Bra film på bio i Örebro

Här hittar du filmer som går på bio just nu i Örebro.

Filmerna med högst betyg på IMDb ligger överst i listan, så scrolla bara ner tills du hittar en film som du vill se!

Film Joker på bio i Örebro.
Joker 8.7
Drama  Thriller  15 år, 2:02
Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld.
i dag 18:20 - Filmstaden Örebro
21:15 - Filmstaden Örebro
i morgon 18:20 - Filmstaden Örebro
21:10 - Filmstaden Örebro
onsdag 11:00 - Filmstaden Örebro
18:20 - Filmstaden Örebro
21:10 - Filmstaden Örebro
torsdag 14:30 - Filmstaden Örebro
18:20 - Filmstaden Örebro
21:10 - Filmstaden Örebro
fredag 18:20 - Filmstaden Örebro
21:15 - Filmstaden Örebro
lördag 18:20 - Filmstaden Örebro
21:15 - Filmstaden Örebro
söndag 18:20 - Filmstaden Örebro
21:15 - Filmstaden Örebro
Film Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker på bio i Örebro.
Apocalypse Now: Final Cut - Klassiker 8.4
Krig  Drama  15 år, 3:03
Det är nu 40 år sedan krigsfilmen som många anser att är historiens främsta hade urpremiär. Ändå har filmen aldrig visats exakt så som Francis Ford Coppola vill ha den – tills nu. Omklippt av regissören själv och nyrestaurerad med knivskarp bild och ett fantastiskt ljud utarbetat med banbrytande ljudteknik är "Apocalypse Now: Final Cut" en fulländad bioupplevelse! Det Oscar- och Guldpalm-belönade mästerverket utspelas mitt under Vietnamkriget och följer kapten Willard på hans vådliga uppdrag längs den krigshärjade floden för att finna överste Kurtz, en man som blivit galen av kriget och satt sitt storhetsvansinne i verket. Willards uppdrag: eliminera Kurtz, till varje pris!
i morgon 18:40 - Filmstaden Örebro
Film Le Mans '66 på bio i Örebro.
Le Mans '66 8.3
Action  Drama  11 år, 2:33
Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i "Le Mans '66" som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby och den orädde föraren Ken Miles. Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt – att utmana Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966.
i dag 20:00 - Filmstaden Örebro
i morgon 14:20 - Filmstaden Örebro
20:00 - Filmstaden Örebro
onsdag 20:00 - Filmstaden Örebro
torsdag 20:10 - Filmstaden Örebro
fredag 17:35 - Filmstaden Örebro
20:50 - Filmstaden Örebro
lördag 17:35 - Filmstaden Örebro
20:50 - Filmstaden Örebro
söndag 18:50 - Filmstaden Örebro
Film Porträtt av en kvinna i brand på bio i Örebro.
Porträtt av en kvinna i brand 8.3
Drama  7 år, 1:59
Bretagne, Frankrike, 1760. Konstnären Marianne har fått i uppdrag att göra ett porträtt av Héloïse, en ung kvinna som just lämnat klostret. Héloïse ska giftas bort och den presumtiva brudgummen vill se hur hon ser ut. Men hon vill inte gifta sig och Marianne måste måla henne i smyg. Hon iakttar Héloïse om dagen och målar henne i hemlighet på natten. Mellan de två kvinnorna växer en intimitet och attraktion fram. De delar Héloïses första och sista ögonblick av frihet, allt medan Marianne målar det porträtt som ska avsluta allt.
fredag 15:10 - Filmstaden Örebro
18:15 - Filmstaden Örebro
18:30 - Roxy
lördag 15:10 - Filmstaden Örebro
18:15 - Filmstaden Örebro
söndag 15:10 - Filmstaden Örebro
18:15 - Filmstaden Örebro
Film The Lighthouse på bio i Örebro.
The Lighthouse 8.3
Drama  Skräck  15 år, 1:50
En hypnotisk och hallucinatorisk berättelse om två isolerade fyrvaktare på en avlägsen mystisk öde ö i New England under 1890-talet.
i dag 15:20 - Filmstaden Örebro
Film And Then We Danced på bio i Örebro.
And Then We Danced 8.2
Drama  7 år, 1:52
Merab dansar i det georgiska nationalkompaniet med sin partner Mary och drömmer om en plats i huvudkompaniet. Hans tillvaro vänds upp och ner när den karismatiske Irakli en dag ansluter till kompaniet och blir hans största rival, men även hans största åtrå. Nu står Merab inför valet om han ska följa sitt hjärta och bryta sig loss från den konservativa miljö han befinner sig i och därmed riskera att förlora allt han har kämpat för.
i dag 17:20 - Filmstaden Örebro
onsdag 15:20 - Filmstaden Örebro
Film Knives Out på bio i Örebro.
Knives Out 8.1
Komedi  Drama  11 år, 2:11
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död. **Så tyckte medlemmarna om Knives Out** 25 november förhandsvisades ”Knives Out” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG95278/sa-tyckte-medlemmarna-om-knives-out?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Knives%20Out)
i dag 15:00 - Filmstaden Örebro
18:00 - Filmstaden Örebro
20:55 - Filmstaden Örebro
i morgon 15:00 - Filmstaden Örebro
18:00 - Filmstaden Örebro
20:55 - Filmstaden Örebro
onsdag 15:00 - Filmstaden Örebro
18:00 - Filmstaden Örebro
20:55 - Filmstaden Örebro
torsdag 15:00 - Filmstaden Örebro
18:00 - Filmstaden Örebro
20:55 - Filmstaden Örebro
fredag 15:00 - Filmstaden Örebro
18:05 - Filmstaden Örebro
21:00 - Filmstaden Örebro
lördag 15:00 - Filmstaden Örebro
18:05 - Filmstaden Örebro
21:00 - Filmstaden Örebro
söndag 15:00 - Filmstaden Örebro
18:05 - Filmstaden Örebro
21:00 - Filmstaden Örebro
Film Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton på bio i Örebro.
Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton 7.9
Musikal  Barntillåten, 2:00
Förra årets scensuccé på Scalateatern i Stockholm, den älskade sagan om Karl-Bertils givmilda julafton visas i stundande juletider på bio den 15/12. Anna Vnuk regisserade den tokhyllade och fantasifulla musikalversionen av Tage Danielssons och Per Åhlins älskade julklassiker. Finurliga nyskrivna sångtexter av Henrik Dorsin, som också är uppsättningens mycket aktive berättare på scen, samt musik av Carl Bagge.
söndag 12:30 - Filmstaden Örebro
Film Toy Story 4 på bio i Örebro.
Toy Story 4 7.9
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:40
Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Så när Bonnies nya hemmagjorda leksak Gaffe kallar sig själv för sopa och inte leksak, tar Woody på sig uppgiften att visa Gaffe varför det är så underbart att vara en leksak. Men när Bonnie tar med hela gänget på familjens campingutflykt blir det en oväntad omväg för Woody som gör att han träffar sin sedan länge försvunna vän Bo Peep. Efter många år på egen hand är hon mycket tuffare än hennes ömtåliga yttre låter påskina. Woody och Bo Peep upptäcker att de lever helt olika liv, men snart inser de att det är det minsta av deras problem. Tom Hanks gör återigen rösten som Woody och Tim Allen är Buzz Lightyear. Bland övriga röster märks Joan Cusack, Patricia Arquette och Bonnie Hunt. © Disney/Pixar
lördag 12:20 - Filmstaden Örebro
söndag 12:20 - Filmstaden Örebro
Film Sorry We Missed You på bio i Örebro.
Sorry We Missed You 7.8
Drama  11 år, 1:42
Ken Loach är efter succén Jag, Daniel Blake tillbaka med ännu en gripande, stark film om vanliga människors kamp för en dräglig tillvaro. Ända sedan Ricky och Abby gifte sig och bildade familj har de velat ge sina älskade barn en trygg uppväxt, helst i eget hus. Nu har dottern Liz hunnit bli elva, sonen Seb är sexton och husdrömmen känns mer avlägsen än någonsin. I sitt stressiga vårdjobb kämpar Abby varje dag mot klockan för att hinna ge sina patienter en känsla av människovärde. För att slippa fler underbetalda ströjobb skaffar Ricky en skåpbil, i förhoppningen att budkörningar ska ge bättre inkomst. Men snart förstår han att uppdragsgivarens snåriga regelverk är uttänkt för att förarna ska utnyttjas och skuldsättas. Ricky och Abby tvingas ständigt arbeta allt hårdare, samtidigt som barnen alltför många kvällar lämnas ensamma hemma. Seb börjar undvika sitt hem och dras till fel kompisar, och trots att Abby och Liz försöker medla drabbar han till slut samman med sin frustrerade, temperamentsfulla pappa.
i dag 14:20 - Filmstaden Örebro
onsdag 14:20 - Filmstaden Örebro
Film Smärta och ära på bio i Örebro.
Smärta och ära 7.7
Drama  11 år, 1:54
Pedro Almodóvar är tillbaka med ännu ett mästerverk, präglat av den kombination av humor och allvar som gör honom till en av de stora filmskaparna. I sin unika glödande färgskala berättar han historien om regissören Salvador Mallo, spelad av Antonio Banderas. Salvador har nått stora framgångar i livet och nu ska en av hans restaurerade filmer få nypremiär. Samtidigt plågas han av diverse krämpor, och än mer av en tomhetskänsla - vad betyder yrkesframgångar, och varför ska man underkasta sig pretentiösa intervjuer och tröttsamt smicker? I jakten på livets mening drömmer sig Salvador tillbaka till barndomen, fattig på pengar men rik på kärlek från hans viljestarka mamma (Penélope Cruz). Han minns pojkårens upptåg och de första aningarna om attraktion till det egna könet. Den nutida Salvador pysslar om sin åldrade, alltjämt vasstungade mor (Julieta Serrano) och återser en gammal kärlek. "Smärta och ära" är en visuell och känslomässig fest för Almodóvars många fans - det är filmen han alltid velat göra, och som kanske handlar om honom själv. Antonio Banderas fick pris för bästa manliga skådespelare i Cannes för sin prestation.
torsdag 14:20 - Filmstaden Örebro
Film Western Stars på bio i Örebro.
Western Stars 7.7
Musik  Konsert  Barntillåten, 1:23
"Western Stars" är den storslagna filmversionen av Bruce Springsteens globalt framgångsrika album med samma namn. Springsteens mångåriga medarbetare Thom Zimny har regisserat filmen tillsammans med Springsteen själv, vilket gör detta till ”Bossens” regidebut. Filmen "Western Stars" erbjuder fans över världen en möjlighet att se och höra Bruce Springsteen framföra albumets samtliga 13 låtar, uppbackad av ett band och en orkester, under det katedrallika taket i Springsteens nästan 100 år gamla lada i Colts Neck, New Jersey. "Western Stars" är skrivet och framfört av Bruce Springsteen med Patti Scialfa som speciell gäst. Filmen visas exklusivt under en kväll, den 4 december.
onsdag 15:30 - Filmstaden Örebro
18:30 - Filmstaden Örebro
20:35 - Filmstaden Örebro
Film Downton Abbey på bio i Örebro.
Downton Abbey 7.6
Drama  7 år, 2:02
Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film.
i morgon 15:40 - Filmstaden Örebro
torsdag 15:40 - Filmstaden Örebro
Film Pavarotti på bio i Örebro.
Pavarotti 7.6
Dokumentär  Biografi  Musik  7 år, 1:54
Dokumentären "Pavarotti" skildrar denne operagigants liv och karriär utan att hålla tillbaka tyglarna. ”Folkets tenor” Luciano Pavarotti hade personlighet, genialitet och kändisskap och använde sina fantastiska gåvor för att sprida operakonsten till till människor långt utanför den redan invigda kretsen. Genom kraften i sin talang tog ikonen Pavarotti över världens stora scener och fångade publikens hjärtan vart han än kom. Tack vare unika intervjuer med Pavarottis familj och kollegor, och filmsekvenser som aldrig tidigare visats har den Oscar©belönade regissören Ron Howard kunnat skulptera ett ömsint porträtt av människan och operasångaren Luciano Pavarotti. Filmskaparna bakom den hyllade dokumentären The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years riktar nu blicken mot ett annat musikaliskt fenomen: "Pavarotti".
onsdag 15:40 - Filmstaden Örebro
Film Stephen King´s Doctor Sleep på bio i Örebro.
Stephen King´s Doctor Sleep 7.6
Skräck  15 år, 2:32
Efter skräckupplevelserna på Overlook hotel har Danny Torrance nu blivit vuxen. När han träffar en ung flicka som precis som han verkar ha magiska krafter bestämmer han sig för att skydda henne från Rose the Hat, ledaren för kulten The True Knots, som jagar personer som Danny och den unga flickan i sin strävan efter odödlighet. 39 år efter klassikern "The Shining" gick upp på biograferna kommer nu uppföljaren på Stanley Kubricks kultrulle. Precis som sin föregångare är ”Doctor Sleep” baserad på en roman av den sjukligt produktiva författaren Stephen King.
i dag 20:25 - Filmstaden Örebro
i morgon 20:25 - Filmstaden Örebro
onsdag 20:25 - Filmstaden Örebro
torsdag 20:25 - Filmstaden Örebro
fredag 20:30 - Filmstaden Örebro
lördag 20:30 - Filmstaden Örebro
söndag 20:30 - Filmstaden Örebro
Film Judy på bio i Örebro.
Judy 7.2
Drama  Musik  7 år, 1:58
Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv. Renée visade sina musikaliska talanger i Chicago - nu fångar hon legenden Garlands unika sångröst, utseende och personlighet på pricken. Året är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London. Hon är lycklig med sin nya kärlek, den tretton år yngre Mickey. Judy charmar alla från musiker till fans med värme, slagfärdighet och fantastiska scenframträdanden. Men hon är märkt av ett liv i ständigt rampljus sedan barnsben, och en smärtsam vårdnadstvist om sina älskade barn med exmaken Sidney som kan ge dem en mer stabil tillvaro. **Så tyckte medlemmarna om Judy** 7 oktober förhandsvisades ”Judy” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG24611/sa-tyckte-medlemmarna-om-judy?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Judy)
i morgon 15:20 - Filmstaden Örebro
torsdag 15:20 - Filmstaden Örebro
Film Hasse & Tage - En kärlekshistoria på bio i Örebro.
Hasse & Tage - En kärlekshistoria 7.1
Dokumentär  Barntillåten, 1:44
Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt. När Tage dör i förtid förlorar hans barn en pappa, Hasse en fadersfigur och hela Sverige en landsfader. Och när Palme dör bara månader efter Tage börjar det svenska folkhemmet falla i bitar. För första gången öppnar familjerna Alfredson och Danielsson upp arkiven och ger oss exklusiv åtkomst till deras berättelser, fotografier och inspelningar. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 14:30 - Filmstaden Örebro
i morgon 14:30 - Filmstaden Örebro
onsdag 14:30 - Filmstaden Örebro
Film Jumanji: The Next Level på bio i Örebro.
Jumanji: The Next Level 7.1
Action  Äventyr  Komedi  11 år, 2:00
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
i dag 14:50 - Filmstaden Örebro
17:50 - Filmstaden Örebro
18:50 - Filmstaden Örebro
20:40 - Filmstaden Örebro
i morgon 14:50 - Filmstaden Örebro
17:50 - Filmstaden Örebro
18:50 - Filmstaden Örebro
20:40 - Filmstaden Örebro
onsdag 11:00 - Filmstaden Örebro
14:50 - Filmstaden Örebro
17:50 - Filmstaden Örebro
18:50 - Filmstaden Örebro
20:40 - Filmstaden Örebro
torsdag 14:50 - Filmstaden Örebro
18:30 - Filmstaden Örebro
18:50 - Filmstaden Örebro
21:20 - Filmstaden Örebro
fredag 14:50 - Filmstaden Örebro
15:20 - Filmstaden Örebro
17:50 - Filmstaden Örebro
18:30 - Filmstaden Örebro
20:40 - Filmstaden Örebro
21:20 - Filmstaden Örebro
lördag 13:00 - Filmstaden Örebro
14:50 - Filmstaden Örebro
15:20 - Filmstaden Örebro
17:50 - Filmstaden Örebro
18:30 - Filmstaden Örebro
20:40 - Filmstaden Örebro
21:20 - Filmstaden Örebro
söndag 13:00 - Filmstaden Örebro
14:50 - Filmstaden Örebro
15:20 - Filmstaden Örebro
17:50 - Filmstaden Örebro
18:30 - Filmstaden Örebro
20:40 - Filmstaden Örebro
21:20 - Filmstaden Örebro
Film Om det oändliga på bio i Örebro.
Om det oändliga 7.1
Drama  11 år, 1:16
Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdoskop över existensen och oändligheten.
i dag 15:10 - Filmstaden Örebro
18:40 - Filmstaden Örebro
onsdag 15:10 - Filmstaden Örebro
Film Förfärliga snömannen på bio i Örebro.
Förfärliga snömannen 7.0
Animerat  Äventyr  Komedi  Familj  7 år, 1:38
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
i dag 15:50 - Filmstaden Örebro
i morgon 15:50 - Filmstaden Örebro
onsdag 15:50 - Filmstaden Örebro
torsdag 15:50 - Filmstaden Örebro
fredag 15:40 - Filmstaden Örebro
17:20 - Filmstaden Örebro
lördag 13:10 - Filmstaden Örebro
15:40 - Filmstaden Örebro
17:20 - Filmstaden Örebro
söndag 13:10 - Filmstaden Örebro
15:40 - Filmstaden Örebro
Film Maleficent 2: Ondskans härskarinna på bio i Örebro.
Maleficent 2: Ondskans härskarinna 7.0
Äventyr  Fantasy  11 år, 1:59
Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där. Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.
fredag 14:40 - Filmstaden Örebro
lördag 14:40 - Filmstaden Örebro
söndag 14:40 - Filmstaden Örebro
Film Ailos Resa på bio i Örebro.
Ailos Resa 6.9
Familj  Äventyr  Barntillåten, 1:26
Ett magiskt juläventyr för hela familjen om den lilla renen Ailo och hans liv i Lappland. "I Ailos resa" måste den nyfödda Ailo övervinna alla faror i den brutala vildmarken. Här får vi följa med på en storslagen resa i ett imponerande landskap och allt vad den har att erbjuda – ett fantastiskt djurliv och enastående natur. Hur är det att växa upp i denna magiska värld? Berättarröst: Rolf Lassgård
lördag 12:25 - Filmstaden Örebro
söndag 12:25 - Filmstaden Örebro
Film Familjen Addams på bio i Örebro.
Familjen Addams 6.9
Animerat  Komedi  Familj  7 år, 1:27
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
fredag 16:00 - Filmstaden Örebro
lördag 13:20 - Filmstaden Örebro
16:00 - Filmstaden Örebro
söndag 13:20 - Filmstaden Örebro
16:00 - Filmstaden Örebro
Film Midway på bio i Örebro.
Midway 6.9
Action  Drama  15 år, 2:18
Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget. **Så tyckte medlemmarna om Midway** 5 november förhandsvisades ”Midway” för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](http://bit.ly/36QSOxY)
torsdag 17:20 - Filmstaden Örebro
Film Jag kommer hem igen till jul på bio i Örebro.
Jag kommer hem igen till jul 6.8
Drama  7 år, 1:57
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
i dag 14:40 - Filmstaden Örebro
18:10 - Filmstaden Örebro
i morgon 14:40 - Filmstaden Örebro
18:10 - Filmstaden Örebro
onsdag 14:40 - Filmstaden Örebro
18:10 - Filmstaden Örebro
torsdag 14:40 - Filmstaden Örebro
18:10 - Filmstaden Örebro
fredag 14:30 - Filmstaden Örebro
18:10 - Filmstaden Örebro
lördag 12:30 - Filmstaden Örebro
14:30 - Filmstaden Örebro
18:10 - Filmstaden Örebro
söndag 14:30 - Filmstaden Örebro
18:10 - Filmstaden Örebro
Film Tito och fåglarna på bio i Örebro.
Tito och fåglarna 6.7
Animerat  7 år, 1:13
En epidemi sprider sig och människor i hela världen insjuknar. Det är en smittsam rädsla, som urholkar själen. Tioårige Tito ser hur jorden hotas av förödelse och han inser att han måste göra något för att stoppa det. Titos pappa forskar kring fåglar och Tito anar att de bevingade djurens sånger också kan vara botemedlet som förhindrar katastrofen. Men Tito är blyg och sin pappa har han inte träffat på många år - han vet faktiskt inte ens vart han bor. "Tito och fåglarna" är en enastående vacker animerade saga som bjuder på ett storslaget och magiskt äventyr; men också en träffsäker påminnelse om vår natur och samtid.
i dag 15:40 - Filmstaden Örebro
Film 21 Bridges på bio i Örebro.
21 Bridges 6.6
Action  Thriller  15 år, 1:43
Redan som barn lärde sig Andre Davis polisens tuffa villkor, när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet i kampen för New York-bornas trygghet. För att hindra de maskerade mördarna från att lämna Manhattan spärrar han snabbt av öns alla broar och ser till att den svämmar över av snutar. Men under sin intensiva jakt inser Davis att polisen har kopplingar till ett brottssyndikat - nu går det inte att skilja på vän och fiende. Producenterna bakom "Avengers: Infinity War" ligger bakom actionthrillern "21 Bridges", med Chadwick “Black Panther” Boseman som Andre Davis och Sienna Miller samt J.K. Simmons "Whiplash" som hans poliskollegor.
i dag 21:00 - Filmstaden Örebro
i morgon 21:00 - Filmstaden Örebro
onsdag 21:00 - Filmstaden Örebro
torsdag 21:00 - Filmstaden Örebro
fredag 21:10 - Filmstaden Örebro
lördag 21:10 - Filmstaden Örebro
söndag 21:10 - Filmstaden Örebro
Film Bamse och dunderklockan på bio i Örebro.
Bamse och dunderklockan 6.6
Animerat  Barn  Familj  Barntillåten, 1:03
Att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Det är något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå. Följ med Bamse och hans vänner på ett nytt äventyr både på land och till havs. *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
lördag 12:35 - Filmstaden Örebro
Film Last Christmas på bio i Örebro.
Last Christmas 6.6
Komedi  Romantik  7 år, 1:43
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.
i dag 17:30 - Filmstaden Örebro
i morgon 17:30 - Filmstaden Örebro
onsdag 17:30 - Filmstaden Örebro
torsdag 18:40 - Filmstaden Örebro
fredag 18:00 - Filmstaden Örebro
lördag 18:00 - Filmstaden Örebro
söndag 18:00 - Filmstaden Örebro
Film Ring mamma! på bio i Örebro.
Ring mamma! 6.5
Komedi  11 år, 1:42
Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på ett ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i komedin Ring mamma! Niki är 35 men lever sitt liv som en 25 åring. Plötsligt tvingas hon att ta tag i alla livsval och relationer på en gång.
i dag 17:40 - Filmstaden Örebro
20:10 - Filmstaden Örebro
i morgon 15:10 - Filmstaden Örebro
17:40 - Filmstaden Örebro
20:10 - Filmstaden Örebro
onsdag 17:40 - Filmstaden Örebro
20:10 - Filmstaden Örebro
torsdag 15:10 - Filmstaden Örebro
17:40 - Filmstaden Örebro
fredag 15:50 - Filmstaden Örebro
19:40 - Filmstaden Örebro
lördag 15:50 - Filmstaden Örebro
19:40 - Filmstaden Örebro
söndag 15:50 - Filmstaden Örebro
17:20 - Filmstaden Örebro
19:40 - Filmstaden Örebro
Film Terminator: Dark Fate på bio i Örebro.
Terminator: Dark Fate 6.5
Action  Äventyr  Sci-Fi  15 år, 2:10
Människans motståndskraft har tvingat Skynet att skicka alltmer utvecklade Terminators för att utrota hotet från mänskligheten en gång för alla. För 27 år sedan försökte de eliminera den framtida rebelledaren John Connor, men en ohelig allians av vänner och fiender ändrade framtiden innan den inträffat och hindrade Skynet från att bli till. Frågan är om det räckte att ändra tidens gång för att rädda människorna från sitt öde?
i dag 21:10 - Filmstaden Örebro
Film Lilla Spöket Laban - Spökdags på bio i Örebro.
Lilla Spöket Laban - Spökdags 6.2
Barn  Familj  Barntillåten, 0:43
Att som Lilla spöket Laban vara mörkrädd och fasa för eventuella monster är inte lätt. Inte när man har en pappa som gärna vill att man ska vara lika skrämmande som han. Som tur är har Laban både sin bäste kompis Bus och sin lillasyster Labolina, som inte tillhör de ängsligas skara. Tillsammans hjälper de Mamma Spöke med hennes besvärande hicka, tältar i den mörka slottsskogen och rycker in som vikarier för Pappa Spöke när han är sjuk. De sex fristående berättelserna pendlar mellan det vardagligt trygga och detmer spännande, med ett tilltal och tempo anpassat för den yngsta publiken. De sex avsnitten i Lilla spöket Laban - spökdags är Mamma hickar, Stor och duktig, Vilse i skogen, Pappa är sjuk, Laban tältar och Dumma dumma spöke. Filmen hade premiär 2007.
lördag 13:30 - Filmstaden Örebro
söndag 13:30 - Filmstaden Örebro
Film After the Wedding på bio i Örebro.
After the Wedding 6.1
Drama  11 år, 1:52
En föreståndare för ett barnhem i Kolkata reser till New York för att ett möte med en välgörare. Ett möte som får oanade konsekvenser. En amerikansk remake av Susanne Biers danska film "Efter bröllopet".
i dag 15:30 - Filmstaden Örebro
i morgon 15:30 - Filmstaden Örebro
torsdag 15:30 - Filmstaden Örebro
Film Tills Frank skiljer oss åt på bio i Örebro.
Tills Frank skiljer oss åt 5.5
Komedi  Romantik  Barntillåten, 1:43
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll. **Så tyckte medlemmarna om Tills Frank skiljer oss åt** 12 oktober förhandsvisades den svenska storfilmen ”Tills Frank skiljer oss åt” för Filmstadens medlemmar i hela landet. [Här är deras reaktioner på filmen!](https://www.filmstaden.se/nyhet/NCG27042/sa-tyckte-medlemmarna-om-till-frank-skiljer-oss-at?utm_source=Film&utm_medium=News&utm_campaign=S%C3%A5%20tyckte%20medlemmarna%20om%20Till%20Frank%20skiljer%20oss%20%C3%A5t) *Användare av tjänsten syntolkning/uppläst text tar del av ljudspåret med sina mobilhörlurar/headset och övrig publik påverkas därmed inte.*
onsdag 11:00 - Filmstaden Örebro
17:20 - Filmstaden Örebro
Film Countdown på bio i Örebro.
Countdown 5.4
Skräck  Thriller  15 år, 1:30
En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden – innan det är för sent.
i dag 18:50 - Filmstaden Örebro
21:25 - Filmstaden Örebro
i morgon 21:25 - Filmstaden Örebro
onsdag 21:25 - Filmstaden Örebro
torsdag 21:25 - Filmstaden Örebro
fredag 20:55 - Filmstaden Örebro
lördag 20:55 - Filmstaden Örebro
söndag 20:55 - Filmstaden Örebro
Film Drottningens corgi på bio i Örebro.
Drottningens corgi 4.7
Animerat  Familj  7 år, 1:25
Rex är en nöjd corgi, han lever ett liv i lyx i sitt hem på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande och under en middag med USA:s president råkar han orsaka en ytterst olämplig diplomatisk situation som får honom att skämmas. När en av de andra hundarna avslöjar att det var Rex fel, så hamnar han på Londons gator och möter stadens alla faror. Men hur kan han lösa problemet och få komma tillbaka till sitt älskade hem? Med hjälp av kärlek från nya vänner så finner han styrkan att kämpa och se farorna i vitögat…
fredag 16:10 - Filmstaden Örebro
lördag 12:50 - Filmstaden Örebro
16:10 - Filmstaden Örebro
söndag 12:50 - Filmstaden Örebro
16:10 - Filmstaden Örebro
Film Arne Alligator på bio i Örebro.
Arne Alligator
Animerat  Barn  Barntillåten, 0:40
YouTube-stjärnan Arne Alligator tar steget till bioduken med sina populäraste animerade musikvideor och bjuder in barn och vuxna att sjunga med i låtarna och se till att taket lyfter i salongerna.
i dag 14:35 - Filmstaden Örebro
i morgon 14:35 - Filmstaden Örebro
onsdag 14:35 - Filmstaden Örebro
torsdag 14:35 - Filmstaden Örebro
Film Black Christmas på bio i Örebro.
Black Christmas
Skräck  Thriller  15 år, 1:32
Det börjar lugna ner sig på Hawthorne College inför semestern. Riley Stone och hennes Mu Kappa Epsilon-systrar - atleten Marty, rebellen Kris och foodien Jesse förbereder sig för att ta över lokalerna med en rad julfester… och samtidigt börjar en maskerad stalker att döda tjejerna på campus, en efter en. Allt eftersom antalet döda stiger, börjar Riley och hennes gäng tvivla på om de kan lita på någon man överhuvudtaget, inklusive Martys pojkvän, Nate, Rileys nya förälskelse Landon och kanske inte ens den högaktade läraren professor Gelson. Vem mördaren än är, kommer han upptäcka att den här generationen unga kvinnor inte är villiga att bli offer utan ge allt och att kämpa ända till slutet.
fredag 19:15 - Filmstaden Örebro
21:30 - Filmstaden Örebro
lördag 19:15 - Filmstaden Örebro
21:30 - Filmstaden Örebro
söndag 19:15 - Filmstaden Örebro
21:30 - Filmstaden Örebro
Film Lussevaka på bio i Örebro.
Lussevaka
Hemlig  15 år, 0:00
Den 12 december är det Lussevaka på Filmstaden! Då kan du passa på att ha en riktig härligt lång filmkväll för då visar vi två filmer till priset av en. Filmerna är hemliga och du får se dem före alla andra då filmerna inte haft premiär. Visar du dessutom upp din Lussebiljett i kiosken får du 30 procent på allt du handlar. Företagsbiljetter och rabatter gäller inte på Lussevakan. Filmerna beräknas vara klara till strax innan midnatt.
torsdag 19:00 - Filmstaden Örebro
19:00 - Filmstaden Örebro
Film Paw Patrol: Uppdrag på bioduken! på bio i Örebro.
Paw Patrol: Uppdrag på bioduken!
Familj  Äventyr  Barntillåten, 1:06
Paw Patrol är tillbaka på stora duken med tre helt nya avsnitt som inte visats tidigare. Perfekt för de minsta biobesökarna. Avsnitt 1 Ett isflak med tre pingviner har flutit iland mitt i en djungel. Nu måste valparna hjälpa pingvinerna hem igen. Danny Våghals har lyckats låsa sig ute ur det fyrtorn han lovat att vakta och nu nu är ett fartyg på väg rakt mot Sälön. Avsnitt 2 Det är så varmt i Äventyrsbukten att saker har börjat smälta. Nu krävs det ett gäng brandvalpar för att kyla ner staden igen. Mobiltelefoner har börjat försvinna från Äventyrsbukten, och det krävs ett gäng polisvalpar för att lösa mysteriet. Avsnitt 3 Borgmästare Överdängares plan för att vinna en melontävling går lite snett när hans "melon" plötsligt studsar iväg genom staden. När bonden Als bil fastnar på en trasig bro är det upp till Paw Patrol att rädda honom.
lördag 12:40 - Filmstaden Örebro
söndag 12:40 - Filmstaden Örebro
Film Uppe på vallmokullen - Klassiker på bio i Örebro.
Uppe på vallmokullen - Klassiker
Animerat  Familj  Barntillåten, 1:31
Umi lever utan sina föräldrar tillsammans med sin farmor och sina syskon. Varje morgon hedrar hon sin pappas minne genom att hissa en flagga utanför deras hus. Ritualen fascinerar pojken Shun som skriver en dikt om det hela i skoltidningen. Umi läser den och bestämmer sig för att söka upp honom. En förälskelse tar form, men saker som de inte känner till om varandra får stor betydelse för deras framtid.
i morgon 17:40 - Filmstaden Örebro