Bra film på bio i Östersund

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Östersund.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film 1917 på bio i Östersund.
1917 8.4
Drama  Krig  15 år, 1:58
Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.
i dag 18:45 - Biostaden Östersund
onsdag 18:45 - Biostaden Östersund
torsdag 18:45 - Biostaden Östersund
Film The Peanut Butter Falcon på bio i Östersund.
The Peanut Butter Falcon 7.7
Äventyr  Komedi  11 år, 1:37
Zak är en ung man med Downs syndrom. Han rymmer från ett sjukhem för att följa sin dröm och träna på den professionella wrestling-skolan med sin stora idol, The Salt Water Redneck. Efter ett udda händelseförlopp träffar han Tyler, en småkriminell på flykt, som blir Zaks osannolika tränare och allierade. Tillsammans upplever de livet, dricker whisky, fångar fisk och Zak lär sig både att simma och skjuta gevär. När Eleanor, en snäll sköterska som anklagas för Zaks rymning, hittar dem övertygar de henne att följa med på deras resa. The Peanut Butter Falcon vann publikpriset på South by Southwest Film Festival. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 19:00 - Biostaden Östersund
i morgon 14:30 - Biostaden Östersund
16:30 - Biostaden Östersund
19:00 - Biostaden Östersund
måndag 19:00 - Biostaden Östersund
tisdag 19:00 - Biostaden Östersund
onsdag 19:00 - Biostaden Östersund
torsdag 19:00 - Biostaden Östersund
Film Framåt på bio i Östersund.
Framåt 7.5
Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:42
Disney/Pixar tar dig med till en fantasivärld fylld med alver där vi möter två tonårsbröder som ger sig ut på ett extraordinärt äventyr - de vill undersöka om det fortfarande finns magi i världen.
i morgon 14:00 - Biostaden Östersund
16:30 - Biostaden Östersund
Film En officer och spion på bio i Östersund.
En officer och spion 7.3
Drama  11 år, 2:12
1894 skakas Frankrike av en av historiens största rättsskandaler då den judiske kaptenen Alfred Dreyfus döms mot sitt nekande för spioneri och landsförräderi. Efter att Dreyfus deporterats till den ökända Djävulsön börjar officeren Georges Picquart nysta i fallet och kommer en fruktansvärd komplott på spåren. Om detta omstörtande fall, vida berömd som ”Dreyfusaffären”, har det skrivits spaltmil under 125 år och nu har Oscarbelönade Roman Polanski gjort film om skandalen med likaledes Oscarbelönade Juan Dujardin (”The Artist”) i huvudrollen. Vid senaste Venedigfestivalen hyllades filmen enhälligt och erövrade Juryns Stora Pris.
i morgon 18:45 - Biostaden Östersund
måndag 18:45 - Biostaden Östersund
tisdag 18:45 - Biostaden Östersund
Film Min pappa Marianne på bio i Östersund.
Min pappa Marianne 7.3
Drama  Barntillåten, 1:50
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är. 17 februari förhandsvisades ”Min pappa Marianne” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Så här tyckte de om filmen!](http://bit.ly/minpappamarianne) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 18:30 - Biostaden Östersund
i morgon 14:00 - Biostaden Östersund
18:30 - Biostaden Östersund
måndag 18:30 - Biostaden Östersund
tisdag 18:30 - Biostaden Östersund
onsdag 18:30 - Biostaden Östersund
torsdag 18:30 - Biostaden Östersund
Film The Invisible Man på bio i Östersund.
The Invisible Man 7.3
Skräck  Thriller  15 år, 2:05
Fast i ett våldsamt och kontrollerande förhållande med en rik och briljant forskare, flyr Cecilia Kass en mörk natt och håller sig gömd med hjälp av sin syster, deras barndomsvän och hans tonårsdotter. Men när Cecilias våldsamma ex begår självmord och lämnar henne med en generös del av sin stora förmögenhet börjar hon misstänka att hans självmord var fejkat. När en rad kusliga sammanträffanden får dödliga konsekvenser och hotar de personer hon älskar mest, börjar Cecilia ifrågasätta sitt förnuft samtidigt som hon desperat försöker bevisa att hon verkligen blir jagad av någon som ingen kan se.
i dag 18:30 - Biostaden Östersund
onsdag 18:30 - Biostaden Östersund
torsdag 18:30 - Biostaden Östersund
Film Charter på bio i Östersund.
Charter 7.1
Drama  11 år, 1:34
Separerade tvåbarnsmamman Alice har insett att hon kommer att förlora vårdnaden om sina två barn. I ett sista försök att vinna dem tillbaka beslutar hon sig självsvåldigt för att hämta dem hos sin pappa och föra bort dem till ett charterparadis på Kanarieöarna. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
onsdag 18:45 - Biostaden Östersund
torsdag 18:45 - Biostaden Östersund
Film Frost 2 på bio i Östersund.
Frost 2 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:43
Varför föddes Elsa med magiska krafter? Svaret hotar hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven ger hon sig ut på en farlig men häpnadsväckande resa. I Frost var Elsa rädd för att hennes krafter var för mycket för världen. I Frost 2 får hon hoppas att de är tillräckliga. "Frost 2" har föreställningar i olika språkversioner: svenskt tal, engelskt tal och samiskt tal.
i morgon 16:00 - Biostaden Östersund
Film Hope Gap på bio i Östersund.
Hope Gap 6.8
Drama  Romantik  Barntillåten, 1:41
Grace och Edward har varit gifta i 29 år. När sonen Jamie hälsar på i deras hus vid havet över helgen, berättar Edward att han ska lämna Grace. Nästa dag. Som vilket uppbrott som helst. "Hope Gap" skildrar tre liv genom skeden av chock, misstro och ilska till en typ av upplösning. Den är öm, rolig och framförallt sann. Det finns inga enkla svar, inga tydliga vägar till upprättelse, men i slutändan är det en berättelse om överlevnad. En berättelse om hopp.
i dag 19:00 - Biostaden Östersund
i morgon 19:00 - Biostaden Östersund
måndag 19:00 - Biostaden Östersund
tisdag 19:00 - Biostaden Östersund
onsdag 19:00 - Biostaden Östersund
torsdag 19:00 - Biostaden Östersund
Film Sonic the Hedgehog på bio i Östersund.
Sonic the Hedgehog 6.7
Action  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:39
Sonics försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktiga Dr Robotnik från att fånga Sonic och använda sina enorma krafter för att ta över världen. Sonic the Hedgehog är en live-action äventyrskomedi baserad på de klassiska och älskade videospelen från Sega som fokuserar på den berömda, kaxiga ljusblå igelkotten.
i morgon 14:15 - Biostaden Östersund
16:30 - Biostaden Östersund
Film LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet på bio i Östersund.
LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet 6.4
Familj  Barntillåten, 1:22
Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i morgon 14:00 - Biostaden Östersund
Film The Hunt på bio i Östersund.
The Hunt 6.4
Action  Skräck  Thriller  15 år, 1:30
Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De vet inte var de är eller hur de kom dit. De vet inte att de har valts ut ... för ett mycket specifikt syfte ... Jakten. I skuggan av en mörk konspirationsteori på internet samlas ett gäng elitister för första gången på en avlägsen herrgård för att jaga människor. Men deras stora plan är på väg att gå om intet eftersom en av de jagade, Crystal, vänder deras planer emot dem. Hon eliminerar dem, en efter en.
i dag 18:45 - Biostaden Östersund
i morgon 18:45 - Biostaden Östersund
måndag 18:45 - Biostaden Östersund
tisdag 18:45 - Biostaden Östersund
Film Samsam på bio i Östersund.
Samsam 6.3
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:18
Samsam är en orädd kille som har nästan allt en hjälte drömmer om. Kärleksfulla superhjälte-föräldrar, många superkompisar och sitt eget flygande tefat för att utforska rymden... Bortsätt från att hans första superkraft inte har kickat in ännu! När Mega, den nya coola tjejen i stan berättar att hon kan lära honom att få superkrafter, ser Samsam äntligen en chans att uppfylla sin dröm. Tillsammans ger de sig ut på ett rymdäventyr och han lär sig under resans gång att vänskap och mod är det enda superkrafterna han egentligen önskar sig.
i morgon 17:00 - Biostaden Östersund
Film Ella Bella Bingo på bio i Östersund.
Ella Bella Bingo 5.5
Barn  Familj  Animerat  Barntillåten, 1:20
Nu har den populära tecknade serien blivit biofilm! Fantasifulla, påhittiga Ella Bella, som alltid har något kul på gång, bor i Soltoppen-höghusen med sin pappa. Bland vännerna finns bästisen Henrik, farbror Johansson och hans nyfikna höns, äventyrliga tant Gunhild, tvillingarna Lisa och Lotta och den fjärtande hunden Daisy. Ella Bella och Henrik leker alltid ihop, och när han berättar att han aldrig varit på cirkus bestämmer hon sig för att sätta ihop en tillsammans med honom och alla vännerna. Men så flyttar den coole storstadskillen Johnny in i grannhuset. Han har världens häftigaste cykel och Henrik blir imponerad. Ella Bella blir rädd att förlora sin bästa vän och försöker få honom att välja mellan henne och Johnny. När Henrik förstår det rymmer han hemifrån. För att hitta honom tar Ella Bella hjälp av sin uppfinningsrikedom, och sina vänner bland människor och djur! Johnny vill också hjälpa till, och kanske är han inte alls så cool som han verkar? På vägen lär sig barnen att vänskap blir ännu större när den delas.
i morgon 14:30 - Biostaden Östersund
16:30 - Biostaden Östersund
Film Bloodshot på bio i Östersund.
Bloodshot
Action  15 år, 1:49
Soldaten Ray Garrison har nyligen dödats i strid men fått livet tillbaka – nu som supermänniskan Bloodshot. Med en armé av nanoteknologi i sina vener är han en ostoppbar kraft – starkare än någonsin och med en förmåga att självläka direkt. Men företaget som återuppväckte honom, RST corporation, kontrollerar inte bara hans kropp utan också hans hjärna och hans minnen. Ray Garrison vet inte vad som är verkligt och inte – men han tänker ta reda på det. Vin Diesel spelar huvudrollen i en ny filmatisering av det bästsäljande seriealbumet "Bloodshot" från Valiant.
i morgon 18:30 - Biostaden Östersund
måndag 18:30 - Biostaden Östersund
tisdag 18:30 - Biostaden Östersund