ensam. Publik- och kritikerfavoriten ”Relic” ger nytt blod till rysargenren och har jämförts med samtida succéer som ”The Babadook” och ”Hereditary”.
i dag 19:00 - Saga Alingsås
i morgon 19:00 - Saga Alingsås
Film The Marksman på bio i Alingsås.
The Marksman 5.9
Action  Thriller  15 år, 1:48
Jim är en ranchägare med förflutet inom Marinkåren, vars ägor gränsar till Mexiko. När han en dag räddar en pojke på flykt undan en knarkkartell inleds en dödlig jakt av det udda paret genom USA.
i dag 18:45 - Saga Alingsås
i morgon 18:45 - Saga Alingsås
söndag 18:45 - Saga Alingsås
Film Roald Dahls Häxorna på bio i Alingsås.
Roald Dahls Häxorna 5.3
Äventyr  Komedi  Familj  11 år, 1:45
I slutet av 1967 bor en ung föräldralös pojke hos sin kärleksfulla mormor i den lilla staden Demopolis i Alabama. När pojken och hans mormor stöter på en glamorös men djävulsk häxa, tar de sin tillflykt till ett överdådigt hotell. Tyvärr anländer de samtidigt som Storhäxan som har samlat sina följeslagare från hela världen för att genomföra sina onda planer.
i morgon 16:15 - Saga Alingsås
söndag 16:15 - Saga Alingsås
18:50 - Saga Alingsås
Film Raya och den sista draken på bio i Alingsås.
Raya och den sista draken
Animerat  Action  Äventyr  Familj  7 år, 1:54
För länge sedan i fantasivärlden Kumandra, levde människor och drakar tillsammans i harmoni. Men när onda monster, kända som Druuner, hotade landet offrade drakarna sig för att rädda mänskligheten. Nu 500 år senare har monstren återvänt och det är upp till en ensam krigare, Raya, att leta reda på den sista draken för att kunna stoppa Druunerna för alltid. Men hon får snart lära sig att det behövs mer än drakmagi för att rädda världen – man behöver kunna lita på varandra också.
i dag 18:50 - Saga Alingsås
i morgon 16:10 - Saga Alingsås
16:15 - Saga Alingsås
18:50 - Saga Alingsås
söndag 16:10 - Saga Alingsås
16:15 - Saga Alingsås